בוקר טוב ושבוע נהדר לכולם
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 3/9/06 #2 אהבתי, שבוע נהדר גם לך אני, אגב חוץ מלזיין פה ת'מוח לא מחפשת כלום.
מ מחפ רק סקס New member 3/9/06 #21 מי שמחפש גם מוצא למה את חושבת ככה שרק מזיינים פה את השכל לך יש בן זוג לעשות אהבה ויש בנות שאין אז בשלם אני פה
מי שמחפש גם מוצא למה את חושבת ככה שרק מזיינים פה את השכל לך יש בן זוג לעשות אהבה ויש בנות שאין אז בשלם אני פה
י ילדה שוקולדית New member 3/9/06 #5 ../images/Emo124.gif נועה וסטילטו --> אפשר לפתוח אני מנועה מלהגיב!! לא רוצה להעיר שדים ודרדקנים רדומים ... אז רגע, שאני אבין ---->על חתונה וילדים אין מה לדבר איתך?? סתם לידע כללי ...
../images/Emo124.gif נועה וסטילטו --> אפשר לפתוח אני מנועה מלהגיב!! לא רוצה להעיר שדים ודרדקנים רדומים ... אז רגע, שאני אבין ---->על חתונה וילדים אין מה לדבר איתך?? סתם לידע כללי ...
ד דה סטילטו ליידי New member 3/9/06 #6 ../images/Emo25.gif תודה כפרע. ומה את רק מחפת? ( כי אני חיפתי הרבה דברים לאחרונה, אף אחד מהם לא היה סקס, אני רוצה לדעת אם זה נורמאלי )
../images/Emo25.gif תודה כפרע. ומה את רק מחפת? ( כי אני חיפתי הרבה דברים לאחרונה, אף אחד מהם לא היה סקס, אני רוצה לדעת אם זה נורמאלי )
י ילדה שוקולדית New member 3/9/06 #7 אני רק מחפת ../images/Emo26.gif לא מחפת כלום, האמת ... אולי קצת שקט ... לא יזיק לי ...
י ילדה שוקולדית New member 3/9/06 #14 הכל בסדר חוץ ממה שלא בסדר, כמובן .. תודה על השוקולד!! הזכרת לי שיש לי מילקי מרקיז במקרר.
ח חתלתולה29 New member 3/9/06 #16 בתאבון מתוקה ואני עכשיו מלקקת ארטיק נוקאוו'ט, ממממממממממממממ סוף הדרך