דיבורים כמו חול ...ביום א הבורסה יורדת ↓ 2.2%
עם כל הניתוחים שקראתי
מתקרבת מפולת במניותדיבורים כמו חול ...
שום הסבר, שום רציונל - סתם נסיון פטאתי להשפיע על אנשים אחרים. וכאילו שזה יכול לעזור לך באיזה שהיא צורה. תן מספרים , תציג את הניתוחים. DW - צריך להיות סט חוקים בפורום הזה נגד הודעות בנוסח הזה.
מפחיד לקרוא בראשון אני מחסל תתיקמתקרבת מפולת במניות
קישור
אל תקשקשומפחיד לקרוא בראשון אני מחסל תתיק
אכן יש דברים בגו...קראו בין המילים בכתבה בYNET שרוננין צירף ותבינו מה שאני הבנתי מוטב את הרווחים שלי בכיס מאשר להיות גרידי חבל שלא מכרתי בחמישי
אולי בבוקר הביצים הקטנות ימכרואל תקשקשו
השוק אומנם ירד ביום ראשון ושני עד הצהריים המאוחרות ... ואחרי זה אין לאף אחד מושג הרי מה השוק יעשה ... ובלונג ראן למה אתם פסימיים ? זה לא יועיל לכם לתשואות ! חברות ומדינות צומחות בגדול ... אז יהיה מימוש יפה יום ראשון אולי במקום למכור תיקנו פעם אחת בזול ? חברות טובות תמיד טוב לקנות .
הביצים הקטנות ימכרו וישארו עם הכסףאולי בבוקר הביצים הקטנות ימכרו
אבל לקראת סוף היום השוק יתאזן למעלה ואפילו יסיים מאוזן או בעלייה קטנה.
שוב אלה שאמרו שבחודש שעברהביצים הקטנות ימכרו וישארו עם הכסף
הגדול ואילו אנו (ואני עדיין שוקל מה לעשות) נשאר עם ביצים גדולות ששוות פחות כסף אז מה עדיף? ביצים קטנות וכסף גדול או ההיפך
חוקים?דיבורים כמו חול ...
שום הסבר, שום רציונל - סתם נסיון פטאתי להשפיע על אנשים אחרים. וכאילו שזה יכול לעזור לך באיזה שהיא צורה. תן מספרים , תציג את הניתוחים. DW - צריך להיות סט חוקים בפורום הזה נגד הודעות בנוסח הזה.
הוא נתן נימוקחוקים?
אם יהיו חוקים כאלה, יהיה קשה מאוד לנהל פורום כזה. זה כולה פורום! תן לאנשים להגיד מה שהם רוצים ותתיחס בהתאם להבנתך. ויש לי שאלה: אם הוא היה מגבה את זה באיזה הסבר מעמיק, כמו שלעיתים עושים פה על נייר זה או אחר, אז זה היה נותן לזה יותר תוקף מבחינתך? אין ממש בעיה לתת נימוקים לשני הכיוונים על כל תחזית לבורסה.
תראה שירדהוא נתן נימוק
הוא קרא ניתוחים . בטח של טוקבקים מתוסכלים שיושבים בחוץ , מחכים לירידות להכנס ובינתיים השוק בורח להם למעלה והם מגרדים פרורים בפקמים.
לא טוקבקיסט ולא מתוסכל אבל בחוץהוא נתן נימוק
הוא קרא ניתוחים . בטח של טוקבקים מתוסכלים שיושבים בחוץ , מחכים לירידות להכנס ובינתיים השוק בורח להם למעלה והם מגרדים פרורים בפקמים.
lernery זוכר מה אמרתלא טוקבקיסט ולא מתוסכל אבל בחוץ
אני לא יודע אם השוק יירד או לא, אבל הולך על כמה שיותר בטוח, ואני מרגיש מבחינתי שהשוק מסוכן יותר ממה שהייתי מוכן אליו. אני אחכה לירידות גדולות, אם יהיו. בדרך כלל בשוק הישראלי הן חייבות לבוא, בשלב כלשהוא, בגלל חוק העדר. כלומר - בשוק יעיל, חברה היתה נמדדת לפי תוצאותיה הפיננסיות פחות או יותר, ולפי הסיכויים הסבירים וההגיוניים לצמיחה ברווחים שלה. בשוק לא יעיל, כמו בישראל יכול להתרחש תהליך כזה: [כאן יש תיאור בסיסי של איך-מתפתחת-בועה. אני מניח שרוב יושבי הפורום מכירים את זה, אז הם מוזמנים לדלג] א. המניות יורדות הרבה מתחת לשווי האמיתי שלהן בגלל חשש מאקרו-כלכלי (למשל - חשש שהכלכלה מתמוטטת...) [כן, זה עדיין השווי האמיתי שלהן, כי לפעמים יש מניות שלא תלויות בכלכלה הישראלית או יוצאי דופן אחרים] ב. הכלכלה מתאזנת. ג. משקיעים מגלים לאט לאט את הפוטנציאל של ישראל, ונכנסים לשוק. ד. המניות עולות עד לשווי הכלכלי שלהן, אבל - ה. משקיעים תאבי בצע נכנסים ומעלים את המחיר עוד יותר למעלה. כאן הערה קטנה: לא חייבים לפעול בצורה מנותקת מהיגיון