בושה הבחירה בטל אישה ממורמרת אלימה

בושה הבחירה בטל אישה ממורמרת אלימה

שהאח הגדול הזהיר אותה מס ' פעמים לא לנהוג באלימות?.אז מה הבחירה הזאת מצביעה עלינו?.שכמו הבחירה בטהוניה אנחנו סוגדים לרוע לב? לאלימות?לשתלטנות? איך מישהו הצביע עבור רוע לב עבור אישה שצעקה על כלום "תמותו"????????????אישה שהאח הגדול חשב להעיף אותה
איך אתם מעיפים את אחי ומשאירים את נופר?.
מי שבחר בטל צמא לדם חסר חוט שידרה .אני מתביישת נוכח התוצאות הללו.אני רואה שוב באיזו חברה אני חיה!!בושה!!

תודה שגם אתה מזדהה

עם ההלם שלי.אתה מבין למה החברה שלנו אלימה?.כי אנחנו לא מוקיעים התנהגות של אלימות אלא מכבדים אותה.אחי איש פשרות הלך הביתה נופר אישה של ריב ומדון נשארת טל אישה מזעזעת בכל קנה מידה מקללת בלי הכרה ממש ברמה של........אין מילים אנשים מסמסים לה.אין תקנה למצביעים.האח הגדול חבל שלא העיף אותה מזמן

שרונה169

New member
לא ברור בכלל איך נשארו הדורסניות טל ונופר, התערבות מלמעלה

בטוח, כדי לקבל עוד סמסים ועוד כיעור תמורת כסף.

hericane

New member
מה שברור הוא שההפקה עשתה שמיניות כדי שטל ולינור ישארו

כי שתיהן היו צריכות לעוף היום.

הדבר היחיד שנופר אשמה בו לאורך כל העונה הזו היא הטעם המזעזע שלה באנשים. מצד שני בעונה עם ליהוק כל כך גרוע - איזה בדיוק אופציות יש לה שם?

יורם זק צוחק על כולם

לוקח כסף על סימוסים ומחליט שהרשע יככב בגלל הרייטינג-בדיוק כמו שטהוניה ששאגה על כולם באופן בלתי נתפס קיבל פרס על ההתעמרות שלה באנשים והכול בזכות שהיא אומללה כביכול בגלל שהיא מיעוט....שטויות

מנשה דן

New member
המרושעות,טל נופר דנית ימררו ללינור את החיים,לא בפניה אבל

לינור תקלוט ונקוה שתתאפק,כך אני משער.

hericane

New member
הפרחה לינור אולי תוותר על החלק העליון השבוע

ותמרר לכולם את החיים.

אני מהמרת על יום שני.
יום שני יהיה היום שבו היא תתחיל לצאת על אלדד.
כי הוא מאוים ממנה.

או שמע... להיפך?

tאת צודקת

תכנסו ליורם זק הח הגדול בפייסבוק תראו מה כותבים עליו ועל ההצבעות המפוברקות תכתבו גם אתם נעשה רעש מול השקרים של ההצבעה

cial 1

New member
כאשר היא תצא בשבוע הבא לא תזכר נכון העונה שלה"

היא גם רעה לחיות וגם לבני אדם רק עינב ידעה לעצור אותה? טל לא זכה-וכך גם נופר וגם דנית מתפאורה הם לגמר-מי בכלל סימס לנופר ההפקה-יש לה סיפור עם אחד? שם אחרת מזה,
היא צבועה ושינוי מהעונה הקודמת כול מי שפע בא בחוץ הנקמה כאן מתבצעת לעני המסך זו נופר מור לא אותה אחת מתוקה מהעונה הקודמת -אהבה נכון עוד נראה אותה קצת עם אליאב אבל יהיה זה לזמן קצר כדי לרוץ אחרי המצלמות וקצת בלגן וקצת של כלום,
שבוע טוב לך דמוקטית,
שבוע טוב לך לכולם

DAFNA72

New member
בשיטה הזאת יורם זק יכול עוד להמליך את טל לקבל את המיליון.

הכל בידיו.אל תתפלאו.

היא כל כך אלימה

ולא משפחתית....בוכה כל היום שהיא מגעגעת לסוס ולנמלה ולאוגר ולחמוס ולחמור וגם לבן זוג החמוד אבל כשערן הגיע היא לא טרחה לחבק אותו ונשארה כולם יצאו לפגוש את בני המשפחה כמעט אבל היא התאפקה מרוב שהיא "אוהבת":את בן הזוג...................ממש צבועה היא רועדת שלא תשאר בבית האח ומוכנה גם להישאר שם שנה העיקר לזכות..............

rachela8

New member
טל בעצמה אמרה לא מאמינה שאני בגמר מי מצביע לי

גם אני שואלת איך שלושתם עברו את מרטין שבכל הסקרים הייתה ראשונה מה ההפקה יכלה לעשות שממקום ראשון הודחה ,ואם זה ההפקה יכולה לעשות גם לאלדד שהוא כל הזמן מקום ראשון

למעלה