בזכות המועצה הדתית

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
עובדי המועצה הדתית חשדו בחתן העתידי, שהתפאר בסיפורי גבורה מוגזמים. יו"ר המועצה הדתית בעיר, עו"ד ליאור פרישמן, ביקש ממנהלת לשכתו לבדוק את פרטיו של ל'. המזכירה חיפשה את שמו בגוגל ונחרדה לגלות שמדובר בנוכל רב מעללים שכיכב בתכנית תחקירים בטלוויזיה לאחר שנחשד שהונה נשים רבות וסיפר להם ששירת כקצין ביחידה 8200 יחידת העילית של המודיעין בצה"ל.

אבי בן 1231

Well-known member
עובדי המועצה הדתית חשדו בחתן העתידי, שהתפאר בסיפורי גבורה מוגזמים. יו"ר המועצה הדתית בעיר, עו"ד ליאור פרישמן, ביקש ממנהלת לשכתו לבדוק את פרטיו של ל'. המזכירה חיפשה את שמו בגוגל ונחרדה לגלות שמדובר בנוכל רב מעללים שכיכב בתכנית תחקירים בטלוויזיה לאחר שנחשד שהונה נשים רבות וסיפר להם ששירת כקצין ביחידה 8200 יחידת העילית של המודיעין בצה"ל.
הטיפול של המשטרה הוא יוצא מהכלל!!
"החשוד נחקר באזהרה ובתום החקירה שוחרר בתנאים מגבילים ונאסר
עליו ליצור קשר עם המתלוננת. במשטרה טוענים שמדובר בסכסוך בין בני זוג".

מקסים 45

Well-known member
הטיפול של המשטרה הוא יוצא מהכלל!!
"החשוד נחקר באזהרה ובתום החקירה שוחרר בתנאים מגבילים ונאסר​
עליו ליצור קשר עם המתלוננת. במשטרה טוענים שמדובר בסכסוך בין בני זוג".​
|שוטר|
אחלה של משטרה​

nothing but the truth

Well-known member

התכוונת בזכות גוגל. כי זה מה שעשו במועצה הדתית.

|שוטר|

אחלה של משטרה​

שוחרר בתנאים מגבילים . לא שסגרו את תיק. יחליטו בתום החקירה אם להגיש כתב אישום.
זו טענה שחוזרת שוב

פולגאר

Well-known member

זו טענה שחוזרת שוב
על פי הכתבה, במשטרה לא התייחסו לנוכלות וקבעו שמדובר בסכסוך בין בני זוג, אולי בגלל שהיה אלים כלפיה?

nothing but the truth

Well-known member
על פי הכתבה, במשטרה לא התייחסו לנוכלות וקבעו שמדובר בסכסוך בין בני זוג, אולי בגלל שהיה אלים כלפיה?

האישה טענה שהונה אותה בכך שלא חשף שהופיע בתכנית תחקירים. עם כל הכבוד, אני לא חושב שאדם חייב לעשות זאת, ונראה לי שבאמת אפשר להגדיר את זה כסכסוך בין בני זוג.
לגבי אלימות כלפיה, זה משהו אחר.
ניתן להבין מהכתבה (שקראתי די ברפרוף, אני מודה) שהכלה היא גם די קלה (במובן של קלת דעת ) בשפה עדינה. ואם להיות קצת יותר בוטה , היא נשמעת לי טפשה כמו נעל.

פולגאר

Well-known member
האישה טענה שהונה אותה בכך שלא חשף שהופיע בתכנית תחקירים. עם כל הכבוד, אני לא חושב שאדם חייב לעשות זאת, ונראה לי שבאמת אפשר להגדיר את זה כסכסוך בין בני זוג.
הוא לא חייב לספר לה את ההיסטוריה שלו, אבל לא יכול להתחזות כפי שהתחזה.
לגבי אלימות כלפיה, זה משהו אחר.
זה גם מוזר, כי זה יותר מסכסוך.
ניתן להבין מהכתבה (שקראתי די ברפרוף, אני מודה) שהכלה היא גם די קלה (במובן של קלת דעת ) בשפה עדינה. ואם להיות קצת יותר בוטה , היא נשמעת לי טפשה כמו נעל.
תמימה.

nothing but the truth

Well-known member
הוא לא חייב לספר לה את ההיסטוריה שלו, אבל לא יכול להתחזות כפי שהתחזה.

בכלל לא בטוח שזה נופל תחת הגדרת התחזות בחוק העונשין. "מעשה התחזות" זה בטוח לא, ולגבי עבירת התחזות כפי שמופיע בפרק ז' (מעשה הונאה), זה גם לא נראה כך (אבל אני מודה שאינני משפטן).

זה גם מוזר, כי זה יותר מסכסוך.

למיטב הבנתי עניין הסכסוך התייחס לטענות שלה שהוא הונה אותה. בעניין האלימות כנראה שהתיק עדיין פתוח. עובדה ששוחרר בתנאים מגבילים (סוג של מעצר בית) וייתכן שבהמשך יוגש נגדו כתב אישום.

