ביום שלישי צילום רחם
|סיו

ליאת.ס

New member
ביום שלישי צילום רחם../images/Emo104.gif../images/Emo62.gif|סיו

ברור שאני "מתה" מפחד אבל!!!!!!! אני כולי תקווה שאני אקבל תשובות מדוע לעזאזל אני לא נכנסת להריון???וסליחה על צורת הביטוי. אני עושה את הבדיקה ברעננה ברח החייל , האם מישהיא עברה שם צילום?? תחזיקו לי אצבעות
ונתפלל ביחד
שכל הבנות הנהדרות בפורום הזה יעברו לפורום השכן ויהיה אפשר לסגור את הפורום
אמן

אופה3

New member
ליאת היקרה, מחזיקה לך אצבעות

וכמובן שהכל יהיה בסדר, והכל יהיה טוב\, וההיריון המיוחל יגיע במהרה שלך באהבה רבה האופה

נועם@בת

New member
ליאתי, חסר לנו דחוף עוד עמוד

באגדת צילום הרחם. את מוזמנת להיות המלכה שילדה את הנסיכה בעקבות הצילום
תזכרי לאורך כל הדרך לנשום עמוק טולא לכווץ שרירים. כמה שהגוף יהיה רפוי יותר, הצילום יעבור יותר בקלות. מחזיקה לך אצבעות
נועם

נוג

New member
ליאת ../images/Emo50.gif ביום שלישי

מקווה שאת תכנסי לספר ההצלחות של הריון אחרי צילום רחם. מחזיקה לך אצבעות. נוג

ליאת הי

בהצלחה בצילום הרחם שיהיה לך ביום שלישי. קטן עליך את תבלעי את זה.... מאחלת לך שבמהרה תעברי לפורום השכן. שיהיה לך בהצלחה

Anu

New member
בהצלחה! זה לא כל כך נורא ../images/Emo141.gif

ליאתי, מנסיוני ומנסיון חברותי הצילום ממש לא נורא. פשוט כל הלחץ שמץלווה לתהליך מתיש.אני לקחתי שני כדורי נורופן שעה וחצי לפני הבדיקה ויכול להיות שזה מה שעזר לי לא להרגיש כל כאב. המון בהצלחה ומחכה לשמוע על בשורות טובות!

פפושקי

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif ומאחלת לך להיכנס

לסטטיסטיקה. תדווחי איך היה.... שיהיה המון המון בהצלחה, ואל תפחדי, הפחד יכול לשתק סתם בלי שתהיה לכך סיבה מוצדקת. אז, קחי כמה נשימות טובות ותשכנעי את עצמך שזו הולכת להיות סתם עוד בדיקה.... ושוב בהצלחה

טלי26

New member
הייי ליאת

אין עוד אחת כמוני שכ"כ פחדה מצילום רחם כשהרופא אמר לי שאני צריכה לעשות צילום רחם עזבתי אותו וכך לא טיפלתי במשך כשנה וחצי או יותר- בלי הגזמה החלפתי רופא וגם הוא ישר בביקור הראשון דיבר על הצילום הלכתי ועשיתי אותו ו... לא הרגשתי כלוםםםם אבל כלוםםם פחות כאב לי מבדיקה גניקולוגית רגילה בקיצורר אז שיהיה לך בהצלחה ושתעברי את זה כמוני לפחות

למעלה