פטריות ממולאות
מורידים לפטריותאת הרגליים וקוצצים אותן. מטגנים בצל, מוסיפים את רגלי הפטריות, מוסיפים המון המון עשבי תיבול- עירית, טימין, וכו'. אפשר להוסיף חזה עוף שנצלה ונחתך לפיסות קטנטנות (או אפילו הועבר שנייה במג'ימיקס), מוסיפים אגוזים קצוצים (אני הכי אוהבת קשיו)- אפשר להוסיף אותם לסיבוב של המגי'מיקס לקבלת מין מחית של העוף והאגוזים. מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הפטריות. אני לא אוהבת לאפות את הפטריות כי הן מגירות נוזלים והופכות לא כ"כ סימפטיות. הכי טוב זה לטגן כמו שניצל- אם זה לפסח אז פשוט עם קמח מצה. יוצא אחלה.