בוקר צח ומצוחצח

kees

New member
בוקר טוב גם ממני וגם בדיחה קטנה

ילד אחד הולך לדוג עם סבא שלו, הם מגיעים לאגם הסבא מוציא בירה, הילד שואל:"סבא >אני יכול לשתות בירה גם?" >הסבא שואל אותו:"הזין שלך מגיע עד לתחת שלך?" >הילד עונה לא, והסבא אומר לו אז אתה לא יכול לשתות. >עברה שעה והסבא מוציא סיגריה, הילד שואל את הסבא:"אתה יכול להביא לי גם >סיגריה?" >אז הסבא שואל אותו הזין שלך מגיע עד לתחת? >הילד עונה לא, והסבא אומר לו אז אתה לא יכול לקבל סיגריה. >בדרך הביתה הם מחליטים לקנות חישגד, הסבא מפסיד והילד מרוויח 10,000 ש"ח. > >הסבא שואל את הילד:"תתחלק איתי בפרס?" >הילד עונה לו:"תגיד הזין שלך מגיע לך עד לתחת?" >הסבא עונה בגאווה "כן" >הילד:"אז לך תזדיין
 

חביתקה

New member
בוקר טוב, יום נעים ../images/Emo140.gif

המשך שבוע מצויין לכולםם..........
 

kees

New member
ועוד בדיחה קטנה

קבוצה של נשים התאספו בכדי לחשוב ביחד איזה שם מעודן לתת ל"זין" 1-האנגליה הציעה לקרוא לו ג'נטלמן -כי הוא עומד בפני נשים 2-הצרפתיה הציעה לקרוא לו אגדה-כי הוא עובר מפה לפה 3-האיטלקיה הציעה לקרוא לו מסך-כי הוא עולה ויורד לפני הצגה 4-הטורקיה הציעה לקרוא לו פרטיזן-כי לא יודעת מאיפה לחכות לו קדימה או אחורה 5-האוקראינית הציעה לקרוא לו כיסונים עם דובדובנים-מפני שכמה שאת אוכלת את רוצה עוד 6-היהודיה הציעה לקרוא לו צ'ולנט -כי מכניסים בערב שבת ומוציאים בשבת בבוקר 7-המרוקאית הציעה לקרוא לו "ערס" כי הוא יורק בסוף!!!!!
 

kees

New member
ועוד אחת

אנא עיזרו למצוא היכן מסתתר אמיר פרץ
 

kees

New member
שלא תגידי שאני רק חושבת על ז....

משהו נחמד ואנמי
 

kees

New member
בהמשך לראש של הבוקר

למה גברים נהיים חכמים בזמן סקס? כי הם מחוברים לגאונות. 2. למה נשים לא ממצמצות בזמן המשחק המקדים? כי אין להן מספיק זמן. 3. למה צריך מליון זרעים כדי להפרות ביצית אחת? כי הם לא עוצרים לבקש הכוונה. 4. למה אלוהים יצר את הגברים? כי ויברטור לא מסוגל לכסח את הדשא. 5. מה משותף לרכבות חשמליות ולציצים? שניהם מיועדים לילדים וגברים משחקים בהם בעיקר. 6. למה גברים מאוננים? ככה הם מקיימים סקס עם מי שהם אוהבים. 7. למה לגברים יש מוח גדול יותר משל כלבים? כדי שהם לא יזיינו רגלים של נשים בארועים חברתיים. 8. למה הגבר נוצר לפני האשה? לפני יצירה מושלמת עושים סקיצה גסה. 9. כמה גברים צריך כדי להוריד את מושב האסלה? לא ידוע, זה עדיין לא קרה.
 

באיה

New member
אני מנועה מלהגיב על הבדיחות

של גברים, כי רוני יכעס עלי
 
למעלה