בוקר יום חמישי, יום נפלא לכולם

יוכי68

New member
בוקר יום חמישי, יום נפלא לכולם../images/Emo24.gif

באיזה שלב אתם נמצאים? אני מבולבלת - לא יודעת מהיכן להתחיל
הבן שיהיה בריא ניקה וסידר את ספריית הקודש, ועברנו לספרייה שלי ושם דרש בכל תוקף ל"העיף" כמה שיותר ספרים ודפים "שעבר זמנם!". אני כמורה למקצועות רבים וכמחנכת נאלצת לאגור הרבה חומרים ומסתבר במבט לאחור שלא פתחתי את הקלסרים כבר המון זמן, אני אוהבת לחדש וחוצמזה היום האינטרנט מוצף בחומרים - אבל קשה לי להיפרד מדברים שהשקעתי בהם זמן ומחשבה, מה אתם אומרים "לזרוק" או "לא לזרוק"?
 
יוכי יום נפלא

אני בשלב המטבח סיימתי חצי מהאורנות מטבח העוזרת מנקה את המקררים ואת התנורים. החדרים כבר כשרים לפסח משבוע שעבר נקיתי את הארון האפיה שלי שלקח הכי הרבה זמן.... לגבי לזרוק או לא לזרוק אני כילדה שמרתי הכל היום אין לי בעיה להעיף פתאום אני מרגישה כמה אויר יש בבית יום נקיונות נעים עד כמה שאפשר
 
בוקר טוב ויום עמוס

חח זה מה שקורה לי כל שנה יש לי גם המון ניירת: מערכי שיעור, פעילויות חברתיות, תווי נגינה, אוסף שירים, מזכרות ועוד... כל שנה אני נפרדת ממספר בודד של ניירות... אני שומרת גם את המחברות שלי מכיתה א'. למה? אולי להראות לילדים שלי איזו אמא חרוצה ומסודרת הייתה להם |:)| ארוחת בוקר לפסח - פטוט חלב 1 ליטר חלב 1 וחצי שקית מצות שבורות 20 גרם חמאה 4 כפות סוכר להרתיח את החלב. להנמיך את האש ולהוסיף את החמאה והסוכר. לערבב. לשבור את המצות ולהוסיף בהדרגה לסיר. לערבב. לבשל (כ 7 דקות) ולערבב מידי פעם עד שהמצות מתרככות ואין הרבה חלב בסיר. להגיש חם. אפשר עם ביצה קשה. בתאבון
 
למעלה