בזיון של שרות הוט, אשמח לעזרה:

חול1

New member
בזיון של שרות הוט, אשמח לעזרה:

אנו מנויים על הטריפל של הוט ולקוחות שלהם מזה שנים רבות. ביום ג' שלושת המחשבים שלנו המחוברים ברשת לא איפשרו גישה לאינטרנט. מאחר וגם אני וגם אישתי עצמאים ועובדים מהבית יש לזה משמעות כלכלית רבה. פניתי בטלפון להוט, השארתי מס' טלפון בשרות שמאפשר שיחזרו אלי (תוך 3 שעות לדבריהם). איש לא חזר. מאז ועד היום (שבת) אין לנו אינטרנט. בסאגה המתמשכת החל מיום ד' בבוקר אשתי שוב התקשרה להוט ודיברה באותו יום וכן ביום ה' עם כ- 6 אנשי שרות שונים שמסרבים להעביר אותה למנהל אזור. כאשר הטלפון מתנתק, הם לא חוזרים למרות הבקשה הראשונית לחזור אליה במידה ויש ניתוק טלפון ע"מ להימנע מהמתנה ממושכת חוזרת ולמרות שהם מקבלים בתחילת השיחה את מס' הטלפון שלנו. כול הטענות שלהם הם שהבעיה אינה שלהם. מחוסר ברירה, הזמנתי איש מקצוע מנוסה על חשבוני שלאחר בדיקה ממושכת טען שאכן אני צודק והבעיה היא של הוט. פנינו וניסינו לקבל מהם איש שרות שיגיע בסוף השבוע שעבר לביתנו ואם יתברר שזה לא בעיה שלהם, נשלם עבור בואו (שרות שלעניות דעתי מתחייב שהם אמורים להציע לנו...) לבסוף, לאחר שיחה "מקצועית" של איש המקצוע שאנו הבאנו אם הנציג שלהם, ותחת לחץ שלו, הם "הסכימו" לשלוח טכנאי שלהם לביתנו אבל רק ביום שני הקרוב....עלות הניתוק שלנו מאינטרנט למשך 7 ימים הוא משמעותי מאוד. מעבר לשרות העלוב, חשוב לי שהם יפצו אותנו באופן משמעותי ואולי אולי, הלקוח הבא, יהנה ולו במעט מהלקח שהם ילמדו כתוצאה מהתנהלות עצובה זו. אשמח לשמוע מה האפשרויות הפתוחות בפני? מה ניתן לדרוש מהם ובמידה והם יסרבו להבין איזה נזק שרות עצוב כזה גורם ללקוחותיהם, מה ניתן לדרוש תחת תביעה משפטית?

חול1

New member
אכן. אבל מאז היותנו כולנו שבויים של בזק בעבר, "נשבעתי"

שברגע שתהיה לי הזדמנות לעבור מהם, אעשה זאת...לכן עברתי להוט...ממש לבחור בין צרעת או דבר...פעם היה כאן מישהו שניטר את הוט, לא? יש למישהו את המיספר שלו?

Lu Tze

New member
לצערי, אני לא יודע מה אתם יכולים לעשות בקשר להוט, אבל...

לגבי בעיית האינטרנט שיש לכם כרגע, אם למחשב יש WI-FI ואתם קולטים את האינטרנט של השכנים, אולי תבקשו מהם להשתמש באינטרנט שלהם עד יום שני?
חלופה אחרת היא אם יש לכם אינטרנט סלולרי, אפשר להשתמש בו כדי שתהיה לכם גישה לאינטרנט מהמחשב (הוא יהיה איטי, ומן הסתם תצטרכו לשלם על האינטרנט הסלולרי, אם אין לכם חבילה ללא הגבלה. אבל זה יותר טוב מכלום). הייתי נותן לינק להסבר איך לעשות את זה, אבל זה תלוי בהרבה גורמים (גירסת מע' הפעלה, יצרן, אם יש לכם אינטרנט אלחוטי במחשב...), אז תבררו בעצמכם או תשאלו בפורומים שיותר מתעסקים במחשבים.

לדרוש אפשר הכל

לקבל זה סיפור אחר.
באופן עקרוני אתה יכול לנסות לכמת את ההוצאות שנגרמו לך בעקיפין או מישרין ולנסות תביעות קטנות שגם שם לא תמיד מקבלים את מה שמבקשים (אלא אם כן לדעתך הסכום גדול וחורג מתחום התביעות הקטנות). על הדרך אם כבר, אתה יכול בשביל הסטייל גם להזכיר את עניין אי המענה תוך פרק הזמן הנדרש ולקוות לטוב. אבל הכי טוב לפני הכל לנסות לפנות שוב אליהם על הדרך באופן מסודר, אין לך מה להפסיד.

dani666

New member
בדוק לעזוב - לא שיש הרבה אפשרויות במקום. לגבי פיצוי...

... אתה מחובר כלקוח פרטי. זה שהחיבור משמש לצורכי עבודה זה בסדר (אם כי לא בטוח שעומד בתנאי החוזה עם הוט) אבל אתה לא יכול לדרוש פיצוי רק עקב זה. אתה יכול לנסות לנסח תביעה אם תצליח לכמת את הנזק הכספי שנגרם לך, אבל אם הייתי שופט לא הייתי פסוק לטובתך.
&nbsp
אם חיבור האינטרנט שלך חשוב, לוקחים חיבור עסקי, עם SLA מובטח, משלמים בהתאם ו(אולי) גם מקבלים שרות בהתאם. בכל מקרה, אז, יש כבר בסיס לתבוע נזקים אם הספק לא עמד בתנאי ה SLA.
&nbsp
בכל מקרה, אתה יכול לפנות בתלונה למשרד התקשורת ולממונה על הגנת הצרכן במשרד הכלכלה (יש טופס באתרם) על עצם הזמן שלקח ועל ניתוקי השיחות וכו'.

חול1

New member
תודה לכולם. במנוע החיפוש אין תוצאות עבור "שחר מהוט"

שחר מ "הוט" על כול ההטיות...למעשה...אפילו הוט לא נתן תוצאות מה שממש מגוחך...

למעלה