זה מעבר לתמימות. היא סתומה , ואפשר להגיד את זה בלי להתבייש או להתנצל.

אבי בן 1231

Well-known member

זו טענה שחוזרת שוב
לא התכוונתי בזכות גוגל אלא בזכות המועצה הדתית אשר נעזרה בגוגל!
למה לא לתת את הכבוד למי שיזם את הבדיקה??
התנאים המגבילים הוכיחו שהם לא שווים את הניר עליו הם נכתבים.

nothing but the truth

Well-known member
לא התכוונתי בזכות גוגל אלא בזכות המועצה הדתית אשר נעזרה בגוגל!

כדאי שתשים לב למי הגבתי , לפני שאתה "שולף" את סימן הקריאה שלך (רמז, לא לך)

התנאים המגבילים הוכיחו שהם לא שווים את הניר עליו הם נכתבים.

צריך עילה כדי לעצור מישהו עד תום ההליכים, וכנראה שכאן לא הייתה כזו (והמשטרה גם יכולה לבקש, השופט לא חייב להסכים).

אבי בן 1231

Well-known member
כדאי שתשים לב למי הגבתי , לפני שאתה "שולף" את סימן הקריאה שלך (רמז, לא לך)

צריך עילה כדי לעצור מישהו עד תום ההליכים, וכנראה שכאן לא הייתה כזו (והמשטרה גם יכולה לבקש, השופט לא חייב להסכים).
בין שיחרור עם הגבלה לבין מעצר עד תום ההליכים נמצא שלב נוסף שמכונה מעצר למספר ימים על מנת להשלים את החקירה.
בד"כ כאשר משחררים אדם המהווה סיכון, מסכנים את המתלונן, עדיין לא למדו במשטרה ששיחרור עם הגבלות אינו שווה, היות ואין פיקוח!!!!!
סליחה אך הפעם נישלפו יותר סימני קריאה, מתנצל!!!

nothing but the truth

Well-known member
בין שיחרור עם הגבלה לבין מעצר עד תום ההליכים נמצא שלב נוסף שמכונה מעצר למספר ימים על מנת להשלים את החקירה.
בד"כ כאשר משחררים אדם המהווה סיכון, מסכנים את המתלונן, עדיין לא למדו במשטרה ששיחרור עם הגבלות אינו שווה, היות ואין פיקוח!!!!!
סליחה אך הפעם נישלפו יותר סימני קריאה, מתנצל!!!

כל הארכת מעצר דורשת הסכמה של בית משפט. ומאוד ייתכן שלא התקיימה העילה להארכת מעצר בפועל במקרה הזה. חקירה ניתן להשלים גם כשאדם נמצא במעצר בית. מסוכנות זה אחד הדברים שבוחנים (יחד עם האפשרות לשיבוש מהלכי חקירה ואפשרות הימלטות). המשטרה אינה סוברנית להחליט כמה ימים חשוד ישהה במעצר.
לגבי פיקוח - בהחלט שניתן להטיל פיקוח (לא ברור אם נעשה כאן ).
חשוב לשמור על איזון. אנחנו לא היינו רוצים שבגלל כל תלונה של מישהי (שעלולה להיות גם תלונת שוא) גבר יכנס למעצר, או היה במעצר בית עם אזיק אלקטרוני (החוק עדיין לא נכנס לתוקף , אבל כבר עבר).

Harrington

Well-known member
מנהל
כל הארכת מעצר דורשת הסכמה של בית משפט. ומאוד ייתכן שלא התקיימה העילה להארכת מעצר בפועל במקרה הזה. חקירה ניתן להשלים גם כשאדם נמצא במעצר בית. מסוכנות זה אחד הדברים שבוחנים (יחד עם האפשרות לשיבוש מהלכי חקירה ואפשרות הימלטות). המשטרה אינה סוברנית להחליט כמה ימים חשוד ישהה במעצר.
חשוב לשמור על איזון. אנחנו לא היינו רוצים שבגלל כל תלונה של מישהי (שעלולה להיות גם תלונת שוא) גבר יכנס למעצר, או היה במעצר בית עם אזיק אלקטרוני (החוק עדיין לא נכנס לתוקף , אבל כבר עבר).
תיקון אחד קליל, מעצר בית נחשב (חלופת) מעצר לעניין העילות הנדרשות.

אבי בן 1231

Well-known member
אני אוהב את הטיעונים המקלים על עבריינים מועדים, אז חבל על כל דקת ויכוח,
האדם הזה עם עבר של אלימות כלפי נשים רק ל"זכותו" שהוא עדיין לא רצח.

פולגאר

Well-known member
לא הבנתי, איך חרדי גר אצלה טרום חתונתם?
בכלל בשבוע האחרון שלפני חתונה, נהוג לא להיפגש כלל.

Harrington

Well-known member
מנהל
אשריהם שיצאו מחוץ לקופסא, פעלו מעבר לתפקידם, והצילו בכך אשה מחיי סבל ופגיעה.

למעלה