בוקר טוב

דרו

New member
בוקר טוב

רציתי להיכנס ולומר בוקר טוב. החלטתי להיכנס לפה כל יום מעתה... יש פה אנשים טובים ותמכו שצדקו לי לאורך כל הדרך... ובעצם - אחרי פרידה מקשר של שנתיים וחצי - גם אני קצת פרק ב, לא? הלכתי לשם (הדירה של אז) לקחת דואר. הוא היה שם, וכשהעביר לי כמה דברים שלי - לא התאפק וליטף לי את הכתף ונישק לי את הצואר... התעצבנתי על עצמי שלא התנגדתי... אבל אמרתי יפה שלום והלכתי משם. כעסתי בהתחלה - אבל נתתי לעצמי מקום - והבנתי שאני לא קרש... וזהו.. ושנייה נחלשתי אבל העיקר שקמתי מזה - ונכון - המגע הפיזי היה לרגע נעים... אבל כעס עצמי לא מביא לטוב... אז היה - ולא יהיה יותר. אולי כי מפחיד אותי הלבד בחג, אולי כי... לא יודעת. היה וזהו. לא רוצה אותו - אני ממלמלת לי את המנטרה. כמעט צהרים - עוד כרבע שעה תלמידה שלי צריכה להגיע - ואחר כך אלך ל'אוזן השלישית' להחליף סרט וידאו - ואקח לי איזו קומדיה... ומחר - מנוחה... זה מה שאני צריכה. התחלתי לגלוש קצת באתרי הכרויות...שום דבר מיוחד בינתיים - אדווח אם יהיה... באהבה לכולכם! דרו

דרו

New member
תשובה לעצמי

הלכתי אחורה וקראתי את מה שכתבתי אז - כשהחלטתי לעזוב - וטוב שהכל נשמר פה.. כי אני זוכרת !!!! אני יודעת !!!! ועכשיו אני מחייכת כי גבי אליו - ופני לאפשרויות חדשות !!! אז היתה לי נפילונת (ובאמת רק נפילונת) היום - וזהו...סגרתי אותה בקופסא והשלכתי. צריכה גם להיות טולרנטית לעצמי. והדירה החדשה שלי - כזו מתוקה... טוב, הולכת להחליף את החול בארגז של החתולים - הם כבר מיללים בעצבנות ובצדק... אוהבת את כולכם - ואל תדאגו - אני לא חוזרת לשם לעולם !!!!!!!!!!!! אני מתבוננת קדימה ומחכה לחיים חדשים נטולי אלימות כלשהיא!

חג שמח יקירה ../images/Emo24.gif

איך כתבתי לנירה לפני דקה? לכולנו יש נפילה אז קמים וממשיכים קדימה (אם לא היינו נופלים לא היינו אנושיים
)

נירה63

New member
דרו יקרה חג שמח לך

קראתי את דבריך...יכולה להבינם וממש לחוש אותך...מאחלת לך רק טוב...אני בטוחה שתמצאי אהבה חדשה...ובינתיים אנחנו כאן ,לא?? אז שוב חג שמח לך יקירה.

just yael

New member
דרו..

קוראת אותך כבר תקופה, זוכרת תקופות אחרות. יכולה לראות שזקפת ראש, שאספת את הכבוד הרמוס שלך ואת האמון בעצמך ובמה שמגיע לך. צודקת, אין טעם לכעוס על עצמך, ונפלא שאת נותנת לתחושות שלך מקום, תוך כדי שאת נשארת נאמנה להחלטה שלך... תעצומות נפש מדהימים צריך בשביל להתמודד עם פרידה מאדם אהוב.. אנחנו כאן איתך ובשבילך...

דרו

New member
כמה שחיבוק על הבוקר עושה טוב...

אתמול היה קשה - יותר קשה ממה שחשבתי או תכננתי... אולי כי זה החג הראשון לבד אחרי תקופה ארוכה... אבל התחברתי לכמה ספרים, לאמבטית קצף, לסרט מתוק (מומלץ: 'מאמבו איטלינו'), והיום עבר. בערב התקשר אחד מ- JDATE. זו היתה הפעם הראשונה 0 מאז מזמן שדיברתי עם מישהו זר. אני לא חושבת שהוא ואני מאד מתאימים - אבל היתה שיחה בסדר... אתמול גם הבנתי כמה טעיתי הרבה זמן - כמה חשבתי שהקשה זה להכנס למערכת כל פעם מחדש ולהתמודד... אבל בעצם זה היה קל... כי ברחתי ממה שהכי הפחיד אותי.. מהלבד לכאורה... ואילו היום אני מתמודדת. אני קוראת עכשיו את 'הקבלן, הגולש והמנכ"ל' - ספר המשך לנזיר שמכר את הפרארי שלו - ויש שם המון אמיתות ורגישויות... מומלץ... פתאום גם הבנתי שכל פעם שראיתי משהו ששלח אותי לכיוון הויתור והעשייה למענו - בחרתי בזה - משום שזה ענה לי עי הצורך להימלט מהלבד... עכשיו אני מבינה שאת כל הדברים הללו הוא היה צריך ללמוד... לותר, למחול וכו... היום קמתי בבוקר קצת כבדה עם עצמי. שקלתי אם לצאת אולי לצעידה קלה... אבל החלטתי לסיים כמה דברים שאני צריכה.. לארגן קיטנה בקיץ בקונסרבטוריון שלי בירושלים, לנגן (אני מוסיקאית, לא זוכרת אם אמרתי), ועוד קצת... ואז מצאתי את המכתבים המאד תומכים שלכן. וכמו תמיד, דמעה או שתיים זלגו - מהתרגשות. תודה. דרורה

למעלה