בחירות אחרי המלחמה

אם הבחירות יסתיימו בניצחון מוחץ של נתניהו (בעקבות הצלחה אפשרית ומיוחלת של המלחמה באיראן), אתמוך בכל מי שייכנס לקואליציה שלו ובלבד שזה לא סמוטריץ', בן גביר או החרדים. זה לא התרחיש הרצוי, אלא הרע במיעוטו.
אחי אתה יורה בתוך הממ"ד.

נסיך.333

Well-known member
לירות בתוך הממ"ד זה זה לשתף את מזהה התהליכים בממשלת ימין-מרכז פטריוטית. הדבר היחיד שמחבר בין ליברמן ובנט לבין מזהה התהליכים הוא הרצון לגייס חרדים.
גיוס חרדים לא ממש מעניין אותם
זו אחת הדרכים לנגח את הימין

אלפיני

Well-known member
אם הבחירות יסתיימו בניצחון מוחץ של נתניהו (בעקבות הצלחה אפשרית ומיוחלת של המלחמה באיראן), אתמוך בכל מי שייכנס לקואליציה שלו ובלבד שזה לא סמוטריץ', בן גביר או החרדים. זה לא התרחיש הרצוי, אלא הרע במיעוטו.
זה יהיה רע גם ללא סמוטריץ ובן גביר. וגם אין מצב שהוא יכנס לממשלה ללא חרדים.
הנוכל יפרק את המערכת המשפטית על מנת להתחמק מגזר דין בעניינו.

מהגרעין הקשה של הביביזם אין לי כלל ציפיות בכל מצב. גם מחנה תומכי הדמוקרטים כבר סגור לגבי הכוונות שלו.
אני מאוד מקווה שהאחרים יסגרו אתו חשבון על המחדל מ 10.23 ללא קשר .

Harrington

Well-known member
מנהל
טוב מאוד, מאחר וגם אין כל סיבה לכך.
לא יודע מי זה הנוכל, אבל רק נזכיר שהממשלה ביקשה להעביר רפורמה שדווקא מחזקת את מערכת המשפט (כן, אני ידוע שלא סיפרו לכם את האמת על זה בערוצי התרעלה). גם נוכל שיכתוב כאן אחרת, ישקר, ירמה ויטעה את קוראיו, בין אם ביודעין ובין אם לא, לא ישנה זאת. זה מעבר לכך שנדמה שרוב הציבור כבר מזמן הבין את הצורך ברפורמה רצינית במערכת.

שנזכיר בנוסף לכל הנ"ל שלא ציינת שום קשר בין הרפורמה המשפטית למשפט נתניהו (אמנם זה מובן מאליו, שכן אין כל קשר כזה בנמצא)? או שתעדיף שנתעלם מכך ונעשה כאילו לא שמנו לב?

אלפיני

Well-known member
טוב מאוד, מאחר וגם אין כל סיבה לכך.

לא יודע מי זה הנוכל, אבל רק נזכיר שהממשלה ביקשה להעביר רפורמה שדווקא מחזקת את מערכת המשפט (כן, אני ידוע שלא סיפרו לכם את האמת על זה בערוצי התרעלה). גם נוכל שיכתוב כאן אחרת, ישקר, ירמה ויטעה את קוראיו, בין אם ביודעין ובין אם לא, לא ישנה זאת. זה מעבר לכך שנדמה שרוב הציבור כבר מזמן הבין את הצורך ברפורמה רצינית במערכת.

שנזכיר בנוסף לכל הנ"ל שלא ציינת שום קשר בין הרפורמה המשפטית למשפט נתניהו (אמנם זה מובן מאליו, שכן אין כל קשר כזה בנמצא)? או שתעדיף שנתעלם מכך ונעשה כאילו לא שמנו לב?
חחחחחחחחחחחח

evglev1

Well-known member
מנהל

מהגרעין הקשה של הביביזם אין לי כלל ציפיות בכל מצב. גם מחנה תומכי הדמוקרטים כבר סגור לגבי הכוונות שלו.
אני מאוד מקווה שהאחרים יסגרו אתו חשבון על המחדל מ 10.23 ללא קשר .
למה? אם למשל במקום יריב לוין יהיה במשרד המשפטים מישהו שמרן אבל שקול כמו איילת שקד או דניאל פרידמן או מישהו תואם יעקב נאמן ז"ל או תואם גדעון סער כפי שהיה בממשלת השינוי זה איזה הישג לכל הכוחות השפויים ואיזון בין ממשלת על שהייתה בתקופת אהרון ברק ובייניש לבין הניסיון לפרק את המערכת עד היסוד של יריב לוין.

אלפיני

Well-known member
למה? אם למשל במקום יריב לוין יהיה במשרד המשפטים מישהו שמרן אבל שקול כמו איילת שקד או דניאל פרידמן או מישהו תואם יעקב נאמן ז"ל או תואם גדעון סער כפי שהיה בממשלת השינוי זה איזה הישג לכל הכוחות השפויים ואיזון בין ממשלת על שהייתה בתקופת אהרון ברק ובייניש לבין הניסיון לפרק את המערכת עד היסוד של יריב לוין.
מפני שהוא עומד למשפט. עוד לא הבנת שהכל אישי אצלו?

