בוקר טוב גם מר עכברי החדש מוסר ד"ש סוף שבוע של אהבה שיהיה
מ מצוטטת New member 19/8/05 #2 ../images/Emo42.gif../images/Emo133.gif../images/Emo42.gif אפ@ר כבר לפתוח ת'בוקר מה הוא צופן מה בתפריט לכם התשובות..... בוקררררררררררר טוףףףףףףףףף
../images/Emo42.gif../images/Emo133.gif../images/Emo42.gif אפ@ר כבר לפתוח ת'בוקר מה הוא צופן מה בתפריט לכם התשובות..... בוקררררררררררר טוףףףףףףףףף
מ מיKה New member 19/8/05 #5 בטח שאפשר../images/Emo42.gif בוקר טוב, עולם שלי, בוקר טוב, יבשות וימים, בוקר טוב, אפריקה, בוקר טוב, אנטארקטיקה, בוקר טוב, נתיבי קרחונים. בוקר טוב, עולם שלי, בוקר טוב, אבנים יקרות, בוקר טוב, גוש פחם, בוקר טוב, חוט פישתן, בוקר טוב לזהב במיכרות. בוקר טוב לרחוק, לרחוק, בוקר טוב לקרוב, לקרוב. ר. שפירא
בטח שאפשר../images/Emo42.gif בוקר טוב, עולם שלי, בוקר טוב, יבשות וימים, בוקר טוב, אפריקה, בוקר טוב, אנטארקטיקה, בוקר טוב, נתיבי קרחונים. בוקר טוב, עולם שלי, בוקר טוב, אבנים יקרות, בוקר טוב, גוש פחם, בוקר טוב, חוט פישתן, בוקר טוב לזהב במיכרות. בוקר טוב לרחוק, לרחוק, בוקר טוב לקרוב, לקרוב. ר. שפירא
ה הנודניקית עם הקוקו New member 19/8/05 #12 מלכה... אם הפם ימחקו לי ת'חיבוק בגלל שהתכרבלת בתוכי... אני...ביפפפפפפפפפפפפפ...אותך
D dana1היחידה New member 19/8/05 #4 בוקר אור ליום אהבה חדש ../images/Emo23.gif שבת ניפלאה ורומאנטית לכולם! הולכת כבר לישון... עם חיוך ענק כמו חלום....
בוקר אור ליום אהבה חדש ../images/Emo23.gif שבת ניפלאה ורומאנטית לכולם! הולכת כבר לישון... עם חיוך ענק כמו חלום....
R R a c h e li New member 19/8/05 #13 בוקר טוב........./images/Emo25.gif קראתי....ונאדה לא הבנתי דבר על המתרחש בין ההוא וההיא אבל מה זה משנה ..... העיקר יום נחמד מגיע לנו בפתח....
בוקר טוב........./images/Emo25.gif קראתי....ונאדה לא הבנתי דבר על המתרחש בין ההוא וההיא אבל מה זה משנה ..... העיקר יום נחמד מגיע לנו בפתח....
ש שירלי6 New member 19/8/05 #15 ../images/Emo25.gifבוקר טוב../images/Emo25.gif עם ריח של סופ"ש אקונומיקה קוסקוס ונשיקות.
N N D R New member 19/8/05 #17 מרגיש כמו במבחן מצא את היוצא דופן: 1. ריח של סופ"ש 2. אקונומיקה 3. קוסקוס 4. נשיקות