ביום שני הזרקתי בפעם הראשונה דקה

ה מ צ פ ה

New member
ביום שני הזרקתי בפעם הראשונה דקה

ליפני קראתי קצת בפורומים ובנות דיברו עד כמה הזריקה כואבת וצריך אחות טובה להזרקה ושיש תופעות לואי אחרי ההזרקה כמו גלי חום בחילות כאבי ראש ועוד ,מאוד נילחצתי וכל השבת לא האיתי רגוע שזה ממש לא עוזר לטיפול ביום שני אחות רגילה הזרקיה לי ממש לא הרגשתי את הזריקה ועד היום אין שום תופעות אז אני חושבת שלא צריך להלחיץ סתם כי אני עברתי ימים של פחד על סתם.

3קטנה

New member
אף אחד לא מלחיץ סתם

ובכל מקרה את מערבבת בין שני סוגי זריקות שונים: דקא קצר : זריקה שמזריקים מדי יום, ולמרבית הבנות היא א' שורפת ו-ב' קשה להזרקה מכיוון שהמחט לא מאוד חדה. דקא ארוך: זריקה חד פעמית שחייבת להיות מוזרקת ע"י אחות מנוסה. לא נאמר שומדבר על כאב . אני לא יודעת על אילו מהזריקות את מדברת, אבל באף אחד מהמקרים אין "הלחצות סתם" אלא מידע על איך מסתדרים. חבל שעברת ימים של פחד, גם המקרה הגרוע ביותר, הוא בסך הכל אי נוחות זמנית מאוד, של כמה שניות וזהו. מעבר לזה, כן, יש תופעות לוואי ידועות לדקא, בעיקר לדקא ארוך, והן גלי חום כאבי ראש וכו'. אלו לא הגזמות, זה משהו מאוד מוכר ונפוץ. וגם מזה אין מה לפחד ולהיות לחוצה, בסך הכל תופעות לוואי. בפעם הבאה שמשהו שאת קוראת פה כל כך מפחיד אותך אני מציעה לך במקום להבהל, לכתוב כאן ולראות מתגובות החברות בפורום שהבנת לא נכון, והשד הוא לחלוטין לא כל כך נורא. בכל מקרה לחץ לא מעלה ולא מוריד מהצלחת הטיפול, הוא בעיקר לא נעים. אז הסירי דאגה מלבך. שיהיה המון המון בהצלחה

מעולם לא היתה העברת לחץ

תמיד כששואלים על תופעות לוואי ועוד שאלות על הפריה וכו, תמיד תמיד בסוף רובן אם לא כולן כותבות שהכל מאוד אינדבידואלי.

שישון

New member
ראשית אני שמחה שעבר לך בקלות

המציאות של מהלך הטיפולים הכוללים תופעות לואי, אי נוחות וכאב בשל הזריקות היא מציאות וכן, היא עשוייה להלחיץ, אך האינפורמציה שעוברת כאן בין הנשים על סמך נסיונן היא אמיתית וקיימת. חשוב לזכור שלמרות שחוויות רבות משותפות ודומות הן בסופו של דבר אינדבידואליות ואיןא להקיש מהן באופן גורף כלפי גוף זה או אחר. כל טיפול פוגש כל גוף אחרת. בהצלחה

למעלה