בוקר
טוב

satr

New member
בוקר טוב ויום המשפחה שמח לכולם../images/Emo140.gif

 

satr

New member
../images/Emo208.gifשימו לב נויה כבר פתחה

באיחולי בוקר טוב
 

mishmish101

New member
../images/Emo140.gif, בוקר טוב, יום ג נוסעת לתא

יום הנכדים...להתראות...
 

נירהמ1

New member
../images/Emo25.gifבוקר טוב "חלביים"../images/Emo39.gif

מה שלומכם הבוקר?
מאחלת לכולם יום נעים ושקט.
 

pirge

New member
בקר טוב לכל החלביים היקרים../images/Emo24.gifוג

בתמונה, לחמנית ג'מבו שאני מכינה - אחת מ-13 טעימות ויפות. נירוש, הצלחת עם הסלק,משהו....חולה על סלק על כל צורותיו....
בקר נפלא לכולם.
 

נירהמ1

New member
תודה - מתכון הכי פשוט שיש השתמשתי

בו גם לקישוט במנה הזאת.
בשבת היו לי שתי מנות עם סלק - אחד סלט הסלק והשני פסטו פטרוזיליה - שנראה לי "משעמם" אז קישטתי אותו בסלק ובאגוזים על הפסטו. הלחמניות יפהפיות - ומניסיון אני יודעת שגם טעימות. הראשונה שהכינה אותם כאן הייתי אני, ומאז הן נאפו עוד כמה פעמים.
 

נירהמ1

New member
בוודאי שאפשר - בבקשה - פסטו

שמים בקערה: צרור טרי-טרי של כוסברה או פטרוזיליה (אני שמתי חצי צרור כי לא רציתי שיישארו שאריות) מוסיפים לו צנוברים קלויים קלות במחבת (אני שמתי כשני חופנים נדיבים) - זהירות לא לחרוך, רק להזהיב מעט גבינת פרמזאנו (אם רוצים פרווה מוסיפים רק מעט מלח ומוותרים על הגבינה) כ-1/2 כוס שמן קנולה או זית (אולי יותר - לא מודדת, שמה לפי העין) כמה שיני שום לצרור שלם של כוסברה או פטרוזיליה - משנים את כמות השמן מרסקים הכל בבלנדר מוט ("מקל") את הצורה העגולה עשיתי עם פורמה - לתוכה יצקתי את הפסטו. בהצלחה!
 

pirge

New member
נכון נירוש.תודה רבה גם על הסלקים ה

הטעימים. יש לי סלק מלפני חודש,שהכנתי. עדיין טעים מאד. המתכון לפסטו נרשם.לא כל כך משתמשת. נראה מפתה.. תודה, וצהריים נהדרים.
 

נירהמ1

New member
בבקשה - ונכון - הסלק מחזיק הרבה

זמן בשמן. אבל אני לא מכינה כמות גדולה - רק לאותו יום. ותודה על המחמאות.
 

effyba

New member
../images/Emo24.gifחג משפחה מוצלח לכולם..למי

שחוגג ולמי שלא. נראה לי שאנחנו חוגגים למשפחתנו כל השנה חג משפחה ומאכילים אותם בכל טוב....
 
למעלה