בושה וחרפה לוועדת האירוויזיון

בושה וחרפה לוועדת האירוויזיון ../images/Emo10.gif

חברים יקרים , אני חושב שדי מיותר לציין כי הנציגים הראויים ביותר השנה לייצא את ישראל באירוויזיון הם ללא ספק צמד הדאנס הסוחף הנרי וניקה, המוסיקה שלהם עדכנית מעניינת עם קריצה גדולה לאירופה , וכמובן שעם ההכנה הנכונה הנרי וניקה היו יכולים ללא ספק לעורר את ישראל ממעמדה בתחזרות זו .... לצערי נראה שחברי הוועדה לא בדיוק מעוניינים שנציג ראוי ייצג את ישראל אחרת איך תסבירו בחירה כמו להקת טיפקס לייצג את ישראל באירוויזיון 2007 .... טיפקס להקה חביבה , מה לה ולאירוויזיון ? האמת מגיע לחברי הוועדה בוז גדול , חבל .... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349321,00.html

תמר בר11

New member
את אנרגיות הבוז והאכזבה תשקיעו ב---

להצביע בטלמסר למצעד של רשת ג' לשיר שהנרי הפיק ואביעד פניו כתב 0547666100 לשיר מספר 35 (יש צורך במס' תעודת זהות כולל ספרת ביקורת)

W a n n a B e

New member
אני כל כך בשוק....

אני לא יודע מה להגיד- אני באמת פשוט אפטי לבחירה הזאת. אני מלגלג על רשות השידור- זה נראה כאילו הם עושים הכל
אבל הכל
כדי שלא נזכה... הם פשוט יושבים עם רשימת הכשרונות ואומרים "אוקיי
את אלה
אנחנו לא בוחרים- עכשיו בואו נבחר משהו עמחה ודבילי כדי שלא נזכה..... זה היה ברור לכל (חוץ מלדפוקים) שהנרי וניקה הם פשוט הדבר הכי מתאים והכי טוב שאנחנו יכולים לשלוח. אין מה לעשות- הם פשוט יביאו לנו ניצחון. זה ידוע. אז למה לאלף עזאזל לשלוח את הלהקה הזזאת? אין לי מה להגיד- פשוט להגיד שאני מאוכזב.... מאוכזב ברמות קשות. כל דבר אחר היה עדיף מטיפקס. רשות השידור מבזה את עצמה, האנשים בועדה מבזים את עצמם לא נותר לי אלא להצביע עליהם ולצחוק. הם עושים מעצמם בושות ומעצמנו. בוז לרשות השידור. בושה וחרפה.

maor ravid

New member
לא בגלל הנרי וניקה אבל דווקה הם ממש

לא ציפתי ת'אמת למה? מה? איך? פתאום בחרו בהם? ממש חבל לא נראה לי שנעלה את החצי הגמר בכל אופן אם הםפ יתנו שיר טוב והופעה נורמלית!!! שההיה להם בהצלחה בכל אופן למרות שהם לא הטם שלי בכלל הייתי מעדיף את מאיה ,נינט ,הראל, מירי, על הלהקה הזאת :?(

מסכימה ...

עם כל הכבוד ללהקה הזאת....הנרי וניקה פיי 10000 יותר טובים מהם.. לא הייתי מהמרת על ישראל השנה..

giladgg

New member
תראו את ההחלטות של רשות השידור...!

אחרי זה מתפלאים למה הם פושטים רגל?! למה אין תקציב?! ראו שבשנה שעברה זכו הלהקה הזומבית הזאת, עם המסכות של "נרניה"- אז יאללה בואו נשחזר אותם... אממממממ מי מקביל אליהם בארץ??? אההה! טיפקס!! שהאל יעזור לנו! אבל אפילו חצי גמר אנחנו לא עוברים... דוד ד'אור, לא תיהיה לבד יותר... ניקה, כל עכבה לטובה.. דנה הגיעה למקום שני בקדם אירוויזיון עם לילה טוב אירופה, אחרי זה זימברה את כולם עם דיווה. אם אנחנו הולכים לפי הספר... גם לך זה עוד יקרה.. העיקר הבריאות!

בחירה מזעזעעעעעעעעת !!

לרשות השידור אין כסף לעשות את האירוויזיון בארץ אז הם בוחרים אומנים מזעזעים! עם כל הכבוד לטיפקס הם לא מתאימים ולא יביאו עימם שום דבר מרענן וחדש ! בזיון נוסף !!!

avox

New member
בשני מילים : בושה וחרפה ! ../images/Emo5.gif

פשוט לא להאמין שזה מה שייצג אותנו... הפסד חרוט מראש! בעעעעעעעעעע

הם סתם מפגרים.אל תתייחסו אליהם בכלל

הרי המדינה הזאת בכלל נראית כמו איזה בדיחה אחת גדולה לא רק מהייצוגים באירווזיון, (כמובן חוץ מיוצאי דופן, כמו: דנה, שירי, וכו'.) אלא מכל ההתנהלות שלה: השחיטויות, וכיו"ב. אז אני לא מתפלאת על ההחלטה המפגרת הזאת. אני מצטערת. אני לא ציפיתי שהם אשכרה ישתמשו גם בשכל שלהם(שאין להם). הרי זה ברור שבישראל השיקולים הם רק: כסף, כסף, כסף... מה חדש בזה

actimel

New member
לא הספיק "באטלר"

עוד פעם ביזיון????????????? הריי שנה שעברה כולם ידעו שבאטלר הזה יגיע למקומות האחרונים (כשבנות הדיימנדז המצויינות יכלו בקלות להתברג לעשרת הטובים) ושלחו את אדי... וידענו שזה מה שעתיד לקרות! אז עכשיו הם שולחים את טיפקס (הרכב מצויין וממש לא במקום לשלוח אותם לארוויזיון) הייתי משוכנעת שישלחו את נינט או את הראל סקעת, למה טיפקס אני לא מבינה??? אין לי מה לומר... פשוט עצוב!

באמת היה עדיף נינט או הראל סקעת...

הסגנון של טיפקס בכלל לא מתאים לסגנון של האירוויזיון

למעלה