בחירת קטנוע 50 סמ"ק

zvikas1

New member
בחירת קטנוע 50 סמ"ק

שלום אני גבר בן 54 גבוה יחסית 1.8 מ' ומשקלי כ 90 ק"ג מחפש קטנוע 50 סמ"ק באיזור הקריות (אזור מישורי) חיפשתי בכל החנויות והיחידי שנקלט לי לפי מצבו הטוב וא אפריליה SR RACING יד ראשונה שהיה אצל אדם מבוגר כ 6000 ק"מ ,טסט לשנה ,והחליף אותו בחדש ?? מה דעתכם על הקטנוע ומה צריך לבדוק ,האם צריך להאמין לבעל החנות

ixmix

New member
אפריליה.

לא הכלי הכי אמין בעולם, וחלפיו לא זולים (מה גם שהיבואן אינו קיים עוד, ובבוא היום חלפיו יתייקרו עוד יותר - כרגע מיובאים ע"י אחרים). אני אישית לא הייתי הולך עליו, אבל תעשה את השיקול שלך. בכל מקרה - אם תגיע למצב של כמעט-קניה כדאי לך לבדוק אותו, במוסך אחר, כדי להיות בטוח. זו אמנם הוצאה של 200-300 ש"ח, אבל ייתן לך שקט נפשי. האם יכול להיות שבעל החנות משקר? - ייתכן. מצד שני ייתכן וזו האמת. לא נראה לי שאפשר לאבחן דרך הרשת. אני, לו הייתי בגודל שלך, הייתי מחפש לי דינק. (יש מישהו בראש הנקרה שרצה למכור, אוכל לברר אם הכלי עוד למכירה).

מן הראוי לציין באותה נשימה....

שיחידת ההנעה של האפריליה הנ"ל זהה לחלוטין ליחידת ההנעה של הימאהה אירוקס. חוסר אמינותו (אם באמת קיים חוסר-אמינות בקטנוע הזה) מתבטא יותר במכלולים ההקפיים למנוע.

עידו 750R

New member
אני רוכב על כזה קטנוע ואני אומר ש

זה לא בדיוק אמינות ירודה...כשאנשים שומעים תשם "אפריליה" ישר הם מתרעמים ומתחילים להגיד איטלקי חובב מוסכים וכו אז כן אני רוכב על האפריליה וכן האפריליה היא לא שיא האמינות לפעמים אני ממש מתרגז עליה.. אבל סך הכל לפי דעתי והאופנוע לא שלי הוא של אח שלי אני חושב שלעומת קטנועים אחרים מבחינת ביצועים הוא הקטנוע חמישים אני חושב הכי ביצועיסט שנסעתי עליו ..כן הוא הרשים אותי גם יותר מהראנר לסיכום קח לבדיקה!! בדוק את כל איזור הוריאטור רצועה משקולות סנלדי סחיבה כל האיזור הזה שמה לפעמים בעייתי באפריליה!

עידו 750R

New member
מנצל"ש את עצמי ..למישהו יש מושג

כמה צריך לעלות לי סט משקולות לאפריליה אס אר אבל מדובר במשקולות ספורט למישהו יש מושג מה המחיר שלהם כי בדקתי והם הגיעו לסוף ימיהם אצלי..!

STIVENZ 426

New member
הארץ שלנו פשוט ע-נקית הא?

רחוק? נו, שיהיה. ס.

Mr. Pooh

New member
בחייאת!!! תנסה קצת...שלא יחשבו...

"אבל סך הכל לפי דעתי והאופנוע לא שלי הוא של אח שלי ..." "אני חושב שלעומת קטנועים אחרים מבחינת ביצועים הוא הקטנוע חמישים אני חושב הכי ביצועיסט שנסעתי עליו ..." זה אותו מחיר עם נקודות ופסיקים.

ixmix

New member
../images/Emo45.gif

ומכלולים היקפיים יכולים לעשות הרבה כאבראש...

למעלה