כלכלי. מספיק לעוות אותו קצת, להוסיף עוד כמה שברי אחוזים לתחזית הצמיחה, להביא דוגמא לא רלוונטית, לדבר על צמיחה ממקורות שלעולם לא יגיעו מבחינה הגיונית וכו', ואז להצדיק את המחיר של המניה. או במילה אחת - אפשר לעורר "תקוות". ו. המניה עולה ועולה עד שנגמרים האנשים שייכנסו פנימה... ז. הבועה מתפוצצת. [עד כאן התיאור.] העוצמה של הבועה תלויה בעיקר בשאלה של סעיף ה' - כמה אנשים יהיו מוכנים להיכנס למניה במנותק מהשווי הכלכלי שלה או הציפיות ההגיונית לצמיחה של החברה? כמה אנשים משקיעים באיזי אנרגיה ומנופים? בישראל, שמלאה ישראלים בעלי פתיל קצר, חמדנים, שרגילים לישראבלוף, ובמיוחד בישראל שבשנים האחרונות עברה תהליך מואץ של מעבר למסחר מקוון של מניות (וכמות האנשים שאני מכיר שמתעסקים עם זה באופן אישי, היא פשוט מטורפת. שלא לדבר על אלה שמספרים לי על סבא שלהם או דוד שלהם שהפסיק לעבוד והתחיל לסחור במניות), סעיף ה' עלול להיות מאוד חזק. מה קורה אם אין את סעיף ה'? המניה עולה בהתאם לשווי שלה, לא נוצרת בועה, לא נוצרת פאניקה, וכך השוק נמצא בערך במצב הכלכלי האמיתי. נכון, חלק נכבד מההשקעות בבורסה הן של זרים. אבל אלה בעיקר במספר מצומצם של מניות. גם הם יכולים לברוח, וגם המאגר שלהם (הזרים) בלתי נדלה. אז לסיכום - בנתונים הכלכליים והיחס שלהם לבורסה, אני לא מבין בצורה מעמיקה מאוד, אבל את האופי הישראלי אני די מכיר - וממנו אני חושש.
מה העובדה שהיא מתנפחתlernery זוכר מה אמרת
על איזי? תראה אותה היום....אין לך אמונה
דבר איתי מחרמה העובדה שהיא מתנפחת
קשורה לאמונה? דבר איתי עוד שלוש שנים.
אתה לא יודע מתי הם יפסיקו לעלות...דבר איתי מחר
אני צריך 5 6 אחוז אל גם עוד שלוש שנים נדר ותראה שטעית כי הם הנפיקו איגרות חוב בסכום של 100 מיליון עם זה הם קונים נכסים ותחנות דלק
אם איזי אנרגיה קונה חנויותמה העובדה שהיא מתנפחת
קשורה לאמונה? דבר איתי עוד שלוש שנים.
וזה לא כולל הוצאות שלא קשורותאם איזי אנרגיה קונה חנויות
בסכום כולל של 140 מיליון דולר, שאת רובו ככולו היא תצטרך לגייס; כלומר 588 מיליון שקל, ועליו היא תשלם 6.75 אחוז ריבית (ואני מאוד נדיב איתה!) - היא תצטרך לשלם כל שנה כ-10 מיליון דולר ריבית. ואם ההכנסות מהן יגיעו ל375 מיליון דולר שנתיות (שהן בטח תחזיות אופטימיות...), היא תצטרך להגיע לשולי רווח של 2.6 אחוז - רק כדי להחזיר את הריבית למשקיעים. לא כדי לייצר ערך משל עצמה. אל תדבר איתי על עליה בערך הנכסים - חברות הדלק כבר הרבה זמן בגיאות מטורפת, יש גבול לאן זה יכול להגיע ועד שהבועה תתפוצץ.
תראהאם איזי אנרגיה קונה חנויות
בסכום כולל של 140 מיליון דולר, שאת רובו ככולו היא תצטרך לגייס; כלומר 588 מיליון שקל, ועליו היא תשלם 6.75 אחוז ריבית (ואני מאוד נדיב איתה!) - היא תצטרך לשלם כל שנה כ-10 מיליון דולר ריבית. ואם ההכנסות מהן יגיעו ל375 מיליון דולר שנתיות (שהן בטח תחזיות אופטימיות...), היא תצטרך להגיע לשולי רווח של 2.6 אחוז - רק כדי להחזיר את הריבית למשקיעים. לא כדי לייצר ערך משל עצמה. אל תדבר איתי על עליה בערך הנכסים - חברות הדלק כבר הרבה זמן בגיאות מטורפת, יש גבול לאן זה יכול להגיע ועד שהבועה תתפוצץ.
ההכנסות יותר מ285 מיליוןתראה
ההכנסות מהנכסים הם 285 מיליון דולר בוא נגיד שהרווח יהיה 10 אחוז יוצא 28 מיליון דולר האיגרות חוב יש להם ריבית של 6.75 (האיגרות חוב הם 100 מיליון דולר ) זה מוריד מה 28 6.75 מיליון יוצא הכנסות 21 מיליון *4=84 מיליון שקל http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=135927
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.