כדאי להתעדכן, ביבי מעיד 3 ימים, המשפט מתקיים 4. לא אותו דבר.צריך להתייצב 4 פעמים בשבוע בבית משפט. אז תגידו לו שהוא עומד לדין על 4 תיקים.
אז כדי לסיים את המשפטים בתוך 10 שנים עליו להתייצב אפילו 6 ימים בשבוע.
כל הרכב של שופטים יצטרך להתייצב למשפט יום וחצי בשבועכדאי להתעדכן, ביבי מעיד 3 ימים, המשפט מתקיים 4. לא אותו דבר.
לגבי הרעיון שיעיד 6 ימים בשבוע, אתה מוזמן למצוא את הרכב השופטים שיסכים להתייצב בימי שישי.
אז לא מדובר בעבירותכל הרכב של שופטים יצטרך להתייצב למשפט יום וחצי בשבוע
ב4 תביעות מישפטיות שונות.
אגב על חלק מהעברות של מי שהוא ראש ממשלת ישראל
לא הוגשו תביעות משפטיות.
3 תיקים, לא עדכנו אותה שבתיק הצוללות, אפילו המשטרה לא המליצה על כתב אישום?צריך להתייצב 4 פעמים בשבוע בבית משפט. אז תגידו לו שהוא עומד לדין על 4 תיקים.
אז כדי לסיים את המשפטים בתוך 10 שנים עליו להתייצב אפילו 6 ימים בשבוע.
קטן עליו שלושה ארבע ואפילו חמישה תיקים.3 תיקים, לא עדכנו אותה שבתיק הצוללות, אפילו המשטרה לא המליצה על כתב אישום?
לא המשטרה.3 תיקים, לא עדכנו אותה שבתיק הצוללות, אפילו המשטרה לא המליצה על כתב אישום?
גם הפרקליטות וגם המשטרה לא המליצו על כתב אישום בעניין.לא המשטרה.
היועץ המשפטי עשה הכל כדי למסמס את התיקים של נתניהו ולא איפשר למשטרה לחקור את נתניהו בנושא הצוללות.
לא הגיע לשם.גם הפרקליטות וגם המשטרה לא המליצו על כתב אישום בעניין.
הם לא מבקשים הפסקות וקיצורי זמן מצדרגע, מה עם המשפטים של רות דוד למשל??
למה לא לפחות פעם בשבוע?
מה עם רונאל פישר? למה לא פעם בשבוע כשאצלו יש צילומים, שיחות, הקלטות, תיק מושלם?
באמת? הם לא ביקשו קיצורי זמן? מעניין,הם לא מבקשים הפסקות וקיצורי זמן מצד
אחד, ולא מבזבזים את הזמן של שופטי בית
המשפט בשטויות.
ברור שאצלם זה ביבי שמושכים ת'זמן.באמת? הם לא ביקשו קיצורי זמן? מעניין,
כי אצלם מושכים את הזמן בכוונה, שלא יפיךו עוד, כמו שופטים למשל..
ברור כנראה רק לך ומחנה שלךברור שאצלם זה ביבי שמושכים ת'זמן.
לשאלתך התשובה המתבקשת היא לא!!!ברור כנראה רק לך ומחנה שלך
וןאיפה תשובה לשאלה שלי??
נזכיר לחובבי ז'אנר האמת, העובדות והמציאות, שכמות הפעמים שההגנה ביקשה ארכה/דחיה לא גדול משמעותית, אם בכלל, מכמות הפעמים שהתביעה עשתה זאת במשפט נתניהו.ברור שאצלם זה ביבי שמושכים ת'זמן.
נכון למרץ 2025, עורכי דינו של ראש הממשלה בנימין נתניהו הגישו לפחות 18 בקשות לדחייה או קיצור של ימי עדות במשפטו הפלילי.נזכיר לחובבי ז'אנר האמת, העובדות והמציאות, שכמות הפעמים שההגנה ביקשה ארכה/דחיה לא גדול משמעותית, אם בכלל, מכמות הפעמים שהתביעה עשתה זאת במשפט נתניהו.
אמנם בתקופה ספציפית זו יש את עדות נתניהו ושם אכן דווקא ההגנה מבקשת יותר, מטבע הדברים. אבל בראיה כוללת, הטיעון הזה פשוט מצוץ מן האצבע ואין בו כל ממש.
זה מעבר לכך שכמובן מגוחך לכתחילה לטעון שכאשר אדם מבקש דחיה של יום או יומיים, לטעון שזה מביא להתארכות המשפט כאשר ההליך כולו צפוי לקחת שנים על גבי שנים וזה ידוע מראש, זה סתם אידיוטי ברמות-על.
בקיצור, בדיוק כמו שאמרתינכון למרץ 2025, עורכי דינו של ראש הממשלה בנימין נתניהו הגישו לפחות 18 בקשות לדחייה או קיצור של ימי עדות במשפטו הפלילי.
mako
חשוב לציין כי מספר זה מתייחס בעיקר לבקשות שהוגשו סביב תקופת עדותו שלו (סוף 2024 ותחילת 2025), והוא כולל בקשות לדחיית מועדים שבועיים או לוח זמנים ספציפי, ולא רק דחיות גורפות של תחילת המשפט כולו.
mako
רבות מהבקשות הללו נענו, מה שתרם להתמשכות ההליך המשפטי. מקורות שונים מציינים כי כמעט מדי שבוע הוגשה בקשה כלשהי לדחייה או שינוי בלוחות הזמנים.
mako +1
אבל זבל גדול ממנו ברא השטן, אותך..בקרוב יבוא על עונשו, ילך לכלא או לקיבינימט (מה שיבוא קודם, מצידי שניהם ביחד) ובא לציון גואל. זבל כמוהו לא ברא השטן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.