ביטוח

client

New member
ביטוח

שלום, האם אפשר לעשות ביטוח נגד אש וצד ג' לדירה אני לא מדבר על רכישת ביטוח נכס ו/או ביטוח תכולה רק שני הדברים האלה: נזקי אש וצד ג
 
ניתן אך ....

ראשית אתה צריך להבין מה אתה מתכוון לבטח , את המבנה ( כנגד אש ) או התכולה (כנגד אש ) או שניהם . בכל מקרה ניתן לקנות רק כיסוי זה או אחר אבל הבעיה היא שיש מושג כזה שנקרא פרמיית מינימום , כלומר גם אם תקנה רק אש כנגד סכום ביטוח בסך 10 שקל בלבד הפרמיה תיהיה זהה לפרמיה של כיסוי מלאה מינימאלי .... כלומר לא תרוויח כלום מהעניין .
 

client

New member
או קיי ו...

אני מבין, ביטוח נגד אש (מבנה) אני מניח שיש במסגרת ביטוח המשכנתא. אני מחפש ביטוח נגד אש לרכושי וכן צד ג' על כל היבטיו.
 

עופר

New member
מה הבעיה ?

פוליסת דירה תיקנית , מכסה ע"פ ההוראות אש ו- צד ג' . אפשר לוותר על כיסוי "פריצה וגניבה" אך לא תמיד מעינקים הנחה כנגד זה .
 

client

New member
ת:

עופר לצערי לא הבנתי... יש ביטוח מבנה על הבית - במסגרת המשכנתא. לגבי ב. תכולה - לא חושב שכדאי אני רק רוצה צד ג' ואש... אשמח לו תאיר את המידע שלי
 

עופר

New member
יש פוליסה תיקנית

כלומר אם תעשה ביטוח דירה לתכולה , היא כוללת ביטוח אש לכיסוי בפני שריפה התפוצצות ונזקי עשן , וכן כיסוי לפריצה . בנוסף נותנים כיסוי לצד ג' באופן מובנה . ניתן לוותר על כיסוי פריצה או שלעיתים חברת הביטוח מסרבת לבטח פריצה בגלל שאין מיגון נכון ( נניח וילה באיזור מועד ללא סורגים / אזעקה / גידור ) .
 

client

New member
לעופר

או קיי זה הבנתי, ביטוח תכולה מכיל בתוכו את ב. אש וב. צד ג'. השאלה שלי האם יש רק ב. אש וצד ג' ללא תכולה...
 
למעלה