בחיפוש אחר מקום..ייאוש.עזרה תתקבל

shramir

New member
בחיפוש אחר מקום..ייאוש.עזרה תתקבל

בברכה.. הגיע הזמן להשתפך...אני כ"כ שמחה שיש את הפורום הזה להיעזר בכם. אנחנו שוקלים לערוך חתונה במרץ/מאי 07 ואחרי שהלכנו ללא מעט גנים/אולמות אני מתחילה ממש להתייאש. מישהו יודע אולי עלויות/המלצות לגבי קו האופק? אנחנו שוקלים ללכת לראות שם.מצד שני זו שוב אותה פלטפורמה של גן+קיטרינג והעליות מאוד גבוהות בד"כ במצב כזה. אחרי כל ההסתובביות באיזור המרכז דיי ברור שגני אירועים זו לא כ"כ אופציה כי יש דרישה של עלות ענקית לגן ובנוסף לקיטרינג. מה גם שאין לנו עדיפות לגן, זה לא כ"כ משנה לנו. למישהו יש רעיון?.. תודה שרון

איפה ראיתם? שלא נחזור על המלצות

מה איזור הגיאוגרפי שאתם מחפשים? יש באיזור ראשון / רחובות גנים שהם יחסית יותר זולים מאלו שבשרון.

shramir

New member
איזור מרכז/שרון

אנחנו מחפשים מאיזור המרכז/שרון (על אף שהייתי שמחה להדרים ולו קצת כמו טופ דוראן למשל) אבל בן זוגי לא בעד בגלל המשפחה.. היינו כבר בסטואה, באר של סבא, גילת, גן הפקאן, האגם, הטירה, געש, הגן השקוף ועוד..

meytalli

New member
בקטגוריה של היותר זולים

אני ממליצה לבדוק את קאסה דה לה סול בגנות. יש לכם גם את ג'ילת למרות שהוא יקר יחסית. האגם בכפר טרומן.

batz6

New member
לא רוצה להשמיץ, אולי זה יפגע במישהי

אבל וואלה אני לא ממליצה ומי שצריכה אישור שתלך לשם פשוט. עימכם הסליחה אין לי כוונה רעה אנחנו פשוט יצאנו משם בהלם

גם אני ממש לא אהבתי את המקום

ועוד פחות את מי שמנהלים אותו. אבל הוא יחסית זול ונותן תמורה טובה למחיר.

meytalli

New member
בצ כולו העלתי כמה שמות

גם אנחנו היינו קצת בשוק שהיינו שם. מצד שני אני זוכרת לפחות שתי בנות שהתחתנו שם והיו מרוצות, ככה שלא כדאי לשלול מראש. המקום יותר זול ממקומות אחרים שבדקנו, אבל לא יודעת להגיד לגבי האוכל. סה"כ היו מאוד נחמדים אלינו שם

מה עם גן התפוז וגני רשפון?

לטעמי שניהם מקומות מקסימים, ירוקים מאוד ונעימים. גם גן האמנים בהרצליה הוא מקום יפה מאוד, עם המון פוטנציאל.

לא בל להתחתן במקומות כאלה יפים

בחורף? סוגרים אותם והם מאבדים את כל הקסם שלהם, עדיף לחפש אולם ואז זה גם יעלה יותר זול

אני ראיתי את רשפון בחורף

ולטעמי, הוא עדין היה יפה מאוד. אחד הדברים שאהבתי בו שלא היה לו את הקירוי הפלסטי הרגיל שאני ממש שונאת, אלא יש לו מבנה עם חלונות גדולים שמשקיפים על כל הירוק מסביב.

shramir

New member
היינו בתפוז ובגני רישפון

לא התלהבנו כ"כ. קצת קשה לדמיין את תפוז סגור כי כרגע ז\ה גן אירועים וזה מדי גדול עבורינו.

אפריל06

New member
אנחנו התחתנו בתפוז באפריל

והיה מקסים! גם כשהאולם מקורה - המקום מדהים!

../images/Emo31.gif שטויות, נראה אותך מגיעה

לגני כנען, אם כך

למעלה