אין מילים, נורא ואיום
מזעזע !אין מילים, נורא ואיום![]()
בזיון אמיתי לכל מי שאחראי לדאוג לזה.
בהחלט מזעזעמזעזע !
זה נורא...
יש מישהו שעובר באזורזה נורא...
איך עד עכשיו אף גוף לא קפץ נגד זה, ונתנו לזה להגיע למצב מביש כזה... בושה.
באמת ביזיון!.
אני אנסה לעזור - בן דוד שלי משרת שםבאמת ביזיון!.
בושה וכלימהאני אנסה לעזור - בן דוד שלי משרת שם
אולי הוא יוכל לצלם משם תמונות.
אני לא צריך תמונות בהכרחאני אנסה לעזור - בן דוד שלי משרת שם
אולי הוא יוכל לצלם משם תמונות.
אם זה באמת ככה, אז אני מזועזע
זוועה !!!!
לא לא ושוב פעם לא.זוועה !!!!![]()
את התחנה שבה היה הפיגוע אפילו לא שיפצו !!! ומה עם הבטחון ???? לפעמים עובר שם איזה איש ביטחון שבודק מסביב לתחנה, משחק אותה גבר וזהו נעלם עם האוטובוס !
מדובר במשהו מפוברק.לא לא ושוב פעם לא.
לא היה שם כלום המקום נקי לחלוטין אני הייתי שם בשמירה במשך שעתיים והכל היה נקי כנראה באותו הערב מישהו החליט לעשות פרובוקציה וליצור אנדרטה למחרת היה צבע באזור החורים, והיה דגל עם צבע אדום תלוי על העמוד. אל תתנו לפרובוקציה לעבוד עליכם.
עכשיו זה מזעזע אותי עוד יותרמדובר במשהו מפוברק.
תאמינו או לא....הדבר הזה הגיע לבדיקה מעמיקה מאוד ולחקירה במשטרה. מקום הפיגוע כאמור נוקה במאת האחרוזים לאחר הפיגוע הנורא בו נהרגו 7 אנשים. לבקשתו של אותו גורם תקשורתי אליו פניתי אני לא אציין במי מדובר אך אני אציין שכתוצאה מפנייתי אליו צוות של זק"א הגיע למקום, אסף דגימות מכל אותם כתמי דם ושלחו אותם לבדיקה מעבדתית. ממצאי המעבדה היו ללא כל ספק כי מדובר באיזה זיוף חולני של מישהו... הכתמים הללו אינם כתמי דם. מזעזע אותי לחשוב כמה אנשים יכולים להיות חולניים, פסיכים, נבלות וכל מה שתגידו מקובל עליי בכדי לעשות דבר כזה. מנגד שמחתי שהתגלה ע"י המעבדה כי לא מדובר בכתמי דם, שכן הדבר היה פוגע באנשים רבים בכלל ובמשפחות הקורבנות והפצועים בפרט.
מצטרף למחאה שלכם. זה נשמע נורא.עכשיו זה מזעזע אותי עוד יותר
החולניות של החולירות שעשו את זה.
חוש הומור מאוד חולה!!! yoramמצטרף למחאה שלכם. זה נשמע נורא.
זה מזכיר לי את מה שעשו במעלה-עקרבים: שם החזירו את הגופות לעוד צילומים באתר הפיגוע. צריך לתת למתים כבוד אחרון ולא לטלטל אותם וכמובן לא "להמציא" כתמי דם מזעזעים. מי שעשה את זה בצריפין הוא חולה נפש. זה פשוט נשמע נורא ואיום. אין מילים.
נכון מאוד. יותר מהכל זה עצוב מאוד !חוש הומור מאוד חולה!!! yoram
חו
זוועה אמיתית, לא להאמין שישנכון מאוד. יותר מהכל זה עצוב מאוד !
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.