בחקירת מחבלי הנוח'בה השיבו המחבלים שחטפו ילדים וילדות לעזה בשביל לאנוס אותם

סטילהוק1

Well-known member
חוקר: למה חטפתם ילדים וילדות לעזה?

מחבל נוח'בה בקור רוח מצמרר: בשביל לאנוס אותם

"הנשים והצעירות נאנסו באגרסיביות, תוך קטיעת איברים מגופן"

בתיעוד קשה שהופץ מחקירת שב"כ מספר אחד מהמחבלים שפעילי החמאס קיבלו הוראה להשחית, לאנוס ולהתעלל בנשים, הן במתקפה והן בשבי.

ואיפה כל ארגוני הנשים בעולם ששותקים על מעשי האונס שביצעו מחבלי חמאס בנשים ישראליות בשבת השחורה של ה7 באוקטובר? :(

Harrington

Well-known member
מנהל

בתיעוד קשה שהופץ מחקירת שב"כ מספר אחד מהמחבלים שפעילי החמאס קיבלו הוראה להשחית, לאנוס ולהתעלל בנשים, הן במתקפה והן בשבי.

ואיפה כל ארגוני הנשים בעולם ששותקים על מעשי האונס שביצעו מחבלי חמאס בנשים ישראליות בשבת השחורה של ה7 באוקטובר? :(
לא ייאמן הסיפור הזה. איך הוא לא פותח כותרות בכל רחבי העולם? איך עדיין יש אנשים, לכאורה משכילים ונורמטיביים, שמסוגלים לתמוך בחמאס (גם אם זה על אוטומט ומתוך בורות מובהקת)?

סטילהוק1

Well-known member
לא ייאמן הסיפור הזה. איך הוא לא פותח כותרות בכל רחבי העולם? איך עדיין יש אנשים, לכאורה משכילים ונורמטיביים, שמסוגלים לתמוך בחמאס (גם אם זה על אוטומט ומתוך בורות מובהקת)?
לעולם כנראה לא איכפת כל עוד מדובר ביהודים. מבחינת הפרוגרס העולמי שדוגל בכל העניין של המדכא והמדוכא, למדוכא (החמאס) מותר לעשות כל דבר נגד המדכא (מדינת ישראל ואזרחיה) ולנקוט בכל אמצעי חוקי ולא חוקי.

Harrington

Well-known member
מנהל
לעולם כנראה לא איכפת כל עוד מדובר ביהודים.
אכן כך נראה על פניו. לפחות לגבי חלק מהעולם. אבל במקרה כזה, למה עדיין אכפת לנו ממה שהעולם אומר? אם זאת עמדתו, שיבושם לו. אני נגד לאסור אנטישמיות. אבל זה כן מחייב אותנו לתגובה הולמת בהתאם.

סטילהוק1

Well-known member
לעולם כנראה לא איכפת כל עוד מדובר ביהודים. מבחינת הפרוגרס העולמי שדוגל בכל העניין של המדכא והמדוכא, למדוכא (החמאס) מותר לעשות כל דבר נגד המדכא (מדינת ישראל ואזרחיה) ולנקוט בכל אמצעי חוקי ולא חוקי.
אכן כך נראה על פניו. לפחות לגבי חלק מהעולם. אבל במקרה כזה, למה עדיין אכפת לנו ממה שהעולם אומר? אם זאת עמדתו, שיבושם לו. אני נגד לאסור אנטישמיות. אבל זה כן מחייב אותנו לתגובה הולמת בהתאם.
לא הבנתי למה אתה נגד לאסור אנטישמיות? האם לא למדנו מההיסטוריה? אם כך אין מה להתפלא שהיא חוזרת על עצמה בדיוק כמו לפני 85, בגלל חופש דיבור ללא רסן שהפך לחופש הסתה ושנאה ואלימות. דבר אחד בטוח: זה לא ייגמר טוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא הבנתי למה אתה נגד לאסור אנטישמיות? האם לא למדנו מההיסטוריה? אם כך אין מה להתפלא שהיא חוזרת על עצמה בדיוק כמו לפני 85, בגלל חופש דיבור ללא רסן שהפך לחופש הסתה ושנאה ואלימות. דבר אחד בטוח: זה לא ייגמר טוב.
כי אני לא חושב שאפשר (או נכון) לאסור רגשות. זה נראה לי בלתי יעיל באופן מחריד. זה חוץ מזה שאני לא חושב שזה נכון. אם מישהו שונא אותי, זכותו. לא רוצה לפגוע לו בזכות הזאת. אלא שכאמור, מימושה על-ידו כן מחייבת אותי 'לחשב מסלול מחדש' או להתאים את עצמי לשנאתו. אלא שזה מתחיל בהכרה בכך שהוא שונא אותי. אני כלל לא בטוח שישראל חצתה את הרוביקון הזה.

סטילהוק1

Well-known member
כי אני לא חושב שאפשר (או נכון) לאסור רגשות. זה נראה לי בלתי יעיל באופן מחריד. זה חוץ מזה שאני לא חושב שזה נכון. אם מישהו שונא אותי, זכותו. לא רוצה לפגוע לו בזכות הזאת. אלא שכאמור, מימושה על-ידו כן מחייבת אותי 'לחשב מסלול מחדש' או להתאים את עצמי לשנאתו. אלא שזה מתחיל בהכרה בכך שהוא שונא אותי. אני כלל לא בטוח שישראל חצתה את הרוביקון הזה.
זכותו של כל אדם לשנוא, אך לא זכותו להסית לשנאה, לא זכותו להפיץ שנאה ולעשות שטיפת מוח לאחרים, שלא לדבר על ילדים, לשנוא, וממש לא זכותו לאיים ולתקוף את מי שהוא שונא. הבעיה שבימינו כל מי שטוענים נגדם שעושים זאת מיד עולה מנגד הטענה לאיסלמופוביה, או טענת המדכא מול המדוכא. בולשיט. לרוב העולם נמאס כבר מכל התופעה המפגרת הזאת ומכל ההצדקות של השנאה והאלימות.

