בחירת כרטיס קול

Fragget

New member
בחירת כרטיס קול

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה נואשת בבחירת כרטיס קול, קודם כל התקציב נע בין 500 עד 700 שקל מקסימום, לא יותר מזה והדרישות הנחוצות הם: - כניסת MIDI (להקלטת אורגן). - תמיכה בתוכנת CuBase. - אפשרות להקלטת גיטרות חשמליות\מיקרופונים ובאיכות טובה. - בנוגע ל Preamp, אני מניח שזה תנאי הכרחי להקלטת הגיטרות? - כמו כן גם כניסות למיקסרים\מקלדות אופציונליות בעתיד (היותר רחוק).. הכי חשוב שהכרטיס יהיה משהו איכותי, חברה מוכרת ובתקציב שלי.. (חשוב גם לציין שהכרטיס יקנה בחו"ל, עם זה נותן אופציות נוספות). אשמח לקבל הצעות :) תודה מראש.

murzik3591

New member
חו"ל זה טוב,אבל התקציב לא מספיק טוב

לכרטיס עם Preamp בכל אופן, אין לך הרבה אפשרויות. אני מעולם לא נגעתי במוצר של E-MU אבל יש עליהם רק ביקורות טובות, עוד לא שמעתי מישהו שלא מרוצה ממוצר שלהם. הדרישות גבוהות והתקציב נמוך, אני לא חושב שיש לך הרבה אפשרויות. זה בערך עולה 100 דולר.

murzik3591

New member
../images/Emo122.gif

אין לי שמץ אם אפשר לחבר את הגיטרה לערוצי כניסה, אני לא מתעסק עם גיטרות בדרך כלל
הכרטיס של הבנלי נראה לי מתאים לזה, אבל אין שם MIDI.

HeavenlyB

New member
M-Audio Fast Track USB

יש לו כניסת מיק', גיטרות וליין.לבקש איכות טובה בתקציב הזה שכולל את כל מה שביקשת זה בלתי אפשרי. אבל הכרטיס הזה כולל הכל, ועובד טוב עם קיובייס.

Fragget

New member
הכרטיס..

דבר ראשון עם אני לא טועה זהו לא ממש כרטיס קול אלה אביזר חיצוני, באופן כללי הוא נראה טוב.. אבל באמת לא שמתי לב שיש לו Midi.. תקן אותי אם אני טועה.. תודה מראש..

murzik3591

New member
זה כרטיס קול חיצוני שמתחבר בUSB

אחלה דבר, אבל רק אם אתה מחבר מקלדת שליטה שיש לה חיבור USB אתה לא צריך חיבור MIDI.

HeavenlyB

New member
צודק, טעות שלי, אין לו מידי

למרות שרוב מקלדות השליטה היום מגיעות גם עם חיבור USB.

SoundFactory

New member
לא הייתי הולך על הכרטיס הזה

נכון הוא ניראה חמוד וגם יש לו פראמפ מובנה ביפנים שזה יתרון... אבל לא הייתי קונה כרטיס שמתחבר למחשב ביואס בי כשאני עובד ביכלל עם מחשב שולחני ולא נייד הכרטיסים האלו מיועדים בעיכרון למחשבים נידים... חיבור הUSB הוא לא חיבור מהיר מספיק כדי להעביר קמויות של מידע ויתכן שתתקל בבעיות לייטנסי ברגע שתעמיס על המערכת קצת יותר ממה שהיא רגילה... מעבר לזה חיבור מידי אפשר ליקנות ב30$ של ימאה שמתחבר למחשב דרך USB ובצד השני הוא מידי IN ו OUT

HeavenlyB

New member
הכרטיס יעבוד מספיק טוב

אתה שוכח שאתה לא מעביר אליו כמויות מידע. אתה מעביר אליו מקסימום שני ערוצים לכל כיוון, ב-48 קה"ץ. והזרימה הזאת עובדת בסדר גמור ב-USB.

למעלה