ביבי הוא ראש הממשלה הגרוע ביותר שהיה לנו

מאז הקמת המדינה. הוא משתין מהמקפצה ובעצם
מודה "כן אני אשם במחדל הגדול ובגלל זה לא אקים
ועדת חקירה ממלכתית כפי שהחוק מחייב." וזאת הוא
אומר אחרי שבמשך שנתיים טען "עכשיו? בשעת
מלחמה אסור להקים ועדת חקירה."

כל ראשי הממשלה הקודמים ידעו לקחת אחריות על
מעשיהם. הם כופפו את ראשם בפני בית המשפט
ובפני עמם. לא הסיתו נגד עמם ולא הפיצו שקרים.

אני מתבייש.
אין מה להתבייש,לא טעות שלך(אלא אם פיספסתי משהו.)

נסיך.333

Well-known member
מאז הקמת המדינה. הוא משתין מהמקפצה ובעצם
מודה "כן אני אשם במחדל הגדול ובגלל זה לא אקים
ועדת חקירה ממלכתית כפי שהחוק מחייב." וזאת הוא
אומר אחרי שבמשך שנתיים טען "עכשיו? בשעת
מלחמה אסור להקים ועדת חקירה."

כל ראשי הממשלה הקודמים ידעו לקחת אחריות על
מעשיהם. הם כופפו את ראשם בפני בית המשפט
ובפני עמם. לא הסיתו נגד עמם ולא הפיצו שקרים.

אני מתבייש.
אין שום חוק שמחייב חקירה ממלכתית, ועדת אגרנט בדקה רק את הצבא בלי הדרג המדיני
אתם רוצים ועדה שתחקור רק את הדרג המדיני שבשלטון ולא את כל היתר.
לא יהיה

jackie111

Well-known member
אין שום חוק שמחייב חקירה ממלכתית, ועדת אגרנט בדקה רק את הצבא בלי הדרג המדיני
אתם רוצים ועדה שתחקור רק את הדרג המדיני שבשלטון ולא את כל היתר.
לא יהיה
יש לכם רוב ואתם יכולים לעשות הצבעה ולבחור
איזה סוג ועדה שתירצו. תבין ביבי מפחד מכל סוג
של ועדת חקירה. ולכן ממציא תירוצים לעיכוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
ביבי מפחד מכל סוג של ועדת חקירה. ולכן ממציא תירוצים לעיכוב.
שני החלקים לא נכונים. במקום "להמציא תירוצים" כפי שהמצאת, ביבי דווקא מקדם הקמת ועדת חקירה, לאחר שהצעתו הקודמת כזכור נדחתה על-ידי האופוזיציה (ללא כל סיבה עניינית). אין לו מה לפחד משום ועדה מאחר וברור לכל בר דעת שכל ועדה שתוקם תטיל עליו לכל הפחות אחריות חלקית/מיניסטריאלית. גם הוא יודע זאת וממילא פשוט אין מה לפחד ממה שצפוי ממילא, בכל דרך שיבחר בה.

אז כמובן שכסיסמה רל"בית זה ממש אחלה מה שכתבת. יצירתי להפליא (מעולם לא נשמע בעבר ;-)), מתאים לבאנר בהפגנות, וראוי לחזור על ההמצאה לפחות בכל פוסט שני. אבל אמת אין בדברים (ובמקרה שלך ארשה לעצמי להניח שגם אתה יודע זאת מצוין).

jackie111

Well-known member
שני החלקים לא נכונים. במקום "להמציא תירוצים" כפי שהמצאת, ביבי דווקא מקדם הקמת ועדת חקירה, לאחר שהצעתו הקודמת כזכור נדחתה על-ידי האופוזיציה (ללא כל סיבה עניינית). אין לו מה לפחד משום ועדה מאחר וברור לכל בר דעת שכל ועדה שתוקם תטיל עליו לכל הפחות אחריות חלקית/מיניסטריאלית. גם הוא יודע זאת וממילא פשוט אין מה לפחד ממה שצפוי ממילא, בכל דרך שיבחר בה.

אז כמובן שכסיסמה רל"בית זה ממש אחלה מה שכתבת. יצירתי להפליא (מעולם לא נשמע בעבר ;-)), מתאים לבאנר בהפגנות, וראוי לחזור על ההמצאה לפחות בכל פוסט שני. אבל אמת אין בדברים (ובמקרה שלך ארשה לעצמי להניח שגם אתה יודע זאת מצוין).
כמה זמן לוקח להחליט להקים ועדת חקירה?
למה מעל שנתיים?
עד פרסום המסקנות נשכח למה הוקמה (אם תוקם)

Harrington

Well-known member
מנהל
כמה זמן לוקח להחליט להקים ועדת חקירה?
למה מעל שנתיים?
עד פרסום המסקנות נשכח למה הוקמה (אם תוקם)
כל זמן שהיינו באמצע מלחמה עצימה לא היה שייך שוועדת חקירה תפעל במקביל. אף על פי כן הצעת ראש הממשלה לאופוזיצה להקמת ועדת חקירה שוויוניות הוגשה כבר לפני קרוב ל8 חודשים אם אינני טועה. לקח לחברים שלך כ24 דקות להשיב בשלילה. מאז עומלים (בקואליציה, לא חלילה באופוזיציה) על שיטה שתאפשר לקדם זאת גם אם האופוזיציה תמשיך לשחק משחקים.

בכל מקרה עבודת הוועדה צפויה לארוך כמה שנים טובות, כך שעל אף שאין מחלוקת שיש עניין בהקמתה בהקדם אפשרי (אולם לא לפני תום המלחמה!), זה לא שזה באמת דחוף בהיבט ענייני-מהותי.

jackie111

Well-known member
כל זמן שהיינו באמצע מלחמה עצימה לא היה שייך שוועדת חקירה תפעל במקביל. אף על פי כן הצעת ראש הממשלה לאופוזיצה להקמת ועדת חקירה שוויוניות הוגשה כבר לפני קרוב ל8 חודשים אם אינני טועה. לקח לחברים שלך כ24 דקות להשיב בשלילה. מאז עומלים (בקואליציה, לא חלילה באופוזיציה) על שיטה שתאפשר לקדם זאת גם אם האופוזיציה תמשיך לשחק משחקים.

בכל מקרה עבודת הוועדה צפויה לארוך כמה שנים טובות, כך שעל אף שאין מחלוקת שיש עניין בהקמתה בהקדם אפשרי (אולם לא לפני תום המלחמה!), זה לא שזה באמת דחוף בהיבט ענייני-מהותי.
בול שיט. שטיפת מוח שמצליחה לעבוד עליך.

עכשיו מושכים זמן הקמה כאילו בגלל הויכוח על סוג הועדה.
גם יכלו להקים ועדה מזמן וגם להתמקד בביצוע הבדיקות
ולא להתחיל לחקור מה קרה ביום הקמת המדינה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אמת ומציאות. אני מבין שקשה לפעמים להתמודד עם דברים כאלה, אז יש 'צורך' לעבור למילות זוהמה. אבל אתה באמת חושב שזה יערפל את אי-התייחסותך העניינית ולו בפסיק? חשוב שנית :).
שטיפת מוח שמצליחה לעבוד עליך.
אשרי השוטפים אם הצליחו. אין לי מושג מי אלו אמורים להיות, אבל אם אתה מכיר אותם, מסור להם ד"ש.
עכשיו מושכים זמן הקמה כאילו בגלל הויכוח על סוג הועדה.
בדמיון שלך בהחלט יתכן שזה המצב. בעולם האמת והמציאות עומלים כאמור על איתור הדרך להקים ועדה שוויונית (אתה יודע, כזאת שבניגוד לוועדת חקירה ממלכתית על-פי החוק הקיים תהנה ממירב האמון הציבורי האפשרי), גם אם האופוזיציה תמשיך שלא לשתף פעולה עם הקמת הוועדה.
אתה מוזמן אגב לפנות לעוסקים במלאכה ולהציע להם הצעות ייעול כיצד אפשר לזרז את התהליך באופן שישיג את התוצאה החשובה הזאת מהר יותר. אני בטוח שהם ישמחו שם לשמוע ממך.
גם יכלו להקים ועדה מזמן וגם להתמקד בביצוע הבדיקות
ולא להתחיל לחקור מה קרה ביום הקמת המדינה.
זה מובן מאליו. יתרכזו בוועדה אך ורק במה שאתה סבור שצריך להתרכז, גם אם יש רבים מאוד בציבור שדעתם שונה. ותודה שסייעת לי בלהסביר מדוע כל כך חשוב איך שהממשלה פועלת בנושא :cool:.

נסיך.333

Well-known member
יש לכם רוב ואתם יכולים לעשות הצבעה ולבחור
איזה סוג ועדה שתירצו. תבין ביבי מפחד מכל סוג
של ועדת חקירה. ולכן ממציא תירוצים לעיכוב.
ממש לא, תקום ועדה ציבורית המורכבת מאנשים שיהיו מקובלים על הרוב

Harrington

Well-known member
מנהל
יש ספק בכלל? עוד לפני 7.10 הוא עמד בראש הטבלה, עכשיו הוא בכלל בליגה אחרת. מלמטה.
לא, אין ספק שזאת הגזמה פראית :). התבטאות מהסוג הרל"בי שעובר בחוט השני במחנה זה ונשמע על-ידו חדשות לבקרים. ספק אם זולת חברי המחנה מישהו מאמין בזה. בעצם, ספק אם גם חברי המחנה שמתבטאים כך מאמינים בזה. הם (או אתם) פשוט מתבטאים כך לצורך קידום הנרטיב שנועד להפלת ממשלת המחנה הלאומי ומאחר ואתם עדיין חיים באשליה ששקר או שטות שחוזרים עליו מספיק פעמים, בסוף יתפוס וישפיע. סברה שרוב בני האנוש התגברו עליה פחות או יותר בכיתה ג'.

שחר 676

Well-known member
אין דבר כזה זו המצאה של שטופי מח.

