בטוחה שהרבה מכירים.. אבל בכל זאת...

חצויה19

New member
בטוחה שהרבה מכירים.. אבל בכל זאת...

פיטר פן שוחה עם בתולות ולא רוצה להתבגר, המומינים הולכים ערומים, נילס מתעלל בחיות, שלגיה חיה עם 7 גברים, רובין הוד גנב, פינוקיו שקרן, זהבה פורצת לבתים, בוב הבנאי בונה בלי אישורים, אמא של מרקו נטשה אותו בגיל 7 והשאירה אותו הומלס נודד ברחוב.....תראו על מה גדלנו ומצפים מאיתנו שלא נתנהג כמו חיות......

PitchDark

New member
מסכימה עם הכל חוץ

מנילס.נילס מתעלל בחיות?אני מוחה בשמו ובשם אווזי הבר!

זה גן עדן

לעומת מה שיש היום בטלויזיה. היום ילד בקיא באנטומיה של גוף האישה כבר בגיל 4. דפקו לנו את השכל והיום זה הרבה יותר גרוע, מי יודע איך יראה הרחוב עוד 20 שנה?

רועי ת1

New member
כמוך-כמוני...

"אבנים שחקו המיים" "הולך בדרכו עקיבא"... היו שירי הערש שהושרו באוזניי טרם תנומתי.

אכן גדלתי על הנ"ל

ושחשבתי על זה מצאתי עוד כמה.. בנני ובנון (מ"בננות בפיג`מות") היו הזוג ההומו הראשון שהכרתי (כיום יש את "תקע" ו"שקע" של חברת החשמל). והיה גם בדרדסים את "גנדרני" שהוא קוקסינל, ואת "קונדסון" הטרוריסט, ושלא נדבר על טימון ופומבה.....

חצויה19

New member
חחח אני חולה על טימון ופומבה!!!

הם הזוג הכי מוצלח של כל הזמנים... זה בערך כמו מיקי בוגנים ועברי לידר חח

חחחח הרסת אותי עם בנני ובנוני

אותם אהבתי!!!!!!!!!!!! טימון ופומבה הם אגדה בפני עצמם היום אנשים כותבים עליהם סטטוסים בפייס.... ואת מרקו אני ממש אהבתי זו היתה סדרת ילדים מרגשת איזה ילד מסכן.... נילס היה חמוד אהבתי את שטויותיו..... דרדסים היו אחלה אהבתי את ההוא שעשה הרבה אפצ'ים.... בוב הבנאי קיים עד היום אחי מנסה להחדיר לאחיין שלי שבוב רשע אבל לא הולך כי 2 שניות אחרי שהוא מסכים עם אבא שלו ואומר נכון בוב הבנאי רשע הוא בא אלי ואומר בנאייי כבר מעכשיו הוא לא קורא לאנשים בשמם אלא בשם המשפחה והוא עושה את זה בקול כ"כ מתחנן שאני אומרת מסכןןןן יאללה נשים לו.... לא הזכירו פה את פרפר נחמד ששנאתי את התכנית הזו....

וואלה לא זוכרת

נראה לי קראו לו אפצ'י או שזה היה השם של ההוא משלגיה כבר לא זוכרת.... אבל איך שנאתי את גרגמלללללל

חצויה19

New member
חחחחח וחתלתול

אני אוהבת ת'צחוק של גרגמל.. פעם מישו חיקה לי את גרגמל בדיוק אותו דבר!!! דיי זה היה ענק!!!!

חחח

היה לו צחוק של רשע והחתלתול שלו מזכיר לי את החתולה של העוזר ההוא המלשן מהארי פוטר הסקיב לוזכרת משמו.....

חחח אז בגללם אני כזאת..

עד היום חשבתי שזה באשמתי.תודה לך שגאלת אותי מהלקאה עצמית/tapuzforum/images/Emo13.gif. ומה שבטוח לילדים שלי אני אספר דברים אחרים(חוץ משילגיה-זה מאסט!).

חצויה19

New member
אז הבנות שלך

יגורו בבית עם 7 גברים!!!!

למעלה