שגלת ה- .AKA ,C.M מר 7/10, לא קבלה הזדמנות לבחון את נאמנות עו"ד איתי אופיר למשפחה השלטת וה- .AKA ,C.M מר 7/10, חושש כי הפצ"ר החדש יהיה נאמן דווקא לחוק ולדין...בצדק.
שישנה כעת את ההחלטה
בלבן שכלשגלת ה- .AKA ,C.M מר 7/10, לא קבלה הזדמנות לבחון את נאמנות עו"ד איתי אופיר למשפחה השלטת וה- .AKA ,C.M מר 7/10, חושש כי הפצ"ר החדש יהיה נאמן דווקא לחוק ולדין...
על פניו אדם ראוי ומתאים לחלוטין. אמנם עבר בקרן וקסנר, אבל לא כולם נופלים שם. יש להניח שהשר העדיף את איכויותיו של האיש על-פני פסילתו בגלל באג אחד קטן וזה בסדר גמור.בצדק.
שישנה כעת את ההחלטה
זה הכל קשור לממשל בוושינגטון. יש לטראמפ כרגע שליטה מלאה בכל מה שקורה בישמעאל. הוא הפקיע מנתניהו את קבלת ההחלטות והודיע לו בבית הלבן אני משתלט על ישמעאל ואם תתנגד תהייה לבד. אני אזרוק אתכם מאכל לכלבים המוסלמים. מהיום אתה כבר לא שולט בקבלת ההחלטות ואני דורש ממך ציות מלא. לא סתם יש בקרית גת מחנה צבאי שם יושבים בעיקר סוכני סי איי אי שמנהלים את מדינת ישמעאל . כרגע מינוי בכירים ישמעאלים נמצא תחת הידיים של סדטקום שהוא הזרוע המקשרת בין הממשל לבין המצרים הטורקים ושאר אויבים.על פניו אדם ראוי ומתאים לחלוטין. אמנם עבר בקרן וקסנר, אבל לא כולם נופלים שם. יש להניח שהשר העדיף את איכויותיו של האיש על-פני פסילתו בגלל באג אחד קטן וזה בסדר גמור.
ביבי אגב, כלל לא בטוח ש"זועם". לא הייתי ממהר לאמץ את דיווחי התשקורת בדברים האלה (ובכלל).
בצדק.
שישנה כעת את ההחלטה
יש לך כסף מיותר?בעקבות ההחלטה האומללה של סר הביטחון למנות איש שנמנה על המילייה השמאלנית הדיפ סטייט הישמעאלי בהיותו בוגר וקסנר ומחויב ומגויס לשמאל הקיצוני לא נותר לי להבין שהם הגיעו גם לשר וקנו אותו. מעניין מה הוא קיבל מהם?
אצלי הכסף לעולם לא מיותר. מה שכתבתי מעניין באיזה אמצעים הם בדיפ סטייט הישמעאלי קנו את סר הביטחון? את אלשייך למשל אנחנו יודעים איך הם קנו אותו. כל מי שמקורב לשלטון יודע רק שכולם סותמים את הפה.
האמת, קצת מוזר העסקבצדק.
שישנה כעת את ההחלטה
סר(*) הבטחון, (**)HMV, אומר על בחירתו באיתי אופיר כי על הפצ"ר החדש "לא ליזום וליטול חלק בעלילות דם שיכפישו את חיילי צה"ל ויפגעו בכבודם ויחשפו אותם לרדיפה בכל העולם(***)".האמת, קצת מוזר העסק
אני מבין ששר הביטחון לא מבקש אישור מרוה"מ לפני שהוא הולך לשירותים
אבל כאן מדובר בנושא מאוד רגיש
בכלל ולנוכח הנסיבות המיוחדות
מה גם שזה לא ממש שר ביטחון כמו גלנטאלא יותר מריונטה
אז לחשוב שביבי לא ידע ( אני בספק אם שרה לא ידעה )
קשה לי להאמין .
סר(*) הבטחון, (**)HMV, אומר על בחירתו באיתי אופיר כי על הפצ"ר החדש "לא ליזום וליטול חלק בעלילות דם שיכפישו את חיילי צה"ל ויפגעו בכבודם ויחשפו אותם לרדיפה בכל העולם(***)".
זה מה שמעניין אותו - מניעת whistleblowing, לא מניעת הפשיעה...
הו, התמימות, התמימות...אתה מסלף את דבריו - כץ לא אמר שיש למנוע חשיפת שחיתויות\פשעים אלה למנוע "עלילות דם" עלילת דם אינה בגדר חשיפת שחיתות\פשע אלה היא בעצמה פשע כיוון שמדובר בשקר - כלומר כן יש פה דרישה למנוע פשע - את הפשע של עלילות דם.
לגבי פשעים מסוג אחר ( למשל התעללות בעצירים) הוא לא ביקש למנוע את חשיפתם, אלה למנוע הפצת שקרים במקרים שלא היו כאלו אבל להפיץ שמועות שווא שכאילו היו פשעים כאלו ( מה שנקרא "עלילות דם" ).
כן יקירי,אנחנו לא צריכים עוד עלילות דם שיסבו נזק כבד לישראלהו, התמימות, התמימות...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.