``בחלונות נפשך``

remezh

New member
``בחלונות נפשך``

בחלונות נפשך, בראי נשמתך אני רואה תכול של ים ושמים ואויר לנשימה ומשב של רוח רענן,מחיה,מרווה,וציוץ צפורים, וקולות של מים זורמים. בחלונות נפשך בראי נשמתך אני רואה רוך ואהבה וחום והרבה הרבה אור. בחצי שלך ,וחצי שלי נחבור יחדיו לשלם, נשלים את עצמינו ,נשלים עם עצמינו, נשלים משפט, נחשוב יחדיו על אותם הדברים,נתהה על אותן שאלות, בחלונות נפשך בראי נשמתך נחלום את אותם החלומות שיתחברו באישון ליל לאישון עין עין אחת ועוד אחת כמו שני חלונות נשמתך,נפשך, בצבע תכול של ים ושמים,ועננים ואטמספרות שבעה ,שבעה אטמוספרות חלומות בחלונות נפשך בראי נשמתך אהובי. רמז. מוקדש לשי 33

רמממממממז

כל כך יפה, כל כך רומנטי. מאחל לך ולשי את כל האושר שבעולם, מגיע לשניכם. ושלא יגמר לעולם, כיף לראות אתכם יחד, שולך לכם את אהבתי. שלכם, ענבר

remezh

New member
תודה איש יקר...

גם אותך אני אוהבת. אבל אהבה אחרת, תודה על הכל איש יקר. רמז

רמז ושי... B-)

וואוו כמה רומנטיקה..ואני חשבתי שהיא חלפה לה מהעולם הזה...פשוט כייף לקרוא את ההודעות שלכם...ממש מקסימים שניכם.משלימים אחד את השני. הוא מנגן את רוקדת...וואוו... והכתיבה???? מדהימה של שניכם את האמת? אני מקנאה!!! אבל זאת קנאה טובה.... שלכם מקסימושששששששששששש

רמז

ממש מקסים לא מוסיף מילים כדי לא לגרוע אז יקירתי המשיכי לפרוח (עם שי) *אגב שמעתי שערכת ערב מקסים יום שישי מיצטער שלא יכולתי להגיע ולהכיר אותך אבל עוד אכיר שלך ספון

remezh

New member
תודה ספונטני...

באמת חבל שלא באת. ולא אני ערכתי את הערב רוב העבודה הייתה של ענבר. נתראה בפעם הבאה. רמז.

יויו.

New member
רמז נשמה יקרההההההההה

איזה יופי לראות אתכם יחד מאושרים שמח עבורכם זוג חמודים בהצלחה יויו

לרמז!!!

אוהבת אותך כותבת אהבה, גם אם אולי חשת שאני נגד...הכל היה בצחוק-מקווה שהבנת. כייף לי לראות אותך מאושרת-אהובתי. מגיע לך!!!! אבל למה להעלם מהנוף שלי?.... שי-שחרר אותה קצת בשביל החברה שלה. רמז-אוהבתתתתת אלת האהבה.

שי33

New member
את לא רואה שהיא חופשיה

כמו ציפור.... נוגעת בשמיים... וגם אני - איזה כיף.. שי.

נופר 30

New member
לרמז

עברתי על ההודעות שלך ושל שי כמה פעמים כבר היום וממש ממש רציתילהגיב אבל אמרתי לעצמי נופר עזבי את עדיין לא בפנים עד הסוף (חוץ מזה שכבר כולם רשמו מה שרשמו ) אבל לאחר התלבטויות אני רק רוצה להגיד לך שממש ממש כייף לראות את שניכם שרק ימשיך לכם ככה אוהבת נופר

שי33

New member
נשמה תאומה

באותה שניה? באותו רגע? אהובתי תתקשרי מזמן לא דברנו... שי.

שי33

New member
גם אני חששתי להגיב

כי בכל זאת הפנת את שאמרת לרמז...אבל... תודה באהבה. שי.

למעלה