ביטוח לסטאז'רים

מצב
הנושא נעול.

tlcmordo

New member
ביטוח לסטאז'רים

ביטוח לסטאז'רים
אני סטודנטית לייעוץ ארגוני, התחלתי סטאז במסגרת הלימודים שלי, בחברת ייעוץ. אני לא מקבלת שכר עבור הסטאז. חברת הייעוץ בקשה ממני לעשות ביטוח בפוליסה פרטית נגד תאונות עבודה וכדומה, וכן לחתום על מסמך לפיו אני מתחייבת לא לתבוע אותם במקרה של תאונת עבודה. ייתכן שניתן להסיק מלימודי המשפטים אל לימודי היעוץ הארגוני: 1. סטודנטים למשפטים עוברים סטאז ללא שכר, מי מבטח אותם? 2. האם המוסד להשכלה גבוהה שבמסגרתו אני לומדת , אמור לכסות את הביטוח הזה? זקוקה לעזרתכם תודה

הנחה מס' 1 - מוטעית.

ביטוח לסטאז'רים
אני סטודנטית לייעוץ ארגוני, התחלתי סטאז במסגרת הלימודים שלי, בחברת ייעוץ. אני לא מקבלת שכר עבור הסטאז. חברת הייעוץ בקשה ממני לעשות ביטוח בפוליסה פרטית נגד תאונות עבודה וכדומה, וכן לחתום על מסמך לפיו אני מתחייבת לא לתבוע אותם במקרה של תאונת עבודה. ייתכן שניתן להסיק מלימודי המשפטים אל לימודי היעוץ הארגוני: 1. סטודנטים למשפטים עוברים סטאז ללא שכר, מי מבטח אותם? 2. האם המוסד להשכלה גבוהה שבמסגרתו אני לומדת , אמור לכסות את הביטוח הזה? זקוקה לעזרתכם תודה
הנחה מס' 1 - מוטעית.
מתמחים במשפטים זכאים לשכר על תקופת ההתמחות, והם נחשבים "עובדים" כמעט לכל דבר. לכן - הם מבוטחים כמו כל עובד. אני לא בטוח שהסטאז' שאת עושה בחברת הייעוץ לא נחשב עבודה. לדעתי, יש סיכוי טוב שהסטאז' הזה הוא כן עבודה ושאת נחשבת עובדת של חברת הייעוץ אפילו אם הוסכם ביניכן אחרת. בכל מקרה, אני לא חושב שהביטוח אמור להיות ממומן על ידי המוסד להשכלה גבוהה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה