בטרייה של סמסנוג 624

along

New member
בטרייה של סמסנוג 624

שלום לכולם יש לי הצעה לרכוש את סמסונג 624 בארונג´. רציתי לדעת מה את ם חושבים עליו בכלל. הדבר שהכי מעניין אותי זה מה קורה עם הבטרייה שלו?? האם היא חלשה או שהיא מחזיקה לאורך זמן?? בנוסף, יש לי אפשרות לרכוש את הסימנס s45 על איזה מהם אתם ממליצים???

elior1111

New member
אז ככה ...

הפלאפון הוא ממש יפה והוא גם צעיר כזה יש לו כל מיני דברים מגניבים כאלה שמעבירים תזמן כמו קריוקי , משחקים , צלצולים מענינים וכו ... בקשר לבטריה זה באמת עניין דיי בעייתי ואת זה אני אומר מניסיון אני לא אחד שמדבר הרבה בפלאפון וכשהיה לי אותו הבטרייה נגמה בתוך כמה שעות וזה באמת מעצבן וזה חלק מהסיבות שהחלפתי אותו. מה ש"אוכל" את הבטריה כ"כ מהר זה בעיקר : הצלצולים (16 פולי) , הרטט , הנורית שירות בכל מיני צבעים , וכל הדברים האלה ואם אתה מדבר הרבה בפלאפון אז בוא נגיד ככה אם אין לך עצבים להיות תלוי במטען תנסה לבחור משהו אחר

oleg_kh

New member
לי היא מספיקה ליומיים +

ואני מדבר איזה חצי שעה ביום משהו כזה, ומתכתב די הרבה. גם מוריד צלצולים ומשחק ב-GVM.. ככה שלא יודע על מה אתם מתלוננים. היה לי לפני זה T65 שהסוללה הספיקה בקלות לשבוע גם עם הרבה דיבור, ואני מרגיש בנוח עם ה-624. לדעתי יומיים זה סביר לסוללה כזאת.

למעלה