ביבי נמצא שם עם דגל צפון קוריאה

גוטרמן7

Well-known member
"ביבי לא הלך", אומר הנדל, "ביבי נמצא שם עם דגל צפון קוריאה, ועם עדת מעריצים גדולה, אם לא כת שבתאית. אני משווה את נתניהו לשבתי צבי".

Harrington

Well-known member
מנהל
"ביבי לא הלך", אומר הנדל, "ביבי נמצא שם עם דגל צפון קוריאה, ועם עדת מעריצים גדולה, אם לא כת שבתאית. אני משווה את נתניהו לשבתי צבי".
אמירה מעניינת מפי חבר ממשלה שמטילה ים של מגבלות על הפרט, את פעילות האופוזיציה בדמוקרטיה, ועוד. לא יודע מה משמעות ההשוואה לשבתי צבי, אבל החלק הראשון של האמירה לפחות מוציאה את הנדל עצמו די מגוחך.

גוטרמן7

Well-known member
אמירה מעניינת מפי חבר ממשלה שמטילה ים של מגבלות על הפרט, את פעילות האופוזיציה בדמוקרטיה, ועוד. לא יודע מה משמעות ההשוואה לשבתי צבי, אבל החלק הראשון של האמירה לפחות מוציאה את הנדל עצמו די מגוחך.
אצלכם בכת הביביסטית ביבי הוא המלך
הנדל הוא ימין אמיתי ולא ביביסט כמוך
כדאי שתשב ותקרא בעיון כל מילה של הנדל ותחכים במקום להגיב פבלובית אוטומטית
זה רק יעשה לך טוב כי סך הכל אינך פרימיטיב ימני אלא יותר מכך

Harrington

Well-known member
מנהל
אצלכם בכת הביביסטית ביבי הוא המלך
לא יודע מי זה "אצלכם". אם אני בוחן את כמות ההתייחסויות שלך לנתניהו לעומת כמות ההתייחסויות שלי, אתה נראה לי ביביסט פי כמה וכמה (אלפים) ממני :).
הנדל הוא ימין אמיתי ולא ביביסט כמוך
אוקיי. אז הנדל ימין אמיתי. שיהיה לו לבריאות. מדוע זה ענייני? הוא לא ביביסט כמוני? כיף לא. אגב, אני כלל לא ביביסט. זה שאתה המצאת לי שאני כזה לא הופך אותי לכזה :). אז אם הנדל גם איש ימין וגם לא ביביסט, אולי הוא ואני בכלל דומים? לך תדע. בכל מקרה, אני לא חסיד של 'הוא איש ימין אמיתי' וכל אלה. כל אחד ועמדותיו/השקפותיו.
כדאי שתשב ותקרא בעיון כל מילה של הנדל ותחכים במקום להגיב פבלובית אוטומטית
לקרוא כל מילה של הנדל? אני חייב? הבן אדם אחד המשעממים שאני מכיר. צר לי, אך לא נראה לי שאעמוד בקריאה כזאת. אם דבריו יתומצתו לי למשפט או שניים אשקול לקרוא אותם.
זה רק יעשה לך טוב כי סך הכל אינך פרימיטיב ימני אלא יותר מכך
האמן לי, מרוב שאתה ממציא לי הגדרות ודעות אני כבר מלובלב לגמרי לגבי עצמי :).

גוטרמן7

Well-known member
לא יודע מי זה "אצלכם". אם אני בוחן את כמות ההתייחסויות שלך לנתניהו לעומת כמות ההתייחסויות שלי, אתה נראה לי ביביסט פי כמה וכמה (אלפים) ממני :).

אוקיי. אז הנדל ימין אמיתי. שיהיה לו לבריאות. מדוע זה ענייני? הוא לא ביביסט כמוני? כיף לא. אגב, אני כלל לא ביביסט. זה שאתה המצאת לי שאני כזה לא הופך אותי לכזה :). אז אם הנדל גם איש ימין וגם לא ביביסט, אולי הוא ואני בכלל דומים? לך תדע. בכל מקרה, אני לא חסיד של 'הוא איש ימין אמיתי' וכל אלה. כל אחד ועמדותיו/השקפותיו.

לקרוא כל מילה של הנדל? אני חייב? הבן אדם אחד המשעממים שאני מכיר. צר לי, אך לא נראה לי שאעמוד בקריאה כזאת. אם דבריו יתומצתו לי למשפט או שניים אשקול לקרוא אותם.

האמן לי, מרוב שאתה ממציא לי הגדרות ודעות אני כבר מלובלב לגמרי לגבי עצמי :).
אינך ביביסט? מעניין שלא שמענו שום מילת ביקורת ממך על ה"מלך"

jackie111

Well-known member
לפני שהידיעה שלך יורדת לדפי ההסטוריה.

יאיר נתניהו הדביק לכותרת של השם שלו בטוויטר את
דגל קוריאה הצפונית. (זו מחאה על משהוא לא ברור)

ראו זאת ביביבסטים שרופים אחרים וגם הם עשו זאת

כך נראה דף הבית של יאיר בטוויטר:

dory30

Well-known member
יאיר נתניהו הדביק לכותרת של השם שלו בטוויטר את
דגל קוריאה הצפונית. (זו מחאה על משהוא לא ברור)
אולי עדיף שלא ניתן במה לפסיכים כמוהו?

למעלה