בוקר טוב .

מצב
הנושא נעול.

angel Mom

New member
בוקר טוב .

בוקר טוב .
עבדתי במקום עבודה קרוב ל3 שנים . פוטרתי לפני כ3 חודשים , ואני עדיין ממתינה לפיצויים , בינתים קיבלתי רק 1/3 מהכסף , כשהתחלתי להציק לו בטלפונים שאני רוצה את כספי , התחילה ההתעלמות. רשמתי את דרישתי לתשלום ושלחתי ב"רשום" . הוא יצר עימי קשר ואמר שהוא מוכן לשלם לי את שאר הכסף בחלוקה ל6 תשלומים בלבד! לא הסכמתי והוא נתן לי ברירה נוספת "לתבוע אותו" - אני מנסה להמנע מלהגיע לבית דין - יש לכם עצות עוקפות?

העיצה שלי היא לתבוע אותו.

בוקר טוב .
עבדתי במקום עבודה קרוב ל3 שנים . פוטרתי לפני כ3 חודשים , ואני עדיין ממתינה לפיצויים , בינתים קיבלתי רק 1/3 מהכסף , כשהתחלתי להציק לו בטלפונים שאני רוצה את כספי , התחילה ההתעלמות. רשמתי את דרישתי לתשלום ושלחתי ב"רשום" . הוא יצר עימי קשר ואמר שהוא מוכן לשלם לי את שאר הכסף בחלוקה ל6 תשלומים בלבד! לא הסכמתי והוא נתן לי ברירה נוספת "לתבוע אותו" - אני מנסה להמנע מלהגיע לבית דין - יש לכם עצות עוקפות?
העיצה שלי היא לתבוע אותו.
זו הלנת פיצויי פיטורים. המעסיק אמור לשלם את סכום הפיצויים תוך 15 יום מהיום בו פוטרת וכל עיכוב אחר הוא הלנה. אני חוששת שהמעסיק שלך מבקש לשלם בתשלומים בגלל שהוא נקלע לקשיים. אם הוא יפשוט רגל לפני שיסתיימו כל התשלומים זו בעיה קשה. את יתרת הסכום תאלצי לתבוע מהביטוח הלאומי וזה לוקח המון זמן, הרבה יותר מתביעה בבית הדין. חבל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה