ביום בהיר

mr_lonely

New member
ביום בהיר

לב נפתח, אופקים נפרשים, אושר במבע בזוית עין. ביום בהיר ניתן לצפות למרחקים. לב נפרש, מתפזרים עננים, דמעה נוצצת מבעד חיוך. ביום בהיר ניתן לאהוב עד אין סוף. *** מוקדש לכל אחת ואחד כאן ***

קטי30

New member
שמעתי פעם ש...

שביום בהיר אחד עוד יפתחו שערי שמיים שביום בהיר אחד לא עוד יזלגו דמעות מהעיניים שמעתי, גם שביום בהיר אחד יונה תרחף ובפיה עלה של זית שביום בהיר אחד יכתתו חרבותם לאיתים ויבוא השלום על כל העולם,ארץ, ובכל בית . ואני בהחלט מאמינה שיבוא היום הבהיר הזה על פני האדמה ועד אז, למדתי ש: יום בהיר הוא יום שבו השמש זורחת בשמיים יום בהיר הוא יום שבוא אהבה וצחוק מאירים דרך העיניים שיום בהיר הוא יכול להיות גם כשבחוץ גשום ואפרורי יום הבהיר הוא יום שבוא האור שמופץ הוא האור הפנימי שלי ..
אוהבת ת'כתיבה שלך לונלי ומקנחת
באימרה שאני אמחלת לך,לי,לנו מכל ה
כל יום אנחנו מגלים באהוב/ה איזה קסם חדש, איזו חמדת חושים שעדיין לא הכרנו. - אלכסנדר דיומא הבן- { מתוך "הגברת עם הקמליות" } אז- לעוד הרבה ימים בהירים כאלו ואחרים
שבת קסומה לך

mr_lonely

New member
אמרת בדיוק ../images/Emo23.gif

לב נפתח, אופקים נפרשים לב נפתח, מתפזרים עננים הכל בנו ובתוכנו

הלב ניפתח

בחיוך רחב בשמחה עד אין קץ כל יום מחדש אנרגיה מתפרצת הראייה מתרחבת והנשמה עולצת... והכל בגלל .... בשירה אני לא קנון...אבל אהבתי את החריזה שלך מר לונלי!!!!

mr_lonely

New member
הלב נפתח ../images/Emo23.gif

הלב נפתח כל יום מחדש בחיוך רחב בשמחה עד אין קץ הלב נפתח וראייה מתרחבת, אנרגיה מתפרצת והנשמה עולצת... והכל בגלל .... ( שיחקתי קצת במילותייך )

mr_lonely

New member
תגידי לה...היא אמרה...לא אני ../images/Emo23.gif

אני רק שיניתי קצת את הסדר במילותיה של מיכלי איפוק מה זה איפוק ?

mr_lonely

New member
אני לא תשאל את זאתי ולא כלום....

אני הייתה לי פעם אישה אחת.... זה הספיק לי כדי ללמוד שאני בטח ובטח לא נדחף בין שתיים

שיחק לה יפה במילים

וכל תוספת...רק שתהיי עדינה בבקשה... הלב שלי חלששששששששששששששש

למעלה