ביטוח נסיעות לחול לילדים - איפה כדאי לעשות

billy milligan

New member
ביטוח נסיעות לחול לילדים - איפה כדאי לעשות

עוד מעט נוסעים לחול עם הילדים.
לנו יש כרטיסי אשראי, אבל להם אין.
אנחנו עושים את הביטוח הרגיל של כרטיסי האשראי.
איפה כדאי לבטח את הילדים?

urilei

New member
בד"כ דרך קופת החולים או ישירות מול חברת ביטוח

רצוי מאוד מאוד לבצע לכולכם את הביטוח באותו מקום או לפחות באותה חברה (ישראכרט - כלל; לאומי קארד - AIG; כאל - אין לי מושג; ובכל מקרה תבדקי את זה בעצמך)
למקרה שתצטרכו לבטל נסיעה בגלל אירוע הקשור באחד הילדים או להיפך, או לחזור מוקדם לארץ בגלל סיבה כלשהי, יהיה לחברה יותר קשה לבוא עם הטענה המפגרת ש"רק הילד חולה, אז אנחנו מחזירים לכם את העלות של הנסיעה שלו ושאר המשפחה יכולה לנסוע ולהשאיר אותו בבית". אל תדאגו, הם יטענו את זה בכל מקרה, אבל במצב שתצטרכו להתנהל מול שני מבטחים שונים אתם תהיו במלכוד מסוים.

urilei

New member
אה, ושכחתי לציין

רוב הסיכויים שממש לא כדאי לרכוש ביטוח לילדים דרך הנציגות של כרטיס האשראי. סביר יותר להניח שיהיה זול יותר לרכוש ביטוח לארבעתכם דרך מקום אחר (אפילו מול אותה חברה), מאשר להוסיף רק את שניהם לביטוח של כרטיס האשראי.

shaulch

New member
אל תשכח שהביטוח בכ.אשראי הוא חינם

ואם הוא מספיק לך אז נשאר רק לעשות ביטוח לילדים...

urilei

New member
לא בטוח

במקרה של ביטוח חינם באשראי + ביטוח שונה בתשלום לילדים, ייתכן שמחלה של הילד לא תזכה את כל הקבוצה בהחזר הוצאות הנסיעה למשל, או להפך (חוסר יכולת של אחד המבוגרים לנסוע).
ייתכן שעדיף לשלם "שוב" על ביטוח המבוגרים להיות מכוסים באמת.

עומר TT

New member
צריך גם לזכור את הביטוח של משרד החינוך

לילדים בגילאי בי"ס (אולי גם גן עיריה? אין לי מושג) שתופס בכל מקום בארץ ובעולם ובכל שעה ביום. ברור שיהיה מי שיעדיף לרכוש ביטוח נוסף, רק צריך לוודא שהוא באמת מוסיף על הקיים ולא סתם חוזר על עליו.

3תיתי

New member
הביטוח של משרד החינוך רק לתאונות

(לא דרכים) ולא למחלות.

ספוקי

New member
אני עשיתי דרך קופ"ח כללית

לעצמנו עשיתי ביטוח דרך כרטיס האשראי. בדקתי דרכם גם אפשרות לביטוח לילד.
אח"כ בדקתי דרך קופת החולים, והמחיר היה זול יותר משמעותית למרות שמדובר היה על אותה חברת ביטוח.

למעלה