בוקר טוב לכל אלה שחגגו ולאה שהעדיפו להשאר מתחת לפוך אתמול שהיה לכם יום מקסים
F falfura New member 1/1/02 #1 בוקר טוב לכל אלה שחגגו ולאה שהעדיפו להשאר מתחת לפוך אתמול שהיה לכם יום מקסים
כ כוכב האהבה 0בת0 New member 1/1/02 #2 תמרו´ש.איזה יאוש...../images/Emo10.gif אתמול היה היום הכי עצוב .הייתי בבית לא חגגתי.ומה איתך?
F falfura New member 1/1/02 #3 כוכב אם מזה את עצובה אז... כולה שנה חדשה לנוצרים מעניין את ה..... הרבה לא יצאו אז אל תרגישי שפספסת ובכן אני נשארתי בבית הייתי בצאטים ואח"כ צנחתי במיטה
כוכב אם מזה את עצובה אז... כולה שנה חדשה לנוצרים מעניין את ה..... הרבה לא יצאו אז אל תרגישי שפספסת ובכן אני נשארתי בבית הייתי בצאטים ואח"כ צנחתי במיטה
כ כוכב האהבה 0בת0 New member 1/1/02 #4 לא מבואסת בגלל זה... פשוט השתעממתי בבית.רק ב2 בלילה דיברתי עם ידיד טוב עד 4.ואז צנחתי
F falfura New member 1/1/02 #5 אני.... נרדמתי ב1 ומשהו ואז קמתי ב5 אני מתה מעיפות אין לי מושג איך אשרוד עד 19:00
כ כוכב האהבה 0בת0 New member 1/1/02 #6 ואני...בכלל... קמתי עם עיניים אדומות.אתמול לא היה לי חשק לישון.תחזיקי מעמד!
F falfura New member 1/1/02 #7 לפחות ... את בבית לכי לנוח אני בטוח שיחזיק מעמד אני לא לישון 3 ימים רצוף אז זה ניחה
כ כוכב האהבה 0בת0 New member 1/1/02 #8 אין לי... חשק בכלל לנוח.לא יודעת למה.אני רוצה להישאר ערה.אולי אישן מוקדם
F falfura New member 1/1/02 #13 תראי..... בעבודה אף פעם לא משעמם תמיד יש נודניקים וקרציות ו...(לא נפרט) פשוט אמרתי שפה משעמם בפורום ואם היתה לי היכולת הייתי נכנסת לצאטים
תראי..... בעבודה אף פעם לא משעמם תמיד יש נודניקים וקרציות ו...(לא נפרט) פשוט אמרתי שפה משעמם בפורום ואם היתה לי היכולת הייתי נכנסת לצאטים