בוקר.. אני פשוט כזה לא בנאדם של בוקר........ למה היום לא יכול להתחיל באיזה 10?!?!
L luda88 New member 3/9/07 #1 בוקר.. ../images/Emo199.gif אני פשוט כזה לא בנאדם של בוקר........ למה היום לא יכול להתחיל באיזה 10?!?!
בוקר.. ../images/Emo199.gif אני פשוט כזה לא בנאדם של בוקר........ למה היום לא יכול להתחיל באיזה 10?!?!
ל לי לו ש New member 3/9/07 #3 בוקר בעעע ../images/Emo88.gif היום הזה לא התחיל לי טוב שיהיה המשך יום מקסים מי מכין היום?
ס ס22ית New member 3/9/07 #6 בוקר טוב ../images/Emo42.gif אני שקעים לכל קמריך אני ימים זורמים אליך אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין בי מה... בתוך - הראל סקעת. קפה..ומתחילה את היום..
בוקר טוב ../images/Emo42.gif אני שקעים לכל קמריך אני ימים זורמים אליך אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין בי מה... בתוך - הראל סקעת. קפה..ומתחילה את היום..
ה הילי פילי New member 3/9/07 #7 בוקר ../images/Emo199.gif תגידו, איך אפשר להתרגל לשעות כאלה? זה היום השני שאני מתעוררת מוקדם וזו רק ההתחלה לה לה לה קיצר שיהיה יום מעולה ופורה
בוקר ../images/Emo199.gif תגידו, איך אפשר להתרגל לשעות כאלה? זה היום השני שאני מתעוררת מוקדם וזו רק ההתחלה לה לה לה קיצר שיהיה יום מעולה ופורה
ס סמלת New member 3/9/07 #8 בוקר טוב|שמש../images/Emo163.gif "היום נעשה משהו בלתי נשכח שישאיר זיכרון של שמחה מבורך היום אשלח יד ללטף את ראשך היום אגרום לך סוף סוף לחייך" היום - אהוד בנאי |
בוקר טוב|שמש../images/Emo163.gif "היום נעשה משהו בלתי נשכח שישאיר זיכרון של שמחה מבורך היום אשלח יד ללטף את ראשך היום אגרום לך סוף סוף לחייך" היום - אהוד בנאי |
ש שי השקעות New member 3/9/07 #11 בוקר טוב., אני רוצה לים ../images/Emo70.gif גם ככה אני לא אעשה היום בהשקעות כלום... ממממ...
T TzutZ New member 3/9/07 #15 בוקר../images/Emo122.gif איזו טעות שלא לקחתי כדור לפני השינה ! לילה סיוטי ובוקר עוד יותר סיוטי בקושי הצלחתי לפתוח את העיניים בגלל הכאב ראש יום טופפפפפ
בוקר../images/Emo122.gif איזו טעות שלא לקחתי כדור לפני השינה ! לילה סיוטי ובוקר עוד יותר סיוטי בקושי הצלחתי לפתוח את העיניים בגלל הכאב ראש יום טופפפפפ