Harrington

Well-known member
מנהל
מצחיק שאתה מייחס את נצחון נתניהו בבחירות, אם אכן ינצח, דווקא למלחמה. סתם להשכלה כללית, היה לו את כל הסיכויים לנצח גם בלי המלחמה הנוכחית. בכל מקרה מי שייכנס לקואליציה שלו יהיו קודם כל שותפיו הטבעיים. זה בהחלט כולל את בן גביר, סמוטריץ' וכן כן, גם החרדים הרעים והרשעים האלה עם הזקנים המגעילים והכובעים הדוחים.

ת ת מ ו ד ד.

evglev1

Well-known member
מנהל
מצחיק שאתה מייחס את נצחון נתניהו בבחירות, אם אכן ינצח, דווקא למלחמה. סתם להשכלה כללית, היה לו את כל הסיכויים לנצח גם בלי המלחמה הנוכחית. בכל מקרה מי שייכנס לקואליציה שלו יהיו קודם כל שותפיו הטבעיים. זה בהחלט כולל את בן גביר, סמוטריץ' וכן כן, גם החרדים הרעים והרשעים האלה עם הזקנים המגעילים והכובעים הדוחים.

ת ת מ ו ד ד.
העניין הוא שהמלחמה בדיוק יכולה לספק לו את 10 המנדטים החסרים לו בכל הסקרים שאינם של ערוץ 14 וזה גם ישמש לו קמפיין נגד לאופוזיציה שכשהאופוזיציה תציג את הכישלון המוחלט בשמיני עצרת הוא יזכיר את הניצחון המוחלט על איראן והחיזבאללה כדי שיהיה גם גולדה מאיר ז"ל שנתפס עם התחתונים למטה, אבל באותה מידה גם צ'רצ'יל שהוביל לניצחון.

הפרבולה1

Well-known member
המזימה שלך ברורה , אם בכל זאת ביבי יבחר אז לפחות אתה רוצה להחזיר את ביבי למדיניות התבוסתנות יאוש דיכדוך שביזות כניעה וכשלון של "שטחים תמורת" כמו שהוא היה לפני ה 7.10. וכידוע בן גביר וסמוטריץ מונעים ממנו גם היום לחזור למדיניות של "שטחים תמורת" שהביאה לנו את אסון ה 7.10 .

לכן חשוב מאד שבן גביר וסמוטריץ יהיו חלק מהממשלה הבאה כי ביבי שוב חזר להזיות של "שלום עם סעודיה" שכידוע לנו דורשת תמורת זה "שטחים תמורת".

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
המזימה שלך ברורה , אם בכל זאת ביבי יבחר אז לפחות אתה רוצה להחזיר את ביבי למדיניות התבוסתנות יאוש דיכדוך שביזות כניעה וכשלון של "שטחים תמורת" כמו שהוא היה לפני ה 7.10. וכידוע בן גביר וסמוטריץ מונעים ממנו גם היום לחזור למדיניות של "שטחים תמורת" שהביאה לנו את אסון ה 7.10 .

לכן חשוב מאד שבן גביר וסמוטריץ יהיו חלק מהממשלה הבאה כי ביבי שוב חזר להזיות של "שלום עם סעודיה" שכידוע לנו דורשת תמורת זה "שטחים תמורת".
בנט וליברמן להחזיר למדיניות התבוסתנית ובכלל שטחים תמורת שלום? וגם אייזנקוט מסתבר שבליל הכתב"מים לחץ להגיב בעוצמה עוד כשהכתב"מים בדרך אלינו שלא יגידו לנו אם אין לכם הרוגים, למה אתם חייבים להגיב? שהתגובה תהיה לפני שידענו שניירט את כל אלפי הכתב"מים. ויהיה השוואה בין מה שאיראן יכלה לגרום ולא מה שעשתה בפועל. והם קראו לעסקה גרועה ככל שתהיה אבל בטענה שהפסקת אש עם חמאס תאפשר לנו לפנות את כל כוחות צה"ל למלחמה בחיזבאללה (גנץ ואייזנקוט). לכן היחיד שרוצה שתבוסתנות ושלום תמורת שטחים ה(אנטי)דמוקרט מזהה התהליכים.

דורי 1981

Well-known member
אם בממשלה שלי היו מירי רגב ודודי אמסלם, לא הייתי מעיז לקרוא לממשלה אחרת ממשלת בהמות.

בבקשה אל תעליב את החיות. אמסלם ורגב הם מוטציה מנוונת של המין האנושי. הראשון ניצב בסרטי בורקס ומירי רגב מנהלת קוסקוסיה בדימונה, לשם הייתי שולח אותם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אמסלם ורגב הם מוטציה מנוונת של המין האנושי.
או במילים אחרות, מי שמחזיק ר"ל בהשקפת עולם פוליטית שונה משלי, לא ראוי להיקרא בן אנוש.

יפה. עמדה לגיטימית ואני שמח שהבהרת אותה (על אף שעבור הקוראים הקבועים שלך ואני ביניהם, לא היה בה כל חידוש או צורך).

למעלה