בוקר קשה

shir3001

New member
בוקר קשה

רק רוצה להגיד שאני קוראת אתכם ונפעמת מהאומץ שלכן בהתמודדות, מהרגישות והחוכמה ובשיתוף.

התעוררתי באמצע הלילה במתח. אח"כ שוב בשש וחצי בבוקר. היום אני נפגשת עם המנהל. ומתוכננת להציע לו אפשרויות לשיפור וגם לבקש עזרה כדי לבצע את תפקידי טוב יותר. אבל בפנים אני מרגישה מתח עצום, חוסר יכולת להתמודד.. כאילו אני משקרת לו כי בעצם אין לי מסוגלות רגשית ואולי גם מקצועית.
אני איכשהו שורדת את העבודה מיום ליום. קשה לי להיות נוכחת באמת.
האם זה חטא? האם אני ככ אשמה במשהו נורא?
קשה לי אפילו לרצות באמת להיות שם, לתת ולהצליח.
יש איזה מחסום כאב פנימי נורא חזק שלא נותן לי להיות. שאומר לי לא. אין מוצא ואי אפשר. התעוררתי איתו הבוקר ואני לא יודעת מה לעשות ואיך להמשיך ככה.
גם לא ברורה לי ההרגשה הזאת ומה בתוכי כל כך מתנגד.
אני פוחדת ולא רוצה שוב להקלע למצוקה. להגיע לעבודה כמו צל נרדף, כמו חצי בנאדם, על קצה הגבול... או לשחוק את עצמי במאמץ יתר להחזיק...

קשה...

אופירA

New member
מנהל
שיר, המצב לא קל בכלל

את סובלת מדיכאון, ולכן אין לך מסוגלות רגשית להתמודד בעבודה.
ברור שאינך אשמה וחוטאת. זו מחלה, וכוחותייך אינם איתך.
הבעיה היא להתפטר בהריון.
בקיצור, מאוד לא קל, המצב שלך.

לצערי, הסביבה המשפחתית והחברית שלנו לא מבינה את המצב שלנו, ולא יכולה לתמוך ולתת כוח, בחוסר הבנתם. לא יכולה לתת לנו גיבוי לאיבוד העבודה והפרנסה, בגלל המחלה. הפיצוי הניתן מהביטוח הלאומי על איבוד העבודה קטן מאוד (2,400 בחודש).
בקיצור - בעיה גדולה.

shir3001

New member
תודה אופירה

זה מצב מאוד מלחיץ ומעלה בי שאלות וחרדות על איך אתפקד כאם.
היום היתי בעבודה ודוקא היה בסדר. זה גם יכול לתת כח אבל אני כן מרגישה במבחן כל הזמן וחוששת שכוחותיי לא יעמדו.
&nbsp
אני יכולה להעזר בחסכונות. יש לי גם עבודה פרטית שיכולה לעשות אבל לפני הלידה עלול להיות קשה...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אופירA

New member
מנהל
התפקוד כאם לא צריך להטריד אותך כרגע.

שום דבר ממצבך הנפשי כרגע לא יכול להעיד על מה שיהיה אחרי הלידה.
ההריון רק בתחילתו. בהמשך ההריון ואחרי הלידה משתחררת כמות הורמונים בלתי אפשרית, מאוד אינדיבידואלית לכל אם ואם, שעשויה ליצור שינויים עצומים באישיות של כל אם, ולהכשיר אותה לאימהות.
כך שלא כדאי לייצר כעת בדמיון סרטים על ההתנהגות וההרגשות שיהיו לך אחרי הלידה. זה נעלם שעשוי להפתיע אותך מאוד.

למעלה