בוקר טוב

Franz Biberkopf

New member
בוקר טוב

הלילה מתחיל כאן החורף. התחזית לימים הקרובים לפי שני אתרים שונים נשמעת כאילו חוברה ע"י הפינגווין: AccuWeather Weather.com רביעי 18-3, ממטרים + ס"ר 16-3, ממטרים לפרקים חמישי (3-)-4 גמב"ש שיתחלף לשלג (5-)-3 מעט שלג וקרח שישי (4-)-(1-) שלג (7-)-0 יתכן שלג שבת (6-)-2 בהיר (5-)-2 בהיר עד מ"ח ראשון (7-)-(2-) בהיר (9-)-(2-) מעונן, יתכן שלג קל מה שבטוח, היום חמים ומהלילה קור כלבים; השאלה היא האם ירד שלג, ואם כן - כמה יערם.

עסי

New member
השינויים האלה בטמפ' הם בילתי נתפסים

למרות שגם בארץ כבר היו מיקרים של שבירת שרב דראסטית (למשל בשלג של מרץ 98 עברנו בזמן קצר מ-16 מ"צ אל מתחת לאפס), אבל ממה שהבנתי בשיקגו מדובר בעניין שבשגרה כשנכנסים לחורף, שלא לדבר על הערכים הנמוכים

refael22

Member
למה בלתי נתפס?

נתפס אבל בעייתי כי כשאתה נע ונד בין תא ההקפאה למדף הירקות בסוף אתה יוצא עבש לגמרי.

Franz Biberkopf

New member
שכחת שיש גם 30 מעלות באמצע

החימום באוניברסיטה מתקרב לדרגת הבלתי-נסבל. בקיצור, אני אחזור מכאן סדוק ועבש גם יחד, ראו הוזהרתם.

Rebeccan

New member
קרם אלו-וורה

אבל תקפיד שזה של משק 39 עין יהב (לא, אין לי אחוזים, היא פשוט עובדת עם העלים שהיא בעצמה מגדלת)

surfing dude

New member
מה קורה בצ'יקגעע ? יש איזה ../images/Emo168.gif

הופעת רוק/בלוז/ג'ז טובה בקרוב? |החיים שלך יפים| :)

Franz Biberkopf

New member
העיר נכנסת בקרוב להקפאה עמוקה

עד מאי (יוני-יולי - שיא עונת הפסטיבלים). בשלב הזה אני בודק בעיקר את תחום המוסיקה הקלאסית (כרטיסי סטודנט לסימפונית של שיקגו בעשרה דולר!)

Rebeccan

New member
וואלה, שווה

בלונדון נפלתי על קונצרט גאלה מדהים (כל נשות לונדון, במיטב המחלצות, ואני עם מעיל חצי מרופט) - אבל הענין הוא שאם קונים כרטיס בערב המופע, אז הוא גם נורא נורא זול וגם יחסית אפשר למצוא מקום נהדר אה, וגם הסטודנטים מקבלים עוד הנחה איזה כייף לך - תהנה - זה נורא כייף מוסיקה וקונצרטים (לא טראנס
) פרינצסה
בגן הפרחים

surfing dude

New member
רוג'ר וועעעטרס לא טוף?

רגע לפני המלחמה הארורה הזו, היה פה שמייעח...

Franz Biberkopf

New member
זה מצוין, אבל גם נורא יקר

גם ארועי ספורט עולים הון (מושב נורמלי - לא מפוצץ - במשחק של הבולס עולה יותר ממאה דולר)

Rebeccan

New member
מצוין, שיבוא כל יום

במקום לאכול א. ערב סוג ב', אכלתי במסעדה מצוינת אותו ערב (כי היו פקקים ואי אפשר היה להגיע ללטרון
)

למעלה