ביבי גם לא רוצה ועדה כמו שאתה מזמין
כי הוא מפחד שיאשימו אותו במחדל.

אם הוא היה רוצה היה כבר מחליט וקובע
לעשות משהו אבל מתאים לו שעדיף שלא
נדע ולא נתקן.

צריך ועדת חקירה שכל העם יוכל להאמין בממצאיה - ולכן אין שום מצב שתוקם כאן ועדת חקירה ממלכתית שתמונה על ידי העליון מה גם ששופטי העליון צריכים להחקר בעצמם. (בג"צ הוואנה שנת 2018)

אין אמון במערכת המשפט נקודה.

נתניהו דיבר על ועדת חקירה שוויונית שהוקמה בארה"ב לאחר פיגוע המטוסים במגדלי התאומים מטעם ארגון אלקאעידה.

זה בדיוק מה שצריך לעשות וההתעקשות שלכם לתת לחתול לשמור על השמנת לא תעזור לכם.

אני מחפש הגינות - אתה מחפש טיוח וצליבת ראש ממשלה שכל חטאו הוא שאינכם מצליחים לנצחו הקלפי.

תכניס טוב למוח השמאלני שלך....."לא תוקם כאן ועדת חקירה ממלכתית"

jackie111

Well-known member
צריך ועדת חקירה שכל העם יוכל להאמין בממצאיה - ולכן אין שום מצב שתוקם כאן ועדת חקירה ממלכתית שתמונה על ידי העליון מה גם ששופטי העליון צריכים להחקר בעצמם. (בג"צ הוואנה שנת 2018)

אין אמון במערכת המשפט נקודה.

נתניהו דיבר על ועדת חקירה שוויונית שהוקמה בארה"ב לאחר פיגוע המטוסים במגדלי התאומים מטעם ארגון אלקאעידה.

זה בדיוק מה שצריך לעשות וההתעקשות שלכם לתת לחתול לשמור על השמנת לא תעזור לכם.

אני מחפש הגינות - אתה מחפש טיוח וצליבת ראש ממשלה שכל חטאו הוא שאינכם מצליחים לנצחו הקלפי.

תכניס טוב למוח השמאלני שלך....."לא תוקם כאן ועדת חקירה ממלכתית"
ולבינתיים. אין בכלל חקירה ואין בדיקה ועברו שנתיים.
ואנחנו לא קרובים בכלל למישהו שיבדוק למה זה קרה.
ומאפשרים לכם לשלוט באותה צורה ועם אותם מחדלים
וחוסר ידע. וזאת ממשלה דפוקה שמונהגת על ידי ראש
ממשלה דמגוג שאתה אחד מדובריו.

שחר 676

Well-known member
חקירה בוא תבוא....
בניגוד אליך ודומיך לנו יש רצון אמיתי שגם השמאל יסכים להרכב הוגן שיבדוק את הפרשה.

יש חילוקי דעות לגיטימיים....המלחמה רק הסתיימה (עדיין לא הסתיימה לגמרי) כך שאני לא מוטרד.

וחוץ מזה - אם תזכו בבחירות הקרובות תקימו ועדת חקירה ממלכתית שתטייח את האמת ....כבר כעת הוכח עד כמה מערכת המשפט מסואבת.

אני אופטימי.....זוהי שירת הברבור של החונטה שלכם

נסיך.333

Well-known member
אתם מאפשרים לנו לשלוט? אתם? אתם חוץ מלהרוס את המדינה, ראה הפצארית, לא מסוגלים לכלום..
אתם שומעים את אייכמן עודה להגיד בכנסת שבקרוב לא תהייה מדינת ישראל ועוד מזמינים אותו לחג בית בפרדס חנה?
ובית המשפח מאפשר לו להיות בכנסת? אתם בושה למדינה שעזרתם בהקמתה..

jackie111

Well-known member
אתם מאפשרים לנו לשלוט? אתם? אתם חוץ מלהרוס את המדינה, ראה הפצארית, לא מסוגלים לכלום..
אתם שומעים את אייכמן עודה להגיד בכנסת שבקרוב לא תהייה מדינת ישראל ועוד מזמינים אותו לחג בית בפרדס חנה?
ובית המשפח מאפשר לו להיות בכנסת? אתם בושה למדינה שעזרתם בהקמתה..
אולי אתה לא מבין עניין. אבל אם תספור אצבעות
בכנסת אז תגלה שלביבי יש רוב. יש לו שרים. אבל
הוא מעדיף להתעסק בעניינים שוליים ולא מטפל
בבעיות אמיתיות.

הפרבולה1

Well-known member
אולי אתה לא מבין עניין. אבל אם תספור אצבעות
בכנסת אז תגלה שלביבי יש רוב. יש לו שרים. אבל
הוא מעדיף להתעסק בעניינים שוליים ולא מטפל
בבעיות אמיתיות.
למה אתה קורא "בעיות אמיתיות" ?
שחרור החטופים, מניעת התעצמות החיזבאללה בלבנון והחמאס בעזה , זה לא בעיות אמיתיות ?

נתנו לך כבר 1000 תחקירים אלטרנטיביים - הכל ידוע.

למעלה