בחינת mcse

בחינת mcse

שלום רב נבחנתי ונכשלתי בבחינה של mcse האם יש אפשרות לבחינה חוזרת? האם נכון שהמכללה עושה כסף על טיווח רישום וניתן להרשם ישירות באתר pearsonvue תודה

לא בטו שבכל המכללות...

אם נכשלת פעם אחת יש לך אפשרות להיבחן שנית, אם אני לא טועה ראיתי את זה במכללת הייטק. person-vue אינם מרכז הבחינות היחיד בישראל להסמכות מיקרוסופט, באתר מיקרוסופט רשומים מכזי הבחינה בישראל ופרטיהם, שווה לבדוק.

סוקט

New member
המכללות אכן עושות כסף על גבך...

והן לא ממש אוהבות את זה שאתה מזמין דרך האתר.... אבל זה אפשרי ומומלץ... :)

שאלה נוספת

המכללה רוצה אותו סכום של 100 $ עבור בחינה חוזרת. איך אני יכול לבדוק לגבי בחינה חוזרת והרשמה ישירה דרך האתר? קיבלתי איזה שהוא מספר סידורי לאתר של pearsonvue. אני רוצה להרשם דרכם ולדלג על המכללה שגובה כסף מאנשי IT תמימי דעת

אין חיה כזאת...

PersonVue ו- Prometric הינן מרכזי בחינות מוסמכים מטעם מיקרוסופט, הן משתמשות במכללות כמקום המבחן, בד"כ סוגרים ישירות עם המכללות, יש בישראל יותר מעשרה מרכזי בחינות של personVue (כולל ברמאללה 'נבלוס' או 'גאזה'-אל תראה בזה המלצה :) ). באתר שלהם אפשר להירשם, כמו שציינת אבל אני לא יודע איך זה עובד מבחינה אופרטיבית, בכל מקרה אתה יכול להתקשר לסניף הבריטי של person דרך הסניף המקומי בטלפון חינם : 1-80-9453796 והם יכולים לקשרך לסניף הבריטי. אני אשמח אם תעדכן אותי במסר לכשתסיים את הזמנת הבחינה.

סוקט

New member
אותו דבר בדיוק........

אתה צריך להבין שהמכללות עושות את הכל דרך האתר... מה שהן יכולות לעשות אתה יכול לעשות תרשם, תזמין ותיגש לבחינה.. במידה ונכשלת תרשם שוב..... כרגע אין את המבצע שנותן מבחן חוזר בחינם (למיטב ידיעתי) אבל כשהמבצעים האלה מתקיימים מיקרוסופט משחררים Promotion code שבאמצעותם אתה מקבל מבחן חוזר... הכל מנסיון אישי, אין טעם לבזבז כסף על המכללות החמדניות.

סוקט

New member
כי היא חייבת

היא מרכז בחינות כללי, לא בלעדי. והיא מקבלת 12 דולר מה50 דולר שאתה מעביר ל pearsonvue

למעלה