בחירה בנגן

בוביץ

New member
בחירה בנגן

טוב אחרי שהאיאודיו U2 נדפק לי מהברק ואין על זה אחריות ולא בטוח האם שווה לי לקחת אותו לבדיקה אני שוקל לקנות MP4 טוב שיהי לי גם כנגן וגם קטעי וידאו אני מעדיף שיהיה אמין ושישרוד לפחות שנה(לא מכו האיאודיו שנדפק לי אחרי חצי שנה) שאפשר להשתמש בו גם בחדר כושר כלומר שאפשר לחבר אותו ברצועה ביד ככה שאוכל להשתמש במכשירים בחדר כושר. קל לשימוש.. איכות שמע טובה וידאו סביר_פחות חשוב) חשבתי שאלי כדיא להשקיע ולקנות את האיפוד טאץ(גע) כי שמעתי עליו המון ביקורות חיוביות השאלה האם הוא שווה את זה... והאם אםשר לשים אותו ברצועה על היד בחדר כושר...

יאיר B

New member
../images/Emo12.gif נפגע מברק?

נשאר ממנו משהו בכלל? לאיפוד (גם אתה עם עניין הגע הזה?) יש סיכוי טוב למצוא מגוון של אביזרים, ובהם גם רצעות ליד (לאיפוד יש את המגוון הגדול ביותר של אבזרים בשוק). הבעיה איתו היא שהוא יקר יחסית לאחרים. הביקורות אכן מהללות (כמו כל דבר אחר שיוצא מבית אפל). לגבי חדר כושר:כל נגן פלאש יתאים (וכאלה יש הרבה). נגי וידיאו הם מטיבם יותר גדולים (בגלל המסך). אני לא בטוח כמה זה נוח לשימוש בחדר כושר (נגנים כמו D2 של איאודיו - כן, הבנתי שאתה לא רוצה אותם אבל אני חושב שהם חברה טובה מאוד - יהיו מאוד לא נוחים לשים על היד, אם בכלל יש להם רצועת יד).

tweeg

New member
../images/Emo6.gif

נפגע מברק הכוונה היא נפגע מקפיצת מתח בזמן הטענה או משהו אין מצב שהוא נפגע מברק

בוביץ

New member
אכן היה מחובר לחשבל והיה ברק ובבית

היתה אחרי זה קפיצת מתח וניתק החשמל ונדלק ובבוקר קמתי והנגן לא עובד.. (_הוא היה בהטענה בלילה) הבעיה שלי עם הטאץ הוא האם אכן הוא אפשרי בשימוש מתאים לחדר כושר הייתי רוצה לדעת ממישהו שיש לו מכשיר כזה האם באמת אפשרי לשימוש לחדר כושר. וגם אין לו ממש רדיו אבל מצד שני קראתי ביקורות מהללות גם מאנשים שאמרו שהם לא מאוהבי באפל ואמרו שהוא מעולה.. וגם זה הטאץ המיתוג עושה לי...(תרדו עלי....) וגם המגע וגם הביקורות די מהללים אותו... חשבתי שאם אקנה כבר נגן טוב כולל וידאו שווה להשקיע הבעיה שיש לי נסיון ומזל רע עם כל הנגנים שקניתי בעבר(רובם נשברו לי משום מה מסיבות מוזרות ביותר)

למעלה