בוקר יפהפההההה...

בוקר יפהפההההה...

לא הייתי קמה...באמ`שלי.. אבל חשבתי שבטח נורא נורא עצוב כאן בלעדיי..... אז קמתי.. **תמיד הייתה נשמה טובה** בוקרררררררררררררר טובבבבבבבבבבבבבבב

חחחחחחחחחחח מתוקה ..

בוקר טוב לך ... גם אני התגעגעתי וחשבתי שבטח יהיה מאוד עצוב פה בלעדיי אבל מסתבר שרק אני פה חחחחחחחחחחחחח אחלה בוקר לך וחג פורים שמח

שרון ..בואי שניה..

קראתי לך ככה כי לא רציתי שכולם ישמעו מה שיש לי להגיד.. אין לך בושה, מה??? מה כבר ביקשתי?? (בדמעות שליש) מה רציתי??(מתייפחת) מה?? (מקנחת האף) בבקשה...(בגרון ניחר) פליז....(זהו..מתעלפת..) אל תקראי לי ....את יודעת איך... חהההההההההה כמה שאני מ**** , הא??

נופר 30

New member
בוקר טוב לך רקדנית

רקדנית אם את כבר בבית ולא עובדת אולי תבשלי משהו לארוחת צהריים ותנקי קצת ולא לשכוח אבק מהחלונות ביי נשמה ותהיי בקשר

אני מניחה..

שעם יד שבורה.. ברכיים דואבות כתפיים תפוסות צוואר משותק.. קצת קשה לעשות את זה.. אבל אני משתדלת , נשמה.. למשל בבוקר לקח לי בערך רבע שעה להכין לי סנדוויץ כי לא הצלחתי לפתוח את הקופסא של הגבינה.. שלא לדבר על זה שירקות לא שמתי כי לא מצליחה לפרוס ת`עגבניה.. *** איזה כייף לי`תבכיין...*** חוץ מזה שיהיה לך בוקר נהדר.. אני מבסוטית לאללה היוםםםםםםםםם :) B-) :cool:

נופר 30

New member
אין לא יכולה יש לא רוצה

(מזכיר קצתאת הצבא לא ?) כן כן אבל לצ`אטט את יכולה? מברזנית שכמותך (סתאאאאאאאאאאאאאאאאם בצחוק ) מקווה שאת מרגישה יותר טוב אולי נדבר מואחר יותר מצטערת על אתמול בלאגן בעבודה בבבבבבבבבבבי נופר

למעלה