בחור נשוי ומיואש

aammii

New member
בחור נשוי ומיואש

אני מאוד פסימי לגבי ההודעות כאן בפורום ונראה לי סיכוי קלוש שמישהי בכלל תגיב בחיוב אבל אולי סוף סוף אני אמצא מישהי לריגושים ומימוש פנטזיות. אני בחור בן 33 נשוי + 3 מאזור הצפון והשגרה ... פשוט חייב לצאת מזה.

חופ שיה

New member
סליחה שזה משורשר אליך

אבל אתם ממש לא עושים חשק להתחתן, מפחיד השגרה הזאת. אין פתרונות אחרים ? ואני שואלת ברצינות.

aammii

New member
סלחתי

הרי היית צריכה לשרשר את זה איפשהו... בכל אופן, שזה לא יוציא לך את החשק כי כל זוג נמצא במצב שונה והמצב גם משתנה לכאן ולכאן במהלך השנים. דרך אגב, המצב לא כל כך רע, אבל אחרי כמה שנות נישואים יש צורך לשינוי.

danny1232

New member
אז אני אענה ברצינות

זו אינה האמת לאמיתה - כי אין כזו. אבל אני נשוי באושר ועושר (נו, שיהיה). ועדיין, אחרי 5 שנים ביחד (מתחילת ההכרות), מתחשק קצת סקס חדש, שונה, מפתיע. אני בטוח שכך זה גם אצל השנים. תמיד יש כאלו שאומללים בנישואים. אך לא כולנו כאלו ולא כולכן כאלו. קצת ריגושים חדשים (בכל תחום) אף פעם לא הזיקו. גם לא בסקס. לא כך? אז אין לך מה לפחד. כל עוד את מאושרת, זה הכי חשוב. מי שאינו מאושר, לא יהיה מאושר גם כשימצא 1000 סטוצים שונים. לפחות כך נראה לי.

danny1232

New member
האושר שלי הוא אמיתי.

"נו שיהיה" זה רק לגבי העושר. רק שיהיה ברור, כן?

חופ שיה

New member
תראו , תשמעו

גם היום שאני רווקה אני פוחדת מהשגרה וממה שהיא יכולה לעשות לי, אני עושה הכל על מנת לא להגיע למצב שיגרתי ולאו דווקא בסקס זה יכול להיות עבודה, חברים, בילויים, מקום מגורים וכו'. אבל הייתי רוצה לחשוב שכאשר בן זוגי לעתיד (אם יהיה כזה) או אני נתחיל להיות משועממים אנחנו נוכל לגוון ביחד או לחילופין לפרק את החבילה, ברור לי שעד שלא אגיע למצב הזה לא אדע איך אפעל אבל קצת קשה לי אם הבגידה באמון אלא אם כן זה נעשה בהסכמה הדדית. כל - כך הרבה נשואים פונים אליי למטרות שעשוע שזה גורם לי לחשוב ולהתחלחל מהמחשבה שאולי יום אחד יגיע תורי (ואולי לא), לא הייתי רוצה להגיע לסיטואציה הזאת , מה שמוביל אותי לחשוב בשביל מה צריך זוגיות ארוכה אם אנחנו משתעממים ממנה לאחר מס' שנים. מה בא קודם האושר שלנו או האושר של הילדים שלנו? (בהנחה שהסיבה העיקרית לאי פירוק זוגיות זה הילדים)

חופ שיה

New member
הבהרה

יגיע תורי - הכוונה שאני יתחיל להשתעמם ולרצות גיוון, אבל זה תופס כמובן גם לבן זוגי.

T r i l i a n

New member
מקווה בשבילך ובשביל עצמי...

שנעדיף לפרק את החבילה ולא להתפשר כבת להורים גרושים דבר אחד אני יודעת: עדיף שההורים יתגרשו ולא ינסו להשאר בשביל הילדים.

aammii

New member
לא רק הילדים אשמים...

שלא תביני לא נכון, הסיבה לכך שלא מפרקים את החבילה היא לא רק הילדים, דני כבר דיבר על זה קודם, כי לפעמים גם כשהיחסים טובים מאוד וגם כשאוהבים, עדיין יש את הצורך במשהו חדש, בבן זוג חדש למטרה מסויימת ולא כתחליף חד משמעי לבן הזוג הקיים וזו לא סיבה לפרק חבילה.

חופ שיה

New member
אז למה לא לשתף אותה בזה

אני בטוחה שגם לה זה כבר שיגרתי וגם אם לא שיגרתי אז יש לנו צורך בסיסי כזה לדעת שאנחנו עדיין מושכות, סקסיות, נחשקות, לא רק לכם יש צורך לגוון. אבל בעצם מה אני בכלל מתאמצת, מהסתובבות בפורומים ומהחיים עצמם למדתי שנשים שונים מגברים ביחוד במה שקשור לסקס. אני פוגשת הרבה נשואים שהיו רוצים שהאשה שלהם תהיה יותר ליברלית ופתוחה במיטה. אני לא עושה פה הכללות אבל אי אפשר להתעלם מזה. לסיכום שלי - הייתי רוצה שבן זוגי ישתף אותי ברצון שלו לטעום אשה אחרת. (כי אולי גם אני רוצה
) ולכם הנשואים/ות - שלא תדעו שגרה מה היא, הלוואי, אמן.

aammii

New member
זה לא סוד

אישתי יודעת על הרצון שלי אבל כמובן שהיא לא מתנדבת לעזור... היא יודעת שאם יהיה לי צ'אנס אני אלך על זה ושנינו יודעים שלא כדאי שהיא תדע אם וכאשר זה יקרה אבל אנחנו עוד יודעים שזה לא יהיה מה שיגרום לנו להפרד.

חופ שיה

New member
אני בטוחה שאין הרבה שכמותך

וחבל , כי בעיני בן אדם מוערך יותר כשהוא כנה איתי גם אם הכנות כואבת ובילתי נסבלת, אבל זו רק אני.

aammii

New member
הרבה יאמר לזכותה של אישתי

שמבינה אותי ואת הצרכים שלי. יש עוד הרבה להסביר מעבר לזה, אבל זה בטח לא לפורום הזה. אם תרצי, יש אימייל...

מסכימה איתך חופשיה

זאת אחת הסיבות שאין לי שום רצון להתחתן גברים הם שקרנים מטבע בריאתם פרט לשניים שלושה נבחרים(כן שמוצקין הכוונה גם אליך) לכן גם קבעתי לעצמי כלל פשוט אני לא מתעסקת עם נשואים (אלא אם זה בחילופי זוגות ורק אם אני יודעת שהזוג נשוי אחד לשני)

T r i l i a n

New member
../images/Emo4.gif

איכשהו עם הזמן גם אני מגיעה למסקנה הזאת . גם לגבי נשים וגם לגבי גברים - רובם/ן ינסו לרקוד על שתי החתונות רובם/ן ישימו את טובתם/ן המיידית מעל לרגשות של אנשים אחרים, כולל בנות/בני זוג, קרובים, חברים, ילדים (אם כי לילדים יש יותר תקווה לזכות ליחס הוגן, נדמה לי). מעניין מה אני אעשה עם התובנה הזאת
בינתיים אני מתבאסת בשקט ומתאכזבת מהאנושות באופן כללי.

T r i l i a n

New member
לא נראה לי שזה קשור

בכל מקרה, הודות לחופ שיה אני כבר לא מדוכאת.
איזה כיף זה

למעלה