בחן את עצמך - האם אתה רפובליקני או דמוקרטי?

amittv

New member
בחן את עצמך - האם אתה רפובליקני או דמוקרטי?

סקר חדש מגלה מהן התוכניות האהובות והשנואות על כל צד במפה הפוליטית בארה"ב. הדמוקרטים אוהבים בין היתר את ג'ון סטיוארט ואת סטיבן קולבר, את גלי, רוק 30, משפחה מודרנית ואת מחלקת גנים ונוף ואילו הרפובליקנים אוהבים את הרווק, קאסל, מקום טוב באמצע, NCIS ואת הוואי 5-0. הדמוקרטים שונאים בין היתר את CSI מיאמי ואת COPS בעוד הרפובליקנים שונאים בין היתר את סאות' פארק, איש משפחה, המתים המהלכים וחוף ג'רזי. אתם מוזמנים לבחון את עצמכם איפה התוכניות האהובות עליכם בטלוויזיה ממקמות אתכם על המפה הפוליטית. לי יצא 10:2 לטובת הדמוקרטים... את הסקר המלא ניתן למצוא פה - http://insidetv.ew.com/2011/12/06/republican-vs-democrat-tv/

Shpritz

New member

droriko

New member
אני מאד אוהב סאותפארק,איש משפחה ורוק 30

אבל הצבעתי ישראל ביתנו . איפה אני עומד בסקר הזה?

droriko

New member
ואני גם לא סובל שום דבר שליברלים אוהבים

למרות שכולם ביחד לא מזעזעים כמו גלי , איך בן אדם שרואה רוק 30 מסוגל לאהוב את החרא הזה?!

o0Invisible0o

New member
יש לי הרבה דברים להגיד על הסקר הזה..

אבל נו, לא נתעמק. משעשע.. מה שכן, בקשר לגלי - אני יכולה להבין. היא התחילה כדמוקרטית, נפלה לשמרנות קשה במסווה של דמוקרטיה וככה זה ממשיך..לטעמי זה שמרני ומזעזע [ולכן גם הפסקתי לצפות] אבל מתיימר לדמוקרטיה. אגב, על The Middle הייתי אומרת בדיוק הפוך..רפובליקנים אוהבים את זה כי זה מציג חזות שמרנית אבל לטעמי היא סדרה די ביקורתית כלפי הרפובליקנים וללא ספק דמוקרטית...אבל רק ראיתי כמה פרקים פה ושם ולא ממש עקבתי.

d@r121

New member
the middle

היא מציגה את עצמה כשמרנית- אני בספק אם היא באמת כזו. נכון יש את כל נושא המשפחה הרגילה באמצע שומקום, אבל שם הסידרה מרמז גם על מה שנאמר בה מפורשות הבינוניות. היא מציגה תא משפחתי מתפקד יותר ופחות עם אם שרוטנת ומקטרת על הילדים שלה ועל חייה, זו לא התמונה המשפחתית שאמריקה כל כך אוהבת.

amittv

New member
פטרישה היטון המגלמת את האמא בסדרה

היא רפובליקנית מוצהרת, דבר די נדיר בהוליווד, ואני בטוח שזה משפיע. התפיסה של תוכניות שמרניות כסוג של משפחת וולטון או משפחת בריידי היא מיושנת, למעט ערוץ דיסני אין יותר דברים כאלה בטלוויזיה, ואפילו שם כמעט ולא. ב-the middle יש משפחה גרעינית בה שני ההורים עובדים בעבודות צווארון כחול והבן משחק פוטבול. למרות שהילדים וההורים מעצבנים אחד את השני וזה את זה, מודגש בסדרה שוב ושוב שבסופו של דבר הם אוהבים אחד את השני, ובימינו זו בעיניי טלוויזיה שמרנית.

d@r121

New member
אבל גם במשפחה מודרנית

אם נתמקד אך ורק במשפחה "הרגילה" היא בנויה ע"פ התבנית המשפחתית השמרנית אם- עקרת בית, אב- עובד ו-3 ילדים קצת חריגים אבל עדיין כולם שם אוהבים את כולם על רקע מוזיקה מרגשת ומילות סיכום יפות..

o0Invisible0o

New member
אני חושבת שמשפחה מודרנית היא

שמרנית במסווה של חתרנית...אבל בכללי קשה לשפוט, בקומדיה עוד יותר קשה לשפוט וספציפית משפחה מודרנית לא ראיתי מספיק פרקים בשביל לטעון משהו כזה.

amittv

New member
כן, אבל אי אפשר להתמקד רק במשפחה הרגילה

במקום טוב באמצע מלבד המשפחה יש את העמית לעבודה הרווק של האמא, במשפחה מודרנית יש גבר החי עם אישה חורגת וצעירה, שזה עוד מילא, אבל משפחה חד מינית זה ממש לא שמרני. אגב, בפרק שראיתי אתמול של מקום טוב באמצע האמא הלכה לכנסיה ואשכרה התפללה מתוך אמונה שלמה. באילו תוכניות יש את זה בימינו?

d@r121

New member
זו אחת הבעיות עם התוכניות האמריקאיות

הכל מאוד שחור/לבן ואין אמצע אפרפר. לא תהיה סידרה למשל כמו משפחה מודרנית שהזוג החד מיני הולך לכנסייה ומתפלל מתוך אמונה. סצינה כזו תיתפס ישר כסאטירה.

Davy Jones

New member
סוף סוף ניתנה לי התשובה לשאלה -

מי רואה לעזאזל את כל התוכניות המטופשות של ערוצי דיסקוברי, ערוץ ההיסטוריה וכד'?!

למעלה