בטח חלק מכם ימות בקרוב בתאונה

כRובי

New member
לאחר התאונה שארעה שלשום

בה נהרגה הולכת רגל והאופנוען שפגע בה , פורסמו הדברים הבאים בפורום האופנועים. יהי זכרם ברוך.

בטח חלק מכם ימות בקרוב בתאונה

בטח חלק מכם שקוראים את ההודעות כאן, מצ´ואים שחושבים שהם "גברים" בכבישים ולכן דוהרים ועוד עם אלכוהול וחושבים שהם עושים רושם על נשים. נשים שרוצות את הגברים שלהם כאלה, הן כאלה שרוצות גבר עבריין, זה יתפתח לדבר מסוכן שלא כדאי לכם אפילו לגעת בו. אז למה, למה לדהור על 120 קמ"ש או אפילו יותר. למה לצפצף על המשטרה ועל החוקים. רוצים למרוד?! תמרדו בהורים, שימו עגילים באוזן, תעשו קעקוע, תעשנו עד שזה יעבור לכם, תלכו עם גורמטים, תריצו דאחקות וצחוקים עם חברים שלכם אבל למה להוציא את המרד בכביש? מה זה עושה לכם? דבר אחד זה יכול לעשות: להרוג אנשים תמימים ופחות חשוב להיהרג בעצמכם. לפני כמה ימים נהרג נהג אופנוע שדרס למוות חיילת בצומת ביל"ו. איך הוא נהרג? הוא ניסה לברוח מהפגיעה בחיילת ובסוף התהפך גורלו ונהרג. תגידו לי שלא מגיע לו?! אני לא מרחמת על כאלה!! ולסיום שיר שכתבתי על זה: מצורף בלינק.

כRובי

New member
חסרת הבנה - יש יגידו אפילו

בורה. מי אמר שהבחור מרד ? מי אמר שהוא התפרע ? מי אמר , שאותה חיילת (זכרונה לברכה) לא ירדה לכביש בנסיון להגיע לתחנת האוטובוס שבצד השני של הכביש , שלא במעבר חצייה ושכמובן לא ברמזור שיאפשר לה לעבור באופן חוקי ובטוח לצידו השני של הכביש (שאגב , במרכזו יש אי תנועה עם גדר שמצריכה דילוג מעליה - לא בדיוק המקום הנכון לחצות בו את הכביש ) מי אמר שהיא לבשה באותם רגעים גורליים (שעות הערב) ביגוד שנראה לעין הרכב (או האופנוע) המתקרב..? מי אמר שהרוכב היה על 120 קמ"ש ?? עדי הראייה במקום היו מצויידים בממ"לזים ??! ובכלל - מי אמר ש120 קמ"ש זה יותר מדי ?!? לידעתך , המהירות המותרת במקום היא 60 קמ"ש (למיטב ידיעתי) - גם ב40 קמ"ש , היה האופנוע גורם למוותץ כמעט בטוח לחיילת.. אל תחרצי גורלות , אל תקבעי עובדות ומסקנות על סמך מקרה שלא מוכר לך , אל תטיחי רפש במתים ואל תרקדי על הדם - הגיע לרוכב למות ?!?? לא-ף אחד לא "מגיע" למות !

אני לא אגיב....

כי לא אוכל להיות מאופק כמוך, כרובי ידידי. אני רק חושב שלא ממש היית צריך להתייחס ברצינות להודעה כזו....
השדון .... ™TheNightDevil

© DrorZi

New member
אני ככה קרוב מלהגיד לך כמה את

לא מבינה וכמה את מדברת שטויות וכמה את #$^^&*^&) את, כן את, את זו שגורמת לתאונות בדרכים, את גורמת להרוגים, את שחושבת שלך זה לא יקרה לך זה יקרה, ו-ב-ג-ד-ו-ל את עושה טעויות על הכביש כי "התבלבלתי", "לא שמתי לב", "אני לא יודעת איך זה קרה". מי שם אותך לשופט תגידי לי
מי את שתקבעי שנהג האופנוע אשם (ואני לא אומר שלא אבל לחלוטין לא קובע שכן כי אני לא בוחן תנועה) מי את שתנסי לחנך אותי (מה גם שאני לא בטוח שאני זה שצריך פה חינוך)
דרור זי, ד"א הסיכוי למות מסרטן ריאות בגין עישון גדול בהרבה מלמות על הכביש, אז תמשיכי לעשן לך בשקט עד שזה יעבר לך.

pomelit

New member
בלי להיכנס לרגשות חזקים

נראה לי שיש כמה הנחות יסוד שגויות בהודעה הראשונה בשרשור (של ליאור) את מניחה שנהגים צעירים יותר בהכרח מביאים ליותר תאונות, שאופנועינים ממילא מופרעים קטנים שכל מה שמעניין אותם זה למרוד בהורים, ובאופן כללי שמרבית התאונות נעשות על ידי אנשים ששייכים לאחת או יותר מהקבוצות האלה. היות שאני לא רוכבת על אופנוע, ואפילו על אופניים אני עוד מתלמדת, שמזמן גמרתי את שלב המרד, ושגם אם אני נורא ארצה הג´סטי לא יתן לי ליסוע על 120לאורך זמן, אנסה לענות לך בצורה קצת יותר זהירה מאלה שענו לך לפני. לשם הבהרה כרובי הוא מנהל פורום אופנועים (המעולנ) כאן בתפוז, והשדון הוא אחד הגולשים הבולטים בפורום זה, ומכאן רגישותם בכל הנוגע לנהיגה על רכב דו גלגלי. דרור זי מנהל את פורום מכוניות כאן בתפוז, ומילא את מקומי (תודה דרור) כשהייתי בחופשה. שניהם (שלושתם למעשה) פועלים במלא המרץ להזמת הסטריאוטיפים לגבי רכבים דו גלגליים וספורט מוטורי באשר הוא, כאילו דווקא כל "המופרעים" באים מתחומי עניין אלה. ואחרי ההקדמה הארוכה הזו, אני חושבת שאת באמת קצת מכלילה. אין לי מושג מה היה המקרה עם אותה חיילת ואותו רוכב, אבל ההנחה האפריורית כאילו כל התאונות נגרמות בגלל צעירים שנוסעים מהר מידי פשוט אינה נכונה. גורם התאונות מספר אחד אינו בהכרח מהירות, בוודאי שאינו אופנועים, ובניגוד לפרסומות הפופולריות, לא רק צעירים נהרגים בתאונות דרכים. לאור מה שכרובי כתב אני מבינה שאתה מכיר את כל הסיפור. אם תוכל להביא אותו במלואו - נשמח. בכלל, אפשר להביא הנה סיפורי תאונות, וננסה להבין מי נגד מי ולמה *פומלית שעברה קורס מניעה, וזוכרת שאמרו לה שכל תאונה ניתנת למניעה אם רק היה מי שינתק את שרשרת הפאשלות שהובילה לתאונה*

pomelit

New member
הכתבה המקורית במעריב לא מובילה

לשום מקום. באזכור אחר מצויין רק שחיילת נהרגה משוטר על אופנוע, שהתהפך גם הוא מעוצמת הפגיעה, ונהרג. בכלל השבוע היה עתיר באירועים ובתאונות. מסכימה עם כרובי - לא מגיע לאף אחד, ולא משנה "מי אשם". משנה מי אשם כדי לנסות להבין איך להמנע ממצבים כאלה.

למעלה