בחצר האחורית שלנו נאבקים נגד הרעב

YONA111

New member
בחצר האחורית שלנו נאבקים נגד הרעב

מה שאני שומעת בטלפון מידיד שלי בשטחים זה בלתי-יאומן. אני מכירה אותו מן הזמן שהוא עבד בתל אביב. עכשיו אין לו עבודה לפרנס את המשפחה. הם חיים מפיתה שהם עצמם אופים עם קצת זעתר, זה הכל. אפילו מים חסר להם. בשעות שצה"ל נותן להם פעם אחת ביומיים לצאת מהבית ולקנות אוכל, אין להם כסף לקנות שום דבר. הם רק משתמשים בזמן הזה כדי להגיע לבאר מסוימת שמשם אפשר להביא מים לשתיה. לפני שבועיים שלחתי להם קצת כסף, כמה מאות ש"ח שיהיה להם קצת כדי להתקיים. בגלל המצב אי-אפשר לשלוח צ´ק בדואר. עשיתי העברה בנקאית. אבל בגלל העוצר והסגר הם לא יכולים לצאת מן הכפר ולהגיע לבנק בעיר הקרובה. כמה זמן יכול להמשך מצב כזה?

h o l i

New member
המצב הקשה של ערביי השטחים,יימשך

כל עוד הם ימשיכו לשלוח מרצחים להרוג בני נוער שיצאו לרקוד ,ילדים הנוסעים לבית הספר, נשים ההולכות לערוך קניות בסופרמרקט.......והרשימה עוד רבה...... אם אותם אנשים, הרוב הדומם, ייצאו לרחובות וימחו על מעשי הרצח הנתעבים,וידרשו ממנהיגיהם להפסיק את ההרג, הרצח,את הירי בילדים הישנים במיטתם ואת שריפתם בחיים של אזרחים תמימים הנוסעים בבוקר לעבודה, אם תקום שם תנועת מחאה נגד שלטון הרשע והרצח, אז ירווח גם להם, כי צה"ל לא יאלץ לבצע סגר יותר. ולדוגמה - ברגע שניסינו להקל עליהם, והוסר הסגר מקלקיליה, מיד שלחו אותם שפלים, משאית ובה חומרי נפץ לתוך ישראל (ולא למטרות שלום......)זה קרה בדיוק היום, וזו התשובה לשאלה "כמה זמן יימשך המצב..." כרגע, אותם אזרחים "תמימים" , מגבים את הרוצחים, נותנים להם ולמשפחותיהם,תמיכה מוסרית, אהדה,כבוד ומקום מסתור. ולכן אל להם להתלונן על קשייהם, " כל אחד ישן במיטה אותה הוא מציע......"

זה לא פורום אקטואליה!

זו פעם ראשונה שאתם כותבים את זה אז אני אסביר הפורום הזה הוא לא פורום אקטואליה לשם פרסום הודעות ודיונים כאלה אתם מוזמנים להכנס לפורום מרצ או לפורום אקטואליה הודעות כאלה יימחקו להבא טלי

kennycandoit

New member
את כל הזמן מאיימת

מתי כבר תמחקי? רק אל תכעסי שוב, אני מודע לזה שיכול להיות שכבר מחקת - פשוט אני לא מודע לזה...

למעלה