Harrington

Well-known member
מנהל
זכותו של כל אדם לשנוא, אך לא זכותו להסית לשנאה, לא זכותו להפיץ שנאה ולעשות שטיפת מוח לאחרים, שלא לדבר על ילדים, לשנוא, וממש לא זכותו לאיים ולתקוף את מי שהוא שונא. הבעיה שבימינו כל מי שטוענים נגדם שעושים זאת מיד עולה מנגד הטענה לאיסלמופוביה, או טענת המדכא מול המדוכא. בולשיט. לרוב העולם נמאס כבר מכל התופעה המפגרת הזאת ומכל ההצדקות של השנאה והאלימות.
ברור. אבל להסית לשנאה וסתם לשנוא לבד זה שני דברים שונים. אני דיברתי על האחד. אתה מדבר על השני.

סטילהוק1

Well-known member
ברור. אבל להסית לשנאה וסתם לשנוא לבד זה שני דברים שונים. אני דיברתי על האחד. אתה מדבר על השני.
אנטישמיות זו הסתה לשנאה. שאתה שונא בבית שלך תשנא, אבל שאתה שונא בפומבי ומסית ומפיץ את השנאה שלך הלאה זה כבר סיפור שונה לגמרי שבו יש להילחם. בדיוק כמו שאם אתה חושב על פשע או מבצע פשע זה לא אותו דבר.

evglev1

Well-known member
מנהל
לאסור שנאה אי אפשר, אבל לאסור ספרי שנאה והסתה ודה-הומניזציה אפשר. נ.ב. אלה שנלחמים בגזענות הם בדרך כלל הגזענים הגדולים ביותר ושונאים את המיעוט שהם מגינים עליו יותר מהגזענים הגלויים וההגנה עליהם באה רק כל עוד הם רחוקים מהעין ורחוקים מהלב. בן ארי חשף זאת כשהצפון תל אביבים שמגינים על זכותם של הסודאנים להישאר פה לנצח לא מוכנים להתרחץ ולשחות עם הסודאנים האלה באותה בריכה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אז קודם שיתירו גזענות נגד שחורים ואז אפשר יהיה לדבר האם האנטישמיות לגיטימית או לא. כי בברזיל למשל יש עונש מאסר על גזענות, וגם בארה"ב לא תצא טוב אם תקרא לשחור "כושי".

Harrington

Well-known member
מנהל
אז קודם שיתירו גזענות נגד שחורים ואז אפשר יהיה לדבר האם האנטישמיות לגיטימית או לא. כי בברזיל למשל יש עונש מאסר על גזענות, וגם בארה"ב לא תצא טוב אם תקרא לשחור "כושי".
אני יכול רק להביע את דעתי האישית. לא את הנהלים ברחבי הגלובוס.

evglev1

Well-known member
מנהל
הבעיה היא יהודים כמו סנדרס שמדגישים את הצד השני של המטבע ממש כמו מזכ"ל האו"ם ויהודונים אנטישמים כמו נועם חומסקי ועמירה הס שמצדיקים את זה.

evglev1

Well-known member
מנהל
הנה מסתבר שגם כשיודעים שבן לאדן אחראי לפיגועי ה-11.9.2001 וחטף מטורסים ורצח ביום אחד חמשת אלפים אמריקאים מכל המגזרים ועדיין אחרי פרסום הספר מוצאים סיבה להעריץ רוצח מתועב כזה.

נראה שקלעו בול עם סרטון של נאנסת פונה לארגון זכויות נשים וכשמבינים שהיא ישראלית והאנס פלסטיני "מתנצלים" לפניה ומסבירים שהתקבלה החלטה שכל החלטה של פלסטינים נגד ישראלים היא לגיטימית.

מוטי חוף

Well-known member

# בחקירת מחבלי הנוח'בה השיבו המחבלים שחטפו ילדים וילדות לעזה בשביל לאנוס אותן #​

זוועה
זאת אומרת שמחבלי הנוח'בה הפלסטינים הנאצים הרבה יותר גרועים/אכזריים מהנאצים הגרמנים.

כל ארגוני הנשים האלו הן צבועות אנטישמיות.

סטילהוק1

Well-known member
אנטישמיות זו הסתה לשנאה. שאתה שונא בבית שלך תשנא, אבל שאתה שונא בפומבי ומסית ומפיץ את השנאה שלך הלאה זה כבר סיפור שונה לגמרי שבו יש להילחם. בדיוק כמו שאם אתה חושב על פשע ומבצע פשע זה לא אותו דבר.

# בחקירת מחבלי הנוח'בה השיבו המחבלים שחטפו ילדים וילדות לעזה בשביל לאנוס אותן #​

זוועה
זאת אומרת שמחבלי הנוח'בה הפלסטינים הנאצים הרבה יותר גרועים/אכזריים מהנאצים הגרמנים.

לצערי כן

evglev1

Well-known member
מנהל

זוועה

נראה שאיהד תמימי היא לא היחידה שרוצה שמה שהיטלר עשה לנו ייראה קטן. נראה שגם הפולשים לדרום חשבו שה-SS והגסטאפו היו עדינים מדי ורצו להיראות יותר אכזריים מהם.

evglev1

Well-known member
מנהל

נראה שכשאנחנו משווים את החמאס לנאצים, אנחנו גורמים עוול דווקא לנאצים שלפחות לא אנסו.

למעלה