בחירת תאריך לנישואין

sleeper1111

New member
בחירת תאריך לנישואין

יש לנו אפשרות להתחתן בתאריכים... 13.9.2010 (סכום נומרולוגי 7) או 16.9.2010 (סכום נומרולוגי 1) או 20.9.2010 (סכום...5) איזה מבין התאריכים הנ"ל הוא טוב יותר ? הבנתי ש7 זה קשה וגם ה4 של הסכום של 13. ובתאריך של 16...יש גם 7 בסכום של 16 למרות ה1. ה20 ? אגב, התאריכים שלי (לידה) זה 11.11.1981 ואישתי לעתיד 9.2.1976 אם אפשר לפרט איך הגעתם לפירושים..נניח לפי איזה מספר הלכתם...(אני פשוט מבין טיפה בנומרולוגיה)

שלום לך ,

ראשית אני רוצה לתקן את התרשמותך ממספרי ה- 7 ו 4 שניהם אינם מספרים קשים ואישית אני אוהבת את שני המספרים האלו מאוד צריך אמנם להבין את משמעותם לעומק בכדי להבין את הפוטנציאל הגלום בתוכם אך אין שום בעיה להינשא בתאריכים שהם יוצרים מעבר לכך הנוסחא שבא אתה בודק את יום הניושואים אינו נכון היום לבד איננו רלוונטי אם אינך מחבר אליו את בני הזוג שעתידים להתחתן בו . מעבר לכך התאריכים שציינת כבר לא רלוונטים כי 13.9 עבר עבר וה - 16.9. הוא עוד שלושה ימים ... האם בחרתם תאריך כבר ?

sleeper1111

New member
החלטנו

על ה20... ולפי אתרים שחיפשתי באינטרנט הם דיברו שצריך לחבר את כל הספרות..כולל שנה וחודש. לא דובר באף אחד על הוספת בני הזוג... מה אני אמור לעשות ? לחבר את מספר הלידה שלי ובת זוגתי למספר הכולל של תאריך החתונה? בכל אופן, זה תאריך לעשיית מסמך הנישואין. לא חגיגה...פשוט אנחנו מתחתנים חתונה אזרחית וחוזרים לארץ לגבי 4,7...ספרים, וגם חיפושים שלי באינטרנט. מדברים על 4,7 כלא מספרים שליליים, אלא מספרים קארמתיים. מספרים שאמורים לעשות חיים לא קלים כדי להביא את הבנאדם לתוצאות מאוחרות יותר...כמו 7 שדוחפים אותו לשאול את השאלות הגדולות ואולי להיות מורה בעתיד למה שהוא למד מהתהליך שלו. בכל אופן יצא לנו עגול, התאריך הראשון שנפגשנו הוא 20.9.2009 אם תוכלי לומר לגבי התאריך 20.9.2010 ..נשמח לשמוע... אני 5 אישתי 7 תאריך נישואין...5 אז מה ? אם 5+5+7 = 17 = 8 או עבורי... 5+ 5 = 10 = 1 או עבורה 5+7 = 12=3 על מה אני אמור להסתכל ? 8 ?

למעלה