בחירות
חלק ראשון

luckycharm

New member
בחירות ../images/Emo45.gif חלק ראשון

כן, היו כאלו אתמול. וכן, תודו שחלקכם לא ידע. אז אני הסכמתי להיות 'משקיף' מטעם אחת המפלגות. לפקח על ספירת הקולות. קיבלתי מינוי לקלפי באחת מערי השרון. כמובן שהגעתי באיחור קטן ותפסתי מקום צדדי עם כוס קפה. אחרי כמה דקות עם עצמי, הרמתי מבט להסתכל על הנוכחים בחדר. 8 אנשים שחצו זה מכבר את גיל 40++ . ועוד אחת. משקיפה מטעם 'מחל'. היה ברור שמשעמם לא יהיה. לפחות לא לעיניים. גוף נשי מעודן, תחת מוצק ארוז בג'ינס, שדיים מדהימות שלא מפסיקות לדחוף את החזייה וחיוך פשוט מטריף. ביצעתי הערכת מצב - מצד אחד, הרי לא משלמים לי וממילא לא היה להם שום סיכוי. מצד שני - איזה חיוך ואיזה עיניים! החלטתי לשים בצד את הבחירות וחייכתי בחזרה. אין תגובה. הבחורה כנראה באה לעבוד. טוב, אז סופרים מעטפות צהובות וסופרים מעטפות לבנות. והשעמום חוגג. מאחר ותועלת למפלגה ששלחה אותי אני לא אביא, שלפתי הווינסטון ומצית ויצאתי החוצה למסדרון. מסדרון טיפוסי של בתי ספר (עד כמה שאני מסוגל לזכור). המון מודעות והודעות על הקירות ומכל צד דלתות המובילות לכיתות לימוד. התיישבתי על המדרגות שעולות כנראה לקומה נוספת והדלקתי אחת. "אפשר להצטרף אליך?" מישהו שאל. הרמתי מבט מהרצפה וראיתי אותה מולי.

luckycharm

New member
בחירות - חלק שני

"תלוי" אמרתי "ובלי תשובות מתחכמות" התישבה לצידי. לא דיברה, אז אני הוספתי, שאומנם היא כבר ישבה, אבל מבחינתי אני מצפה שלא תקום. לפחות לא לפני שנכיר קצת. "קוראים לי גלית" אמרה וסיפרה שהיא בת 25 ועושה טובה לאבא, שפעיל במפלגה. ציינתי שקוראים לי 'לאקי' ואני נציג פורום ב'תפוז'. לא הבינה. אמרתי לה, שטובות לאבא זה חשוב מאוד, אבל אני מצפה שתעזור לי להעביר את השעות הקרובות כמיטב יכולתה. האמת, שאפילו בלי להתאמץ, היא כבר התחילה לעזור. שני כפתורים פתוחים בחולצה הלבנה שלה, עשו פלאים למורל שלי. היה די ברור שאת החזייה היא צריכה אולי בשביל לעשות טובה לאבא, במקרה הטוב. הדלקתי גם לה סיגריה ודיברנו. היא מדברת ואני מרותק לשפתיה לפעמים. בשאר הזמן מסתכל על שולי החזייה ומתפלל שכפתור נוסף בחולצה ייפתח. כנראה שהתפללתי בקול רם. גלית שאלה אם אני מתעניין בחזייה שלה בשביל אשתי (סיפרתי שאני נשוי). הסמקתי קשות. אבל היי, אני לא כאן בגלל אשתי. עניתי שהאמת שהחזייה יפה, אבל אני מתעניין יותר במה שהיא מנסה להסתיר. חייכה שוב (אמרתי שחיוך מדהים?) והושיטה לי יד. משכה אותי לכיוון המסדרון. כנראה שהיא זוכרת יותר טוב ממני את בית הספר, כי היא נראתה כאילו היא יודעת בדיוק לאן ללכת. פתחה דלת והזמינה אותי להיכנס. לא מבין מה היה שם מיוחד בחדר הזה דווקא. סתם כיתת לימוד. הרבה שולחנות ולוח אחד גדול ושחור. הסתובבנו אחד לשני וברגע הבא הלשון שלה אצלי בגרון ולהיפך. נעים לאללה. עשה לי נעים לא רק בפה. לקח לי איזה חמש דקות להיזכר בגורם הזמן. לחשתי לה שאני כבר מתחילת הערב מתפלל. לקחה את ידי והכניסה מתחת לחולצה. טוב, עכשיו החזייה באמת שכבר התחילה לעצבן אותי. הוספתי יד שנייה, גיששתי מאחורה והופ, החזייה נפתחה. בנסיון ראשון. כנראה שאני בכל זאת עוד זוכר משהו. בסבלנות מפתיעה (מבחינתי) קילפתי את החזייה והתחלתי להתייחס. שדיים יפהפיים. נישקתי, ליטפתי, ליקקתי ומצצתי, כאילו אני בן 15. בקיצור, עשיתי אהבה עם יצירות הטבע המופלאות שלה. הרגשתי את היד שלה על המכנסיים המתוחות שלי, מחפשות את הרוכסן. רציתי לעזור לה, אבל לא הצלחתי להתנתק משדיה. בסוף הצליחה לפתוח לבד. האיבר שלי הזדקף כמו חייל בטירונות וניכר היה שגם הוא מבסוט ממה שקורה. שלחתי יד ימין לג'ינס שלה. נגעתי בתחתונים. מסתבר שהיא לא חיכתה לי.

למעלה