ביבי מכר את הימין - ישראל חתמה על ההסכם עם עזה ומועצת השלום שמיושם עכשיו, ובסעיף 8 בהסכם כתוב שתוקם מדינה פלסטינית

evglev1

Well-known member
מנהל
לא נכון

אחרי מלחמת ששת הימים,
ישראל היתה אהובה ונערצת בעולם המערבי.

ישראל מאבדת את אהדת העולם המערבי,
ככל שאנו לא פותרים את הבעייה הפסלטינית,
ומאמללים מיליונים של אנשים, לאורך עשרות שנים.
מדברים על תקופת מפת הדרכים שזה בזמן מלחמת אוסלו שישראל לא הייתה שנואה כמו היום, אבל שנואה מאוד וגם תלויה בווטו של בוש הבן. ונציגי ישראל וארה"ב עזבו את וועדת דרבן שהפכה מוועדה נגד גזענות לוועדה נגד ציונות ואפילו נציגי האו"ם הופתעו מהתעלמות מהעבודה שלהם על הפרת זכויות אדם במדינות שונות והפיכת הוועדה למשפט שדה למדינת ישראל.

Henry0

Well-known member
פי.
שישראל לא הייתה שנואה כמו היום,
מאז מלחמת ששת הימים, הגישה המערבית נגד ישראל,
עולה ודועכת עם המאורעות וההתנהגות הישראלית כלפי הפלסטינים.

וזה לא רק בקרב הגויים,
זה גם בקרב רובם של יהודי העולם.
אם לפני הרבה שנים יהודי העולם שמרו בתוכם את ייחסם הנוגד להתנהגות מדינת ישראל,
לאחרונה חלק מהיהודים בגולה כבר אומרים זאת גם בקול רם.

גם כמות הישראלים שמבינה זאת הולכת וגדלה,
הם לא ישפיעו על הבחירות, כי הם עוזבים את הארץ.

Harrington

Well-known member
מנהל
ישראל מאבדת את אהדת העולם המערבי,
ככל שאנו לא פותרים את הבעייה הפסלטינית,
ומאמללים מיליונים של אנשים, לאורך עשרות שנים.
בדרך כלל בתקופות בהן ישראל עמדה על האינטרסים (בין השאר הבטחוניים) שלה, העולם המערבי יצא נגדה. בתקופות בהן נכנעה ללחצי אותו עולם, היא זכתה לאהדתו. אין בכך כל חדש ואין כל סיבה לחשוב שהפעם זה יהיה שונה.

אכן זה אומר בין השאר, מאחר וישראל (בוודאי תחת הממשלה הנוכחית) מסרבת להיכנע לתכתיבי העולם בנוגע לפלסטינים, שהיא צפויה להיות מותקפת על כך. אין כל חדש תחת השמש והיה כך מאז ומתמיד.

מי שמאמלל את הפלסטינים אגב, אלו ארגוני הטרור שמנהיגים אותם כמובן. אלמלא אלו מזמן הייתה להם מדינה וההשקעות מרחבי העולם היו ממשיכות לזרום.

Henry0

Well-known member
פי.

בדרך כלל בתקופות בהן ישראל עמדה על האינטרסים (בין השאר הבטחוניים) שלה, העולם המערבי יצא נגדה. בתקופות בהן נכנעה ללחצי אותו עולם, היא זכתה לאהדתו. אין בכך כל חדש ואין כל סיבה לחשוב שהפעם זה יהיה שונה.
ככל שאדם יודע פחות,
כך הוא מברבר עצמו לדעת יותר.

כל מה שאתה יודע על התנהגות הגויים בחו"ל,
זה מהמדיה הישראלית,
שכותבת ואומרת את מה שאתה רוצה לדעת.

לעומתך יותר מחצי זמני אני עובד באירופה,
ואני יכול להעיד שאתה מקבל תמונה שיקרית.
המתאימה במדויק למה שאתה רוצה להאמין.

evglev1

Well-known member
מנהל
פי.

ככל שאדם יודע פחות,
כך הוא מברבר עצמו לדעת יותר.

כל מה שאתה יודע על התנהגות הגויים בחו"ל,
זה מהמדיה הישראלית,
שכותבת ואומרת את מה שאתה רוצה לדעת.

לעומתך יותר מחצי זמני אני עובד באירופה,
ואני יכול להעיד שאתה מקבל תמונה שיקרית.
המתאימה במדויק למה שאתה רוצה להאמין.
עובדה שכשאולמרט היה מוכן למכירת חיסול זה לא עזר לו לא במלחמת לבנון השנייה ולא בעופרת יצוקה, גם הנכונות של אולמרט "לסיים את הכיבוש" לא גרמה לו להיראות כצד הטוב בעופרת יצוקה וגם תוכנית ההתכנסות של נסיגה חד צדדית ממעל 90% מאיו"ש לא עזרה כשהוא בחר להגיב על החטיפה של החיזבאללה. אז גם כשישראל נכונה לחזור לגבולות אושוויץ, כשהיא משיבה מלחמה שערה לאויביה התוקפניים, העולם כועס ומגנה בדיוק כמו שהוא כועס ומגנה כשישראל עומדת על עקרונותיה ומסרבת לחזור לגבולות אושוויץ.

ai27

Well-known member
שוב פעם אתם והקונספירציות שלכם

הנה ההסכם

למעלה