בשבת היו לי שתי מנות עם סלק - אחד סלט הסלק והשני פסטו פטרוזיליה - שנראה לי "משעמם" אז קישטתי אותו בסלק ובאגוזים על הפסטו. הלחמניות יפהפיות - ומניסיון אני יודעת שגם טעימות. הראשונה שהכינה אותם כאן הייתי אני, ומאז הן נאפו עוד כמה פעמים.
שמים בקערה: צרור טרי-טרי של כוסברה או פטרוזיליה (אני שמתי חצי צרור כי לא רציתי שיישארו שאריות) מוסיפים לו צנוברים קלויים קלות במחבת (אני שמתי כשני חופנים נדיבים) - זהירות לא לחרוך, רק להזהיב מעט גבינת פרמזאנו (אם רוצים פרווה מוסיפים רק מעט מלח ומוותרים על הגבינה) כ-1/2 כוס שמן קנולה או זית (אולי יותר - לא מודדת, שמה לפי העין) כמה שיני שום לצרור שלם של כוסברה או פטרוזיליה - משנים את כמות השמן מרסקים הכל בבלנדר מוט ("מקל") את הצורה העגולה עשיתי עם פורמה - לתוכה יצקתי את הפסטו. בהצלחה!