ביטוח מנהלים

מצב
הנושא נעול.

anigo montoya

New member
ביטוח מנהלים

ביטוח מנהלים
קראתי פעם שמעביד לא חייב לעשות ביטוח מנהלים, אלה אם קיימים הסכמים קיבוציים, האם זה נכון? ואם כן אני פקידה במוסך, כבר שנתיים וחצי הוא היה חייב לעשות לי ביטוח מנהלים? אני גם עם אותה משכורת ולא רוצה להתפטר מה לעשות?

במוסכים יש צו הרחבה...

ביטוח מנהלים
קראתי פעם שמעביד לא חייב לעשות ביטוח מנהלים, אלה אם קיימים הסכמים קיבוציים, האם זה נכון? ואם כן אני פקידה במוסך, כבר שנתיים וחצי הוא היה חייב לעשות לי ביטוח מנהלים? אני גם עם אותה משכורת ולא רוצה להתפטר מה לעשות?
במוסכים יש צו הרחבה...
שמחייב לעשות ביטוח. את יכולה לתבוע אותו על זה שהוא לא מבטח אותך.

שיר ורד

New member
אני לא מכיר ענף תעסוקה רשמי

האם צו ההרחבה חל גם על תחום ההייטק?
אני לא מכיר ענף תעסוקה רשמי
שנקרא היי-טק. ישנם מספר ענפי תעסוקה שמכונים בציבור היי-טק (למשל אלקטרוניקה, שירותי מחשוב, ביוטכנולוגיה, חנויות וירטואליות). בחלק מהענפים הללו יש הסכם קיבוצי כללי שעליו חל צו הרחבה.

anigo montoya

New member
ממתי היה צריך לעשות את הביטוח?

במוסכים יש צו הרחבה...
שמחייב לעשות ביטוח. את יכולה לתבוע אותו על זה שהוא לא מבטח אותך.
מהרגע שהתחלתי או אחרי שנה? ואיפה אני יכולה למצוא מידע רשמי כדי להראות למעביד שלי?

עד כמה שאני זוכר - מהיום הראשון.

מהרגע שהתחלתי או אחרי שנה? ואיפה אני יכולה למצוא מידע רשמי כדי להראות למעביד שלי?
עד כמה שאני זוכר - מהיום הראשון.
ועד כמה שאני זוכר - הביטוח אמור להיות במבטחים, אלא אם העובד מסכים וחותם על ההסכמה שזה יהיה בחברת ביטוח. ואפשר למצוא את צו ההרחבה בהסתדרות וגם באיגוד המוסכים. ואם המוסך חבר באיגוד המוסכים, אז זה חל עליו לא בגלל צו ההרחבה אלא מתוקף ההסכם הקיבוצי בענף המוסכים שאומר אותו דבר. את יכולה לקרוא את ההסכם הקיבוצי - בקישור הזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה