"ביום שלישי אני מגיע לחתום בנתניה"

כך אמר הקשר מאריוש ז`ינו בונדאה לעיתון ברומניה. גם שנון קול, קשר נבחרת אוסטרליה הצעירה שנבחן לאחרונה בלידס יונייטד, נחת להתרשמות. גוטמן יבחר בין אחד מהשניים כמחליף לאדריאן פיטו

"ביום שלישי אני מגיע לחתום במכבי נתניה על חוזה עד הקיץ עם אופציה לעונה נוספת. אני רק מקווה שלא יהיו בעיות בין הקבוצה שלי נאציונל בוקרשט לנתניה ושהם יגיעו לסיכום כספי. זה קידום מקצועי וכלכלי עבורי", כך אומר היום (ראשון) הקשר מאריוש ז`ינו בונדאה לעיתון פרוספורט הרואה אור ברומניה.
השחקן, שמגיע דרך סוכן רומני החי בגרמניה, הוצע לדניאל יאמר כבר לפני חודש אך רק לפני מספר ימים אלי גוטמן נתן את ההסכמה להביאו אחרי שצפה בקלטות שלו. בנודאה התייעץ עם אדריאן פיטו ששוחרר השבוע מנתניה לגבי המעבר, ושמע ממנו שכדאי לו להגיע לישראל.

אגב, בראיון עם בונדה בעיתון הרומני מצוין שהוא נופה מהסגל של נאציונל בוקרשט אחרי שהסתסכך עם מאמנו וברומניה הוא נחשב לשחקן מעט בעייתי. דובר הקבוצה אף צוטט כאומר עליו: "הוא הקזאנובה של רומניה, כל היום הוא שותה במועדונים, הוא לא מה שהוא היה לפני שלוש שנים"
בונדאה לא החמיץ משחקים בעונה שעברה וגם העונה נטל חלק במשחקי קבוצתו שנמצאת במקום ה-14 בליגה הרומנית. בנתניה הופתעו מהידיעה וסירבו להגיב אם השחקן סגור בקבוצה.

במקביל נודע כי גוטמן יחליט עד סוף השבוע בין בונדאה לבין שנון קול, קשר נבחרת אוסטרליה הצעירה שנחת הבוקר להתרשמות בקופסא. קול נבחן בתקופה האחרונה בלידס יונייטד מליגת המשנה באנגליה ושיחק בקבוצה במשך החודש האחרון. השבוע צפוי להגיע להתרשמות גם הקשר ההתקפי הברזילאי ג`פרסון אוליברה.

בנתניה קיבלו החלטה לרכוש את אובודו קמארה ולהשאיל אותו ככל הנראה להפועל נצרת עילית. מחר בבוקר ידרוש פרקליטו של ערן לוי לקבל מנתניה טופס העברה ובקבוצה יתנו לו במידה והשחקן יחתום על ביטול הסכם, במטרה למנוע תביעות עתידיות של השחקן ששוחרר מהקבוצה בגלל בעיות משמעת.

לכתבות נוספות >

למעלה