בזמנים נואשים צריך גם לקנות

בזמנים נואשים צריך גם לקנות../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

האם יש דברים שהתייאשתם להכין/לאפות/לבשל מאחר ולא הצליח אף פעם ופשוט התחלתם לקנות מוכן
אצלי זה עם עוגות שמרים-פשוט לא מצליח לי,לא יוצא פריך כמו שבחנויות,ותמיד לא יוצא טעים כמו בחנות וסתם מבאס אותי,ויש ליד הבית קונדטוריה שמכינה כל כך טעים אז פעם בשבועיים אני קונה לנו עוגה משם. מצד אחד זה מבאס שהתייאשתי,ומצד שני-זה חוסך את הבלאגן של ההכנה שלא יוצאת אף פעם טוב ויוצא ממש טעים, אז אולי כן שווה לקנות לפעמים במקום להכין
. איך זה אצלכם

בדיוק אני יושבת

חסרת אונים ובוהה במליון מתכונים של אוזני המן וחושבת לעצמי אם כל הטרחה שווה כשיש היום כזה מגוון בחנויות ובקונדיטוריות. כל שנה מנסה ואף פעם לא מצליח לי.

נופשת

New member
תעשי לפי המתכון ששמתי פה לפני כמה ימים

יצא לך כמו בקונדטוריה. אוזני המן של לבנה

בד"כ לא קונה מוכן ==>

ודווקא יוצא לי בצק שמרים מצויין. הנה המתכון - 1 ק"ג קמח 1 שימרית או 2 כפות שמרים יבשים 3/4 כוס סוכר 1 כוס שמן 2 ביעצים 1.5 - 2 כוסות מים פושרים. ערבבי את כל החומרים היבשים יחד, הוסיפי את כל השאר. את המים יש להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק נעים למגע וממש מעט דביק (שלא יהיה יבש מידי). דברים חשובים בבצק שמים הם - לישה מרובה וממושכת ולהתפיח את הבצק פעמיים (אחרי שתפח ללוש עוד קצת ולהניח להתפחה שניה). בהצלחה!! מצורף לינק סופר להודעה שרשמתי - http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=4857